Skocz do zawartości

Zdjęcie

wyjątkowy prezent od Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu

• Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 skifan

skifan
  • Użytkownik
  • 629 postów
  • Narty:Kneissl RED STAR SC Salomon XDR 80Ti, FISCHER The CURV DTX
  • Ulubiony stok:Szczyrk/Kronplatz

Napisano 04 październik 2023 - 07:43

Cztery lata wstecz pisaliśmy na tym forum o aucie dla narciarza jako że szukałem porady. Padło na  audi A3 quattro.Ponad rok cieszyłem się z udanego zakupu aż pewnego ranka autko skradziono z posesji .Strata,rutynowe działanie  policji po miesiącu sprawa umorzona wyzbyłem się złudzeń .Kupiłem stare Polo by mieć możliwość czymkolwiek się poruszać. Przed wczoraj telefon z komendy po odbiór auta .Byłem sceptyczny ,myślałem że odbiorę

wraka i tylko kłopot. Laweta mechanik , auto w dobrym stanie ,wymiana oleju i filtrów , załatwienie papierków i jazda.

Mam chude lata i wyjazdy w alpy trzeba zawiesić ale będzie czym podjechać w nasze  góry.Byłem tak zaskoczony sytuacją że nawet nie wiem czy powiedziałem dziękuję.Komisarz udawał się na urlop następnego dnia i zezwolenie na odbiór musiałem odebrać w ciągu kilku godzin do 14.00. zdążyłem na14.10.sprawa załatwiona pan Komisarz poczekał dziesięć minut papierek podpis i dzisiaj cieszę się z odzyskanego auta. :boogie:

• 3

#2 o_andrzej

o_andrzej
  • Użytkownik
  • 4160 postów

Napisano 04 październik 2023 - 14:16

A AC wziąłes? Mnie nigdy nie kradli samochodu. Tylko kilka rowerów. :) Przez jeden nawet świadczyłem w sądzie. Natomiast siostrze ukradli w połowie lat 90. Małe Renault 19 diesel (poprzednik Meganki). Do tego z kratką, 2 drzwi. Na belgijskiej rejestracji. W Krakowie. Jechali za nią pod dom w centrum Krakowa i... ukradli. W Belgii dostała stosowna sumę z ubezpieczelni i mniej więcej po pół roku telefon z policji, że mają jej samochód. Niestety, albo stety, nie odbrała, bo samochód należał juz do belgijskiej ubezpieczalni.

• 0

#3 skifan

skifan
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 629 postów

Napisano 05 październik 2023 - 06:06

Nie miałem AC i żałowałem do chwili odebrania auta .Teraz wyszło lepiej ale gdyby się nie znalazło?

• 0

#4 nomo

nomo
  • Użytkownik
  • 279 postów
  • Narty:K2
  • Imię :Zbyszek
  • Ulubiony stok:Zieleniec

Napisano 05 październik 2023 - 15:24

No nie pisz, że roczne Audi miałeś bez AC?
  • 0

#5 skifan

skifan
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 629 postów

Napisano 08 październik 2023 - 19:09

No nie pisz, że roczne Audi miałeś bez AC?

"ośmioroczne" nie kojażę skąd roczne

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych