dietetyka (ciekawostka: okazało się że nie mogę schudnąć, bo jem za mało)
Daj namiar na człowieka!!.. już go kocham
Napisano 29 październik 2023 - 14:47
dietetyka (ciekawostka: okazało się że nie mogę schudnąć, bo jem za mało)
Daj namiar na człowieka!!.. już go kocham
Napisano 04 listopad 2023 - 21:56
dietetyka (ciekawostka: okazało się że nie mogę schudnąć, bo jem za mało)Daj namiar na człowieka!!.. już go kocham
A propos wagi i wydatku energetycznego: Garmin SPD pedaly mierzace prace "nog": bagatella - 1199 przed taxem
Napisano 08 listopad 2023 - 10:28
dietetyka (ciekawostka: okazało się że nie mogę schudnąć, bo jem za mało)Daj namiar na człowieka!!.. już go kocham
A propos wagi i wydatku energetycznego: Garmin SPD pedaly mierzace prace "nog": bagatella - 1199 przed taxem
Wahoo ma podobne, jest wiele pomiarów mocy na rynku, częściej stosuje nie pomiar w korbie, jedno lub obustronny np. Rotor, a nawet polski Inpeak w zbliżonej cenie juz tarem, ale w PeeLeNach. Jeśli nie wiesz do czego to jest potrzebne, pomiar mocy nic ci nie da, przede wszystkim musisz znać swoje strefy mocy ...
Napisano 10 listopad 2023 - 17:25
Wahoo ma podobne, jest wiele pomiarów mocy na rynku, częściej stosuje nie pomiar w korbie, jedno lub obustronny np. Rotor, a nawet polski Inpeak w zbliżonej cenie juz tarem, ale w PeeLeNach. Jeśli nie wiesz do czego to jest potrzebne, pomiar mocy nic ci nie da, przede wszystkim musisz znać swoje strefy mocy ...
Jasne - dla pasji duzo mozna wydac - ale 1200$$ to dla mnie troche bez sensu
Warto przesiąść się na rowerNapisany przez Mitek, 06 lis 2021 w Pozostałe → Góry nie tylko dla narciarzy / forum narciarskie → Rozmowy w stoku |
|
![]()
|
![]() |
|
|
![]()
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych