Powitać
Napisano 30 marzec 2021 - 14:58
Napisano 30 marzec 2021 - 15:27
Witamy na forum i zapraszamy.
"Trzeba wiele zmienić, by wszystko zostało po staremu"
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 30 marzec 2021 - 18:01
Witam wszystkich cieplutko, serdecznie. Kawka , herbatka w dłoń i piszemy�
witam

pozdrawiam Jan narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Winterberg, Willingen, Neuss, Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , St. Anton, Zürs, St. Christoph, Stuben, Lech, Oberlech, Valluga, St. Jakob, Venet, Fiss, Ladis, Serfaus, Zams, Hochsölden, Kühtai, Hochoetz, Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Pozza di Fassa, Belvedere, Marmolada, Alpe Lusia, Bellamonte, Passo San Pellegrino, Falcade, Latemar, Obereggen, Catinaccio, Pera, Moena, Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Alagna Valsesia, Macugnaga, Monterosa, Gressoney, Zermatt , Saas Fee , Saas Grund, Hohsaas, Grächen , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Thyon 2000, Les Collons , Rosswald , Belalp , Leukerbad, Bettmeralp, Fiesch, Fiescheralp, Brig, Visp, Zinal, Grimentz, St. Luc, Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Val Cenis, Termignon, Val Frejus, Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , Orelle, La Grave , Oz , Saint Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil, Galibier, Thabor, Valloire, Valmeiniere
Napisano 06 kwiecień 2021 - 10:41
Czołem, jedną ręka słabo mi się stuka w klawiaturkę, ale na smartphonie będę posłusznie konsumował zalecane napoje i inne też.
Napisano 04 maj 2021 - 19:29
Najnowszy użytkownik: "Psmok".
Trafił mi się przywilej powitania...
Witaj Piotrze!
"Tam właśnie teraz rozkwitły kwiaty, stokrotki, fiołki, kaczeńce i maki".
Napisano 05 maj 2021 - 00:56
Mam nadzieje, ze wszyscy mieli bądź jeszcze maja znakomity sezon.
Pozdrowienia,
Piotr
Napisano 05 maj 2021 - 07:14
Mój chyba jednak się już skończył bo hala nadal zamknięta a sezon był niezły przy 32 dniach alpejskich.
A jak u Ciebie - w jakich rejonach i na czym jeździłeś w tym sezonie ?
Witam serdecznie

pozdrawiam Jan narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Winterberg, Willingen, Neuss, Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , St. Anton, Zürs, St. Christoph, Stuben, Lech, Oberlech, Valluga, St. Jakob, Venet, Fiss, Ladis, Serfaus, Zams, Hochsölden, Kühtai, Hochoetz, Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Pozza di Fassa, Belvedere, Marmolada, Alpe Lusia, Bellamonte, Passo San Pellegrino, Falcade, Latemar, Obereggen, Catinaccio, Pera, Moena, Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Alagna Valsesia, Macugnaga, Monterosa, Gressoney, Zermatt , Saas Fee , Saas Grund, Hohsaas, Grächen , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Thyon 2000, Les Collons , Rosswald , Belalp , Leukerbad, Bettmeralp, Fiesch, Fiescheralp, Brig, Visp, Zinal, Grimentz, St. Luc, Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Val Cenis, Termignon, Val Frejus, Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , Orelle, La Grave , Oz , Saint Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil, Galibier, Thabor, Valloire, Valmeiniere
Napisano 05 maj 2021 - 07:27
Mój chyba jednak się już skończył bo hala nadal zamknięta a sezon był niezły przy 32 dniach alpejskich.
Witam serdecznie
Zwłaszcza na czym...
Napisano 05 maj 2021 - 07:54
Instruktor wykładowca CSIA level 4, to należy założyć, że na nartachZwłaszcza na czym...
Mój chyba jednak się już skończył bo hala nadal zamknięta a sezon był niezły przy 32 dniach alpejskich.Mam nadzieje, ze wszyscy mieli bądź jeszcze maja znakomity sezon.
Witam serdecznie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 05 maj 2021 - 10:19
Instruktor wykładowca CSIA level 4, to należy założyć, że na nartach
Zwłaszcza na czym...
Mój chyba jednak się już skończył bo hala nadal zamknięta a sezon był niezły przy 32 dniach alpejskich.Mam nadzieje, ze wszyscy mieli bądź jeszcze maja znakomity sezon.
Witam serdecznie
![]()
Cześć
Takie uprawnienia zakładają opanowany drugi sport śnieżny - przynajmniej w Europie. Kanada może mieć inaczej.
Natomiast znając Piotra... to chyba na dwóch deskach, jak piszesz.
Pozdrowienia
Napisano 05 maj 2021 - 10:26
Instruktor wykładowca CSIA level 4, to należy założyć, że na nartach
Zwłaszcza na czym...
Witam serdecznie
![]()
Od instruktora można chyba oczekiwać nieco oryginalności;-) pozdrowienia psmok.
Napisano 05 maj 2021 - 10:43

Napisano 05 maj 2021 - 17:09
Witam serdecznie
Rejon, Kanadyjskich gór Skalistych i rejon środkowy Brytyjskiej Kolumbi.
Co do nart ( jest tez deska ale teraz mało używam ), to różne modele firmy Volkl. Najwiecej Deacon 74/84
Napisano 05 maj 2021 - 17:21
Witam serdecznie
Rejon, Kanadyjskich gór Skalistych i rejon środkowy Brytyjskiej Kolumbi.
Co do nart ( jest tez deska ale teraz mało używam ), to różne modele firmy Volkl. Najwiecej Deacon 74/84
A nie mówiłem...
Pozdrowienia
Napisano 05 maj 2021 - 17:23
Piotrze, może znowu kiedyś "wpuszczę" jakieś filmiki dydaktyczno-instruktażowe a Ty je opatrzysz swoimi mądrymi uwagami. Przydałby się jeszcze Adam Widuch, polm, wort i inni. Niekoniecznie się zgadzaliśmy ze sobą, ale sam fakt dyskusji wymuszał zastanowienie się nad tym i owym i uporządkowanie sobie tego i owego w zakresie techniki jazdy. Anyway, witaj na forum.
Napisano 05 maj 2021 - 18:28
Piotrze, może znowu kiedyś "wpuszczę" jakieś filmiki dydaktyczno-instruktażowe a Ty je opatrzysz swoimi mądrymi uwagami.
Przydałby się jeszcze Adam Widuch, polm, wort i inni. Niekoniecznie się zgadzaliśmy ze sobą, ale sam fakt dyskusji wymuszał zastanowienie się nad tym i owym i uporządkowanie sobie tego i owego w zakresie techniki jazdy. Anyway, witaj na forum.
Dyskusje są potrzebne bo technika cały czas się zmienia , udoskonala. Każdy kraj ma swoje podejście, do różnych rzeczy.
Ja nie wiedziałem co się stało z skiforum.pl , wiec przez przypadek tutaj trafiłem, mam nadzieje ze inni tez to zrobią.
Gość_Mikoski_*
Napisano 09 maj 2021 - 16:31
Wielu kolegów już znam i myślę że wielu poznam.
Napisano 09 maj 2021 - 19:19
ja przybłęda z spalonego forum
Cześć Kawalerze z kościotrupem.
Pamiętaj, "biblioteki nie płoną".
Gość_Mikoski_*
Napisano 09 maj 2021 - 20:00
Nie z kościotrupem tylko z dwoma skrzyżowanymi nartami i kryształową kulą
Biblioteki płoną nawet Aleksandryjska częściowo,na razie my pamiętamy SF
Użytkownik Mikoski edytował ten post 09 maj 2021 - 21:01
Napisano 09 maj 2021 - 21:20
W oryginale Woland mówi: "Rękopisy nie płoną".
Fajnie, że trafiłeś na KN.
Sam znalazłem tu dużo info o Szwajcarii, bo chciałbym się wreszcie ruszyć poza PL.
Kupiłem Magic Pass na najbliższy sezon i trochę podczytuję temat Alp szwajcarskich antycypując przyjemnie przyszłe wyjazdy.
Myślałeś może o tym kierunku? W tym szaleństwie, jakie ogarnęło świat, wydaje się być w miarę bezpieczny.
Z Kolegów ze SF, którzy darli ze mną koty (Behemoty), jedynie do Sstara się przekonałem.
Ty również u mnie zaplusowałeś, ale na razie tylko częściowo.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych