Od piatku otwarte wszystko co przetrwało katastrofę, gdzie sie wybieracie?
fajnie to wygląda
Napisano 12 luty 2021 - 08:48
fajnie to wygląda
Napisano 12 luty 2021 - 09:16
Użytkownik Sarensis edytował ten post 12 luty 2021 - 09:17
Napisano 12 luty 2021 - 10:39
Nie spotkasz, bo ja wybieram się za tydzień. Nie obawiam się, bo chyba mam jeszcze jakieś przeciwciała po przechorowaniu Covid-a na przełomie październik/listopad. Co tydzień też mam obowiązkowe testy i też jestem negatywny.Tak , dopuszczalne 30% obłożenia i tak powinno pozostać . Jutro was zaskoczę po tych wiosennych rowerowaniach, moze Kordiana nawet spotkam -jeśli ma ochotę , don’t be afraid, after 3 tests in Poland, Madrid and Frankfurt I’m negative, COVID afraid Sariensis?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 12 luty 2021 - 12:46
Na pewno nie do Szczyrku - otwarte tylko kilka tras, więc kpina. Sezonkowicze znowu dali się zrobić w balona. W przyszłym tygodniu Krynica Zdrój.
Napisano 12 luty 2021 - 13:17
Witek: to sie utrzymuje mw 90 dni
Jutro wylaot do Utah...…...
Na razie ok 28 dni na biegowkach I 3 na zjazdowkach...
Napisano 12 luty 2021 - 13:25
Napisano 12 luty 2021 - 13:46
to czekamy na foty tych wielometrowych pokładów śniiegu
Napisano 12 luty 2021 - 13:48
Ja mam karnet gratis i sobie pojadę, na profilu pisali ze będzie otwarte dosłownie wszystko w weekend.
a nie maczasem kwarantanny po powrocie z Teneryfy ?
Napisano 12 luty 2021 - 13:51
Wiem, bo oddałem krew dwa miesiące po przechorowaniu i następnego dnia dostałem SMS ze stacji krwiodawstwa, że zapraszają ponownie, ale tylko do oddawania krwi, bo w osoczu było już niewiele przeciwciał. Zawsze się jednak człowiek łudzi, że może w organizmie zostało coś w rodzaju "pamięci immunologicznej", co pozwoli łatwiej zwalczyć chorobę w przypadku ponownego zarażenia.Witek: to sie utrzymuje mw 90 dni
Na razie ok 28 dni na biegowkach I 3 na zjazdowkach...
Użytkownik kordiankw edytował ten post 12 luty 2021 - 13:52
Napisano 13 luty 2021 - 10:13
Napisano 18 maj 2023 - 07:10
Napisano 18 maj 2023 - 07:26
Ale piździ, jak tak wyglada globalne ocieplenie, to co to będzie przy zlodowaceniu? ON to będzię wtedy wszędzie
?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cześć
Jedno z drugim nie ma nić wspólnego. To są procesy, które obecnie rozkładają się na setki lat a gdyby nie było naszej działalności pewnie rozkładałyby się dwa rzędy wielkości dłużej.
Pozdro
Napisano 20 maj 2023 - 19:55
CześćAle piździ, jak tak wyglada globalne ocieplenie, to co to będzie przy zlodowaceniu? ON to będzię wtedy wszędzie
?
Jedno z drugim nie ma nić wspólnego. To są procesy, które obecnie rozkładają się na setki lat a gdyby nie było naszej działalności pewnie rozkładałyby się dwa rzędy wielkości dłużej.
Pozdro
Napisano 21 maj 2023 - 18:08
CześćAle piździ, jak tak wyglada globalne ocieplenie, to co to będzie przy zlodowaceniu? ON to będzię wtedy wszędzie
?
Pozdro
W sumie gdyby babcia miała wasy, to by była dziadkiem. Ja tam jednak wolałem upalne majówki w czasie bez “ocipienia”, sorry ocieplenia ….
Cześć
Ociplenie jest całkiem niezłe. Ocieplenie raczej nie ma związku z gdybaniem jest szczegółowo opisane jego cykliczność jest oczywista, podobnie jak wpływ środowiska żywego - w tym człowieka - na jego poziom i natężenie pewnych procesów,
Cieszmy się, że nie żyjemy np. we wczesnym triasie...
Pozdrowienia
Napisano 23 maj 2023 - 15:25
Cześć
W sumie gdyby babcia miała wasy, to by była dziadkiem. Ja tam jednak wolałem upalne majówki w czasie bez “ocipienia”, sorry ocieplenia …
?
Pozdro
.
Ociplenie jest całkiem niezłe. Ocieplenie raczej nie ma związku z gdybaniem jest szczegółowo opisane jego cykliczność jest oczywista, podobnie jak wpływ środowiska żywego - w tym człowieka - na jego poziom i natężenie pewnych procesów,
Cieszmy się, że nie żyjemy np. we wczesnym triasie...
Pozdrowienia
IV Otwarte Zawody Skitourowe o Puchar Polar SportuNapisany przez J@n, 19 lut 2009 w Forum główne → Narciarstwo wyczynowe / forum narciarskie |
|
![]()
|
FUJIFILM Snowmania - otwarte zawodyNapisany przez Snowmania, 10 lut 2009 w Sprzęt narciarski → Narty / forum narciarskie → Zakup nart |
|
![]()
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych