Skocz do zawartości

Zdjęcie

Otwarte stacje narciarskie w Polsce!

stacje narciarskie plandemia covid-19 koronawirus świeże powietrze relaks narty polska

• Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
34 odpowiedzi w tym temacie

#21 J@n

J@n
  • Administrator
  • 9604 postów
  • Narty:black crows atris
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:FIS w Szczyrku

Napisano 12 luty 2021 - 08:48

Od piatku otwarte wszystko co przetrwało katastrofę, gdzie sie wybieracie?

fajnie to wygląda

tmr_cam_21195a-c9b2e755a27e59d2590d48338

• 1
Dołączona grafika
pozdrawiam Jan narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Winterberg, Willingen, Neuss, Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , St. Anton, Zürs, St. Christoph, Stuben, Lech, Oberlech, Valluga, St. Jakob, Venet, Fiss, Ladis, Serfaus, Zams, Hochsölden, Kühtai, Hochoetz, Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Pozza di Fassa, Belvedere, Marmolada, Alpe Lusia, Bellamonte, Passo San Pellegrino, Falcade, Latemar, Obereggen, Catinaccio, Pera, Moena, Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Alagna Valsesia, Macugnaga, Monterosa, Gressoney, Zermatt , Saas Fee , Saas Grund, Hohsaas, Grächen , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Thyon 2000, Les Collons , Rosswald , Belalp , Leukerbad, Bettmeralp, Fiesch, Fiescheralp, Brig, Visp, Zinal, Grimentz, St. Luc,  Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Val Cenis, Termignon, Val Frejus, Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , Orelle, La Grave , Oz , Saint Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil, Galibier, Thabor, Valloire, Valmeiniere

#22 Sarensis

Sarensis
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 2030 postów
  • Narty:Salomon X-Max X10
  • Imię :Adam

Napisano 12 luty 2021 - 09:16

Tak , dopuszczalne 30% obłożenia i tak powinno pozostać . Jutro was zaskoczę po tych wiosennych rowerowaniach, moze Kordiana nawet spotkam -jeśli ma ochotę , don’t be afraid, after 3 tests in Poland, Madrid and Frankfurt I’m negative, COVID afraid Sariensis? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Użytkownik Sarensis edytował ten post 12 luty 2021 - 09:17

• 1

#23 kordiankw

kordiankw
  • Użytkownik
  • 2034 postów
  • Narty:Elan SLX FIS, Dynastar GS Master Speed
  • Imię :Witek

Napisano 12 luty 2021 - 10:39

Tak , dopuszczalne 30% obłożenia i tak powinno pozostać . Jutro was zaskoczę po tych wiosennych rowerowaniach, moze Kordiana nawet spotkam -jeśli ma ochotę , don’t be afraid, after 3 tests in Poland, Madrid and Frankfurt I’m negative, COVID afraid Sariensis?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie spotkasz, bo ja wybieram się za tydzień. Nie obawiam się, bo chyba mam jeszcze jakieś przeciwciała po przechorowaniu Covid-a na przełomie październik/listopad. Co tydzień też mam obowiązkowe testy i też jestem negatywny.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
  • 2
„Kto ma wartości ciągle w gębie, ma je także w pobliskim nosie”

#24 MaxiBaby

MaxiBaby
  • Użytkownik
  • 657 postów
  • Narty:Fischer Progressor F18
  • Ulubiony stok:Stock

Napisano 12 luty 2021 - 12:46

Od piatku otwarte wszystko co przetrwało katastrofę, gdzie sie wybieracie?

Na pewno nie do Szczyrku - otwarte tylko kilka tras, więc kpina. Sezonkowicze znowu dali się zrobić w balona. W przyszłym tygodniu Krynica Zdrój.

• 2

#25 jan koval

jan koval
  • Użytkownik
  • 3470 postów
  • Narty:volkl
  • Imię :kuba
  • Ulubiony stok:jackson hole, fernie, chugach

Napisano 12 luty 2021 - 13:17

Witek: to sie utrzymuje mw 90 dni

Jutro wylaot do Utah...…...

Na razie  ok 28 dni na biegowkach I 3 na  zjazdowkach...

• 4
"...w słownictwie Kovala każda narta poniżej 180cm to łyżwa ..." ( Jabol)

#26 Sarensis

Sarensis
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 2030 postów

Napisano 12 luty 2021 - 13:25

Ja mam karnet gratis i sobie pojadę, na profilu pisali ze będzie otwarte dosłownie wszystko w weekend.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • 1

#27 J@n

J@n
  • Administrator
  • 9604 postów

Napisano 12 luty 2021 - 13:46

to czekamy na foty tych wielometrowych pokładów śniiegu
  • 0
Dołączona grafika
pozdrawiam Jan narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Winterberg, Willingen, Neuss, Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , St. Anton, Zürs, St. Christoph, Stuben, Lech, Oberlech, Valluga, St. Jakob, Venet, Fiss, Ladis, Serfaus, Zams, Hochsölden, Kühtai, Hochoetz, Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Pozza di Fassa, Belvedere, Marmolada, Alpe Lusia, Bellamonte, Passo San Pellegrino, Falcade, Latemar, Obereggen, Catinaccio, Pera, Moena, Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Alagna Valsesia, Macugnaga, Monterosa, Gressoney, Zermatt , Saas Fee , Saas Grund, Hohsaas, Grächen , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Thyon 2000, Les Collons , Rosswald , Belalp , Leukerbad, Bettmeralp, Fiesch, Fiescheralp, Brig, Visp, Zinal, Grimentz, St. Luc,  Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Val Cenis, Termignon, Val Frejus, Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , Orelle, La Grave , Oz , Saint Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil, Galibier, Thabor, Valloire, Valmeiniere

#28 J@n

J@n
  • Administrator
  • 9604 postów

Napisano 12 luty 2021 - 13:48

Ja mam karnet gratis i sobie pojadę, na profilu pisali ze będzie otwarte dosłownie wszystko w weekend.

a nie maczasem kwarantanny po powrocie z Teneryfy ?

• 0
Dołączona grafika

#29 kordiankw

kordiankw
  • Użytkownik
  • 2034 postów
  • Narty:Elan SLX FIS, Dynastar GS Master Speed
  • Imię :Witek

Napisano 12 luty 2021 - 13:51

Witek: to sie utrzymuje mw 90 dni

Na razie  ok 28 dni na biegowkach I 3 na  zjazdowkach...

Wiem, bo oddałem krew dwa miesiące po przechorowaniu i następnego dnia dostałem SMS ze stacji krwiodawstwa, że zapraszają ponownie, ale tylko do oddawania krwi, bo w osoczu było już niewiele przeciwciał. Zawsze się jednak człowiek łudzi, że może w organizmie zostało coś w rodzaju "pamięci immunologicznej", co pozwoli łatwiej zwalczyć chorobę w przypadku ponownego zarażenia.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Użytkownik kordiankw edytował ten post 12 luty 2021 - 13:52

• 3
„Kto ma wartości ciągle w gębie, ma je także w pobliskim nosie”

#30 Sarensis

Sarensis
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 2030 postów

Napisano 13 luty 2021 - 10:13

Ziomal jest, jest bajecznie. Wspanialy kopny swiezy snieg. Dołączona grafika
Dołączona grafika

• 2

#31 Sarensis

Sarensis
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 2030 postów

Napisano 18 maj 2023 - 07:10

Ale piździ, jak tak wyglada globalne ocieplenie, to co to będzie przy zlodowaceniu? ON to będzię wtedy wszędzie ;) ?

• 0

#32 Mitek

Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 5106 postów
  • Imię :Mitek

Napisano 18 maj 2023 - 07:26

Ale piździ, jak tak wyglada globalne ocieplenie, to co to będzie przy zlodowaceniu? ON to będzię wtedy wszędzie ;) ?

Cześć

Jedno z drugim nie ma nić wspólnego. To są procesy, które obecnie rozkładają się na setki lat a gdyby nie było naszej działalności pewnie rozkładałyby się dwa rzędy wielkości dłużej.

Pozdro

• 2

#33 Sarensis

Sarensis
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 2030 postów

Napisano 20 maj 2023 - 19:55

Cześć
Jedno z drugim nie ma nić wspólnego. To są procesy, które obecnie rozkładają się na setki lat a gdyby nie było naszej działalności pewnie rozkładałyby się dwa rzędy wielkości dłużej.
Pozdro

W sumie gdyby babcia miała wasy, to by była dziadkiem. Ja tam jednak wolałem upalne majówki w czasie bez “ocipienia”, sorry ocieplenia … ;) .

• 1

#34 Mitek

Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 5106 postów
  • Imię :Mitek

Napisano 21 maj 2023 - 18:08

Cześć
Pozdro

W sumie gdyby babcia miała wasy, to by była dziadkiem. Ja tam jednak wolałem upalne majówki w czasie bez “ocipienia”, sorry ocieplenia … ;) .

Cześć

Ociplenie jest całkiem niezłe. Ocieplenie raczej nie ma związku z gdybaniem jest szczegółowo opisane jego cykliczność jest oczywista, podobnie jak wpływ środowiska żywego - w tym człowieka - na jego poziom i natężenie pewnych procesów,

Cieszmy się, że nie żyjemy np. we wczesnym triasie...

Pozdrowienia

• 1

#35 Sarensis

Sarensis
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 2030 postów

Napisano 23 maj 2023 - 15:25

Cześć
Pozdro

Cześć
Ociplenie jest całkiem niezłe. Ocieplenie raczej nie ma związku z gdybaniem jest szczegółowo opisane jego cykliczność jest oczywista, podobnie jak wpływ środowiska żywego - w tym człowieka - na jego poziom i natężenie pewnych procesów,
Cieszmy się, że nie żyjemy np. we wczesnym triasie...
Pozdrowienia

Ja się nawet cieszę, że śrefniowieczne mrozy mnie ominęły ;) .

• 0