Zlot forum KN Biały Dunajec 1,2,3.03.2013
Napisano 07 marzec 2013 - 17:33

Napisano 07 marzec 2013 - 17:56
Chcę baaaaaaaardzo serdecznie podziękować całej ekipie " Kocham Narty "
w szczególności Maćkowi Adamowi i Karolowi za niezapomniane wrażenia,
jakich doznaliśmy wraz z żoną oraz dziećmi podczas minionego wekendu.
Odkryłem po raz kolejny, że życie jest wspaniałe i da się połączyć swoje pasje
w taki sposób, aby wszyscy byli szczęśliwi.
Ludziska kochane, chylę czoła i wielki szacun !!!!!!!
Naczelny (Wojtek)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja też serdecznie dziekuję Wszystkim za klimat i jak zawsze niesamowitą atmosferę, która tam panuje.
A stok w Suchym noca ma klimat, zwłaszcza jak się wyjedzie za trasę i trafi na sarny, ja tak miałem.
Mikołaj (Wołoszanski)

Jelcyn! Nie wiem co to za nauki narciarstwa zafundowałeś Wojtkowi, że rozpływał się w zachwytach i aż wsadził Cię za kierownicę Dreamlinera

Napisano 07 marzec 2013 - 21:48
Fajny zawodnik z niego rośnieJa tam jestem i tak zachwycona. Mylą mu się, ale zauważyłam, że na większej prędkości automatycznie używa właściwych rąk
fajny gość, trochę Mu się tylko ręce myląI zaczyna coraz bardziej jeździć równolegle. No i mały twardziel rośnie. Ćwiczył sam przez 3 dni na tej wyrwirączce z uśmiechem na ustach. Pokazywał innym dzieciom jak mają jeździć
i podnosił te, które upadły. Raz się rozpłakał tak, że pan wyciągowy słyszał na dole
Bo ja pomogłam wstać jednej dziewczynce, na co usłyszałam "ale to ja chciałem ją ULATOWAĆ". Dziewczynka też płakała, bo ona z kolei się bała jeździć, to ją oboje podszkoliliśmy (słynne "rączki na kolanka"
) i pięknie zjechała. Mówię Wam, dramaty na oślej łączce się dzieją

Napisano 07 marzec 2013 - 21:53
Nie sądziłem, że z połączenia narciarzy i wędkarzy może wyjść tak świetne spotkanie
Szczególnie, że niektórzy porzucili Dunajec na rzecz Ski-Suchego. Zaniepokoił mnie jedynie fakt braku na stoku Mikołaja (Wołoszańskiego) *
* Mikołaj to wędkarz i jeden z największych narciarskich twardzieli. Słynne są jego wyprawy, kiedy po nocnej szychcie potrafi wsiąść w pociąg K-ce/BB, żeby zameldować się o 8.00 na Podbeskidziu i wyruszyć dalej na Pilsko lub do Szczyrku.
hehe jakby mój Kris sie dowiedział o mozliwości połowienia, to musiałabym niestety na stoku smigać bez Niego, bo poswięciłby narty dla łowienia!

Napisano 07 marzec 2013 - 21:58
Kurcze...zainteresowało mnie jedno foto... -4 od dołu -gdzie widać tam takiego niskiego pana! Dałabym sobie ręke uciąc że to gościu z Jarocina -nauczyciel w-fu w LO i trener judo w IPPON Jarocin... Nie wiem może się myle...
Napisano 07 marzec 2013 - 23:51

Napisano 08 marzec 2013 - 21:03
Zajebisty filmik, mimo tego, że wygląda jakbym nie robił nic innego tylko czekał, aż mi ktoś poleje
a chętnych (nie)brakowało

Napisano 08 marzec 2013 - 21:18

Napisano 20 marzec 2013 - 01:09

pozdrawiam serdecznie Leszek.
Napisano 20 marzec 2013 - 08:43

Napisano 20 marzec 2013 - 10:19

Napisano 20 marzec 2013 - 10:30

Napisano 20 marzec 2013 - 11:09
Ale kot był tam z Wami. Pozazdrościć zabawy.
![]()
![]()
![]()
Adrian! Miło Cię widzieć!
Napisano 20 marzec 2013 - 12:58
pozdrawiam serdecznie Leszek.
Napisano 18 lipiec 2013 - 07:36

Cyt:
"Przed zakopiańskim sądem w środę odbył się kolejny proces rodziny D. z Białego Dunajca, która sprzeciwiając się budowie nowego mostu w ciągu zakopianki, rozpoczęła budowę domu w miejscu planowanej przeprawy. Swoje zeznania przedstawił projektant domu i przedstawiciele starostwa.
Rodzina D. z Białego Dunajca, która sprzeciwiając się budowie nowego mostu w ciągu zakopianki, rozpoczęła budowę pensjonatu w miejscu planowanej przeprawy. W środę przed zakopiańskim sądem w tej sprawie zeznawał projektant pensjonatu i przedstawiciele starostwa.
Prokuratura zarzuca Tomaszowi D., że wprowadził w błąd urzędnika Starostwa Tatrzańskiego, składając wniosek o wydanie zgody na budowę budynku, chociaż wiedział o planowanej rozbudowie drogi krajowej prowadzącej pod Tatry. Zdaniem śledczych starając się o pozwolenie na budowę pensjonatu D. złożył w starostwie nieaktualne mapy geodezyjne, na których nie był naniesiony planowany most na rzece Biały Dunajec. "
źródło
http://finanse.wp.pl...l?ticaid=110f70

pozdrawiam Jan narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Winterberg, Willingen, Neuss, Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , St. Anton, Zürs, St. Christoph, Stuben, Lech, Oberlech, Valluga, St. Jakob, Venet, Fiss, Ladis, Serfaus, Zams, Hochsölden, Kühtai, Hochoetz, Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Pozza di Fassa, Belvedere, Marmolada, Alpe Lusia, Bellamonte, Passo San Pellegrino, Falcade, Latemar, Obereggen, Catinaccio, Pera, Moena, Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Alagna Valsesia, Macugnaga, Monterosa, Gressoney, Zermatt , Saas Fee , Saas Grund, Hohsaas, Grächen , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Thyon 2000, Les Collons , Rosswald , Belalp , Leukerbad, Bettmeralp, Fiesch, Fiescheralp, Brig, Visp, Zinal, Grimentz, St. Luc, Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Val Cenis, Termignon, Val Frejus, Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , Orelle, La Grave , Oz , Saint Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil, Galibier, Thabor, Valloire, Valmeiniere
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych