Napisano 06 grudzień 2012 - 14:14
Napisano 07 grudzień 2012 - 18:27
Użytkownik AdamSlask edytował ten post 07 grudzień 2012 - 19:00
zapraszamy do działu ogłoszeń.
Napisano 09 grudzień 2012 - 09:43
Napisano 11 grudzień 2012 - 17:37
Witam !!! jak jestes ze ŚLĄSKA to polecam Serwis Narciarsko Snowboardowy Karol Mitias Bytom Sucha Góra ul.Lazarówka 11a tel 606 309 613 robi recznie ,bez maszyn !!!
Użytkownik AdamSlask edytował ten post 12 grudzień 2012 - 14:44
Napisano 12 grudzień 2012 - 14:38
Bedzie Pan zadowolony wszyscy instruktorzy z WORTEXU robia narty u Karola ,solidna firma i jak trzeba zrobi dolna krawedz.Karol wiele lat był serwismenem w DSD i wie coś na ten temat:))
Witam !!! jak jestes ze ŚLĄSKA to polecam Serwis Narciarsko Snowboardowy Karol Mitias Bytom Sucha Góra ul.Lazarówka 11a tel 606 309 613 robi recznie ,bez maszyn !!!
Właśnie dzisiaj znalazłem ten serwis i zawiozłem 2 komplety nart do smarowania. Wszystko robione ręcznie wygląda na solidny warsztat.
Odwiedziłem też serwis na DSD ski dolinie gdzie najwidoczniej Panom niechciało się pracować i stweirdzili że nowych nart się nie smaruje a te drugie są dobre . Po dwóch próbach przekonania ich że ja mimo wszystko chcę te narty nasmarować niestety nie udało się.
Ale dobrze sie stało bo serwis Pana Karola okazał się bardziej profesjonalny. http://www.skitechnic.pl/
Napisano 12 grudzień 2012 - 21:30
hej Miet, jeszcze raz proszę o przeczytanie tego tematu:Bedzie Pan zadowolony wszyscy instruktorzy z
Napisano 19 grudzień 2012 - 21:13
Napisano 09 październik 2017 - 13:40
hej, w sumie to jestem tu nowy i tak na serio to narty dopiero co pokochałem
W zeszłym roku znajomi wzięli nas w Alpy i teraz najchętniej nie zdejmował bym już nart z nóg ha ha ha
Mam już narty, kupiłem voelkle ale nie mam konkretnego i zaufanego serwisu, a nie chcę dawać ich w byle jakie ręce. Kogo byście polecili w Wawy? Na razie myślałem o Ski Team, bo słyszałem, że na dobrym sprzęcie pracują. Do tego jakbym sprawił sobie kartę Diners Club to miałbym 50 procent zniżki na serwis a to dużo, dlatego rozważam taką opcję. Ma ktoś z Was tą kartę? Zadowolony jest? Jeszcze nie zdążyłem zapoznać się z warunkami członkostwa, ale kuzyn mówił, że zniżki są też na skipassy, hotele i ciuchy, no i ubezpieczenie. Dajcie znać, jak ktoś bliżej się orientuje w temacie. Dzięki za pomoc!
Na nartach jeżdżę już od ponad 10 lat a od około 4 lat wybieram się na narty do Austrii lub Włoch. We Włoszech zakochałem się w ośrodku narciarskim Madonna di Campiglio (polecam jechać, jest super). Jeśli chodzi o zaufany serwis to sam musisz na niego trafić. W Warszawie jest sporo takich punktów, osobiście mogę Ci odradzić takie serwisu w dużych sklepach typu Decathlon itp. Najlepsze serwisu są w małych punktach, ceny wiadomo są wyższe ale jakość tez jest o wiele lepsza. https://4narty.pl/li...w-narciarskich/ - tutaj możesz sprawdzić listę dobrych serwisów w Warszawie, wśród nich jest też mój ulubiony, może kiedyś się w nim spotkamy :-)
Napisano 09 październik 2017 - 14:01
Możemy także spotkać się na śniegu.
może kiedyś się w nim spotkamy
Wpadłeś tutaj Kamilu w celu zaspamowania Twojego bloga czy ewentualnie przewidujesz czynny udział w wirtualnym życiu naszego forum ?
Napisano 22 grudzień 2019 - 21:02
Bardzo dobry serwis jest w Mikołowie na ulicy ul. Wieczorka 61a
Korzystałem zeszły sezon i jestem ogromnie zadowolony!
Ceny podam jutro bo trochę czasu minęło od końcówki zeszłego sezonu, ale z tego co pamiętam nie były wygórowane, a serwisanci odwalają kawał dobrej roboty.
Napisano 22 grudzień 2019 - 23:17
A nie uczciwiej byłoby napisać - zapraszam do serwisu w Mikołowie - kolego Josicka?
Napisano 23 grudzień 2019 - 09:32
A nie uczciwiej byłoby napisać - zapraszam do serwisu w Mikołowie - kolego Josicka?
Przepraszam, ale nie widzę nic złego w moim poście, więc moim zdaniem jest uczciwy. Specjalnie podałem dokładnie gdzie się serwis znajduje aby ułatwić komuś dojazd...
Obiecałem podać dzisiaj ceny usług serwisu narciarskiego w Mikołowie, ale uważam, że najrozsądniej będzie sprawdzić samemu - https://ministerstwosniegu.pl/serwis
Pozdrawiam
Użytkownik skyfull edytował ten post 23 grudzień 2019 - 09:36
Napisano 25 grudzień 2019 - 19:57
pracujesz tam czy tylko dajesz narty do serwisowania ?
Obiecałem podać dzisiaj ceny usług serwisu narciarskiego w Mikołowie,
Napisano 29 marzec 2022 - 06:31
O tej porze roku serwisy narciarskie na nizinach już pozamykały się, a potrzebuje qastrugać sprzęt
Jadę dzisiaj w okolice Radomia, Ostrowca Św, może ktoś poleci jaki dobry serwis z doświadczonym serwisantem, a nie łebkiem na zastępstwie?
Napisano 29 marzec 2022 - 22:43
O tej porze roku serwisy narciarskie na nizinach już pozamykały się, a potrzebuje qastrugać sprzęt
Jadę dzisiaj w okolice Radomia, Ostrowca Św, może ktoś poleci jaki dobry serwis z doświadczonym serwisantem, a nie łebkiem na zastępstwie?
A co masz do zrobienia w tych nartach ?
Napisano 30 marzec 2022 - 20:27
Ostrzenie i smarowanie
Ale narty nowe i nie chcę dać gościowi który je nadmiernie spiłuje
Napisano 31 marzec 2022 - 11:52
Ostrzenie i smarowanie
Ale narty nowe i nie chcę dać gościowi który je nadmiernie spiłuje
Jak zakończyłeś sezon to odstaw w suche miejsce i dasz zrobić przed kolejnym
Napisano 31 marzec 2022 - 14:49
Napisano 31 marzec 2022 - 15:43
2x drożej... lub 3... ;-)
faktycznie taka różnica w polskich warsztatach ?
w niemieckich zawsze we wrześniu robią ofertę i rabaty dochodzą nawet do 50%
Napisano 31 marzec 2022 - 15:56
Coś ostatnio ciężko zebrać skład, a we 2óch nie chce się gnać
MAm nadzieję, że ten weekend wypali, tylko pogoda ma psuje się.
Pewnie trzeba będzie na Chopoku nastrugać, zabrać 2 pary nart i w międzyczasie te właściwe nastrugać, ale nie chce się biegać po samochodach i szkoda czasu tracić na ostrzenie.
|
|
![]()
|
Dzień dobry !!Napisany przez Yeti40, 14 mar 2021 w forum.kochamnarty.pl → Przywitaj się / forum narciarskie |
|
![]()
|
Dzień dobry:-)Napisany przez Megdalena, 02 lis 2017 w forum.kochamnarty.pl → Przywitaj się / forum narciarskie |
|
![]()
|
Kronplatz od 11.03-18.02.17 . Dobry termin ??Napisany przez Arek1982, 02 lut 2017 w Relacje z naszych wyjazdów - oceny ośrodków narciarskich → Europa i świat - relacje po powrocie z nart / forum narciarskie → Włochy ![]() |
|
![]()
|
Fishery world cup, dobry wybór?Napisany przez Arlus, 04 gru 2016 w Sprzęt narciarski → Narty / forum narciarskie → Zakup nart |
|
![]()
|
Sprzęt narciarski →
Serwis narciarski / forum narciarskie →
Smarowanie nart →
Poradnik młodego serwisanta - smarowanie nartNapisany przez kaja45 , 19 kwi 2012 ![]() |
|
![]()
|
||
Forum główne →
Narciarstwo bez tajemnic / forum narciarskie →
Wirtualni narciarze →
Warsztaty szkoleniowe - serwis nart - Katowice 2011Napisany przez kaja45 , 20 lis 2011 ![]() |
|
![]()
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych