a co na to Adaś ?Proszę by relację Adaśka włączyć do konkursu

DUBAI - Relacja konkursowa Adama Śląsk
Napisano 31 maj 2011 - 08:13
"Trzeba wiele zmienić, by wszystko zostało po staremu"
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 31 maj 2011 - 22:21

Rossignol - takiej koszulki nawet w Dubaju nie kupisz

Napisano 01 czerwiec 2011 - 06:42

Powodzenia w konkursie.
pozdrawiam serdecznie Leszek.
Napisano 01 czerwiec 2011 - 08:59
nie jest. Dodałem jako ostatnią pracę konkursową....i oczywiście się zgadzam - jeśli konkurs trwa do 23.59 i nie jest jeszcze za późno
"Trzeba wiele zmienić, by wszystko zostało po staremu"
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 02 czerwiec 2011 - 18:15
nie jest. Dodałem jako ostatnią pracę konkursową....
i oczywiście się zgadzam - jeśli konkurs trwa do 23.59 i nie jest jeszcze za późno
Ja po analizie wszystkich zgłoszonych prac głosuję za "DUBAJ BURŁAJ ADAM"
To najlepsza, najbardziej wszechstronna i ambitna praca konkursowa.
Najbardziej mi się podoba że Adam pisał dla NAS a jego relacja została dodana przez przypadek.
ADAM jak zwykle wielki szacunek

Oczywiście weź też: Pita, Deczko, Jabol,Narciarza,Mitka,O,Andrzeja,Gajowegoo1,"Matkę Załozycielkę",Teda,LUke i wszystkich którzy stworzyli i tworzą to forum.
Napisano 02 czerwiec 2011 - 18:56
ADAM jak zwykle wielki szacunek
Mam nadzieję że kiedyś zawitasz do Zieleńca to pokażę Ci jak witamy u nas gości.
Oczywiście weź też: Pita, Deczko, Jabol,Narciarza,Mitka,O,Andrzeja,Gajowegoo1,"Matkę Załozycielkę",Teda,LUke i wszystkich którzy stworzyli i tworzą to forum.
Jeżeli chodzi o mnie, to ja się już szykuję

Co ja widzę z Mitkiem sztama.!!!
No to się cieszę niezmiernie

Użytkownik tedy edytował ten post 02 czerwiec 2011 - 18:59
Napisano 23 lipiec 2011 - 13:58
Narty na pustyni? Proszę bardzo - i to w zaskakująco dobrym wydaniu!
*jutro postaram się wrzucić filmik z trasy.
Kurcze szukam tego filmu. Gorąco za oknem

A słyszałem że Adam wrócił do domu więc ma internet i może dać zdjęcia z SKIDUBAJA.

Plissss.
Napisano 24 lipiec 2011 - 08:04

Napisano 24 lipiec 2011 - 10:37
Zapomniałem totalnie o tym filmiku, ale udało mi się go odgrzebać
\]
Ja pamiętałem o nim ale myślałem że nie masz dostępu do internetu

Ale jestem niedobry

Napisano 07 grudzień 2011 - 22:07
Napisano 07 grudzień 2011 - 23:34
Napisano 14 sierpień 2020 - 08:08
dzisiaj w Dubaju zawody Snow Run at Ski Dubai
Gorąco za oknemprzydało by się trochę ochłody.
https://www.gulftoda...un-at-ski-dubai

pozdrawiam Jan narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Winterberg, Willingen, Neuss, Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , St. Anton, Zürs, St. Christoph, Stuben, Lech, Oberlech, Valluga, St. Jakob, Venet, Fiss, Ladis, Serfaus, Zams, Hochsölden, Kühtai, Hochoetz, Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Pozza di Fassa, Belvedere, Marmolada, Alpe Lusia, Bellamonte, Passo San Pellegrino, Falcade, Latemar, Obereggen, Catinaccio, Pera, Moena, Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Alagna Valsesia, Macugnaga, Monterosa, Gressoney, Zermatt , Saas Fee , Saas Grund, Hohsaas, Grächen , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Thyon 2000, Les Collons , Rosswald , Belalp , Leukerbad, Bettmeralp, Fiesch, Fiescheralp, Brig, Visp, Zinal, Grimentz, St. Luc, Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Val Cenis, Termignon, Val Frejus, Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , Orelle, La Grave , Oz , Saint Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil, Galibier, Thabor, Valloire, Valmeiniere
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych