Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nasze plany na sezon 2010/2011

• Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
115 odpowiedzi w tym temacie

#1 Osetia

Osetia

"Królowa Trolka"

• Użytkownik
  • 1987 postów
  • Imię :Trolka

Napisano 05 lipiec 2010 - 06:18

W ubiegłym roku plany rozpoczęliśmy już latem.... :) I w tym roku w kąpieli słonecznej i morskiej, tudzież podczas wycieczki górskiej czy pływania łódeczką po jeziorze itp. zapraszam do planowania wyjazdów narciarskich w nadchodzącym sezonie :)

Pozdrawiam, Ola
  • 0

#2 Pit

Pit
  • Administrator
  • 5366 postów
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk

Napisano 05 lipiec 2010 - 08:02

He he, to w takim razie mogę spokojnie napisać o planach na nowy sezon. :) Tak, tak.....
Zaplanowałem dokładnie pierwszy wyjazd w listopadzie, druga połowa od 20-27 na tydzień. Lodowiec, Austria. Jeśli ktoś ma ochotę, to dysponujemy jeszcze miejsce na rodzinę 3-4 osobową w tym samym domu. Służymy oczywiście pomocą w sprawach technicznych oraz topograficznych na stoku lodowca.

:)

Załączone pliki

• Załączony plik  lodo.jpg   57,13 KB   25 Ilość pobrań

• 0

"Trzeba wiele zmienić, by wszystko zostało po staremu"

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#3 Mitek

Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 5019 postów
  • Imię :Mitek

Napisano 05 lipiec 2010 - 08:18

Cześć

He he, to w takim razie mogę spokojnie napisać o planach na nowy sezon. :) Tak, tak.....
Zaplanowałem dokładnie pierwszy wyjazd w listopadzie, druga połowa od 20-27 na tydzień. Lodowiec, Austria. Jeśli ktoś ma ochotę, to dysponujemy jeszcze miejsce na rodzinę 3-4 osobową w tym samym domu. Służymy oczywiście pomocą w sprawach technicznych oraz topograficznych na stoku lodowca.

:)

Zazdroszczę planów i życze ich pełnej realizacji ale na taką morene to sie Piotrus nie zapuszczajcie.:):)
Pozdro
  • 0

#4 Pit

Pit
  • Administrator
  • 5366 postów

Napisano 05 lipiec 2010 - 08:19

Będziemy mieli komórkę.
  • 0

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#5 Gość_pytek 23_*

Gość_pytek 23_*
  • Gość

Napisano 05 lipiec 2010 - 15:29

Moj plan na nastepny sezon to brak planow.Albo skorzystam z oferty last minute albo sie do kogos dokoptuje w ostatniej.Wiem jedno chce hektarow nieubitego .Poczatek sezonu planuje podobnie jak Pit na koncowke listopada,chodzi mi po glowie oboz freestyle ale oferty znalazlem dopiero na kwiecien.
  • 0

#6 Pit

Pit
  • Administrator
  • 5366 postów

Napisano 09 lipiec 2010 - 07:38

Moje plany na najbliższy tydzień, również sezon :thumbsup:
-zjeść paszteciki na wojska polskiego
-popić barszczykiem
-wypić kawkę w Columbusie
-zjeść szaszłyka na trasie nr3 przed Wolinem
-rejs promem do Świnoujścia
-nie nocowanie w Amber Baltic
-nie jeść śniadania w Amber Baltic
-nie wchodzenie do morza, pod żadnym pozorem
-wycieczka do ogrodu w Przelewicach
-napicie się bosmana fulla w butelce ciemnej, wreszcie po całym roku
-rzut okiem podczas jazdy na LO w Pyrzycach
-zaliczenie pikniku eterowego w Lipianach
-ewentualne ognisko i kiełbaski z Finami i Norwegami
-rejs statkiem po Barlinku
-lody na wałach Chrobrego, te na środku przed schodami do zejścia na dół
............
  • 0

#7 Gość_pytek 23_*

Gość_pytek 23_*
  • Gość

Napisano 10 lipiec 2010 - 19:38

Powiem niesmialo ze powstaje zarys styczniowej, polsko-angielskiej ekspedycji w Trzy Doliny...
  • 0

#8 J@n

J@n
  • Administrator
  • 9522 postów
  • Narty:black crows atris
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:FIS w Szczyrku

Napisano 12 lipiec 2010 - 10:53

narazie plan krótkoterminowy:
- pojeździć w lipcu na nartach
  • 0
Dołączona grafika
pozdrawiam Jan narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Winterberg, Willingen, Neuss, Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , St. Anton, Zürs, St. Christoph, Stuben, Lech, Oberlech, Valluga, St. Jakob, Venet, Fiss, Ladis, Serfaus, Zams, Hochsölden, Kühtai, Hochoetz, Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Pozza di Fassa, Belvedere, Marmolada, Alpe Lusia, Bellamonte, Passo San Pellegrino, Falcade, Latemar, Obereggen, Catinaccio, Pera, Moena, Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Alagna Valsesia, Macugnaga, Monterosa, Gressoney, Zermatt , Saas Fee , Saas Grund, Hohsaas, Grächen , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Thyon 2000, Les Collons , Rosswald , Belalp , Leukerbad, Bettmeralp, Fiesch, Fiescheralp, Brig, Visp, Zinal, Grimentz, St. Luc,  Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Val Cenis, Termignon, Val Frejus, Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , Orelle, La Grave , Oz , Saint Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil, Galibier, Thabor, Valloire, Valmeiniere

#9 Tadeusz T

Tadeusz T
  • Użytkownik
  • 404 postów
  • Narty:Dynastar CR74 pro 178 cm, Voelkl Racetiger SL 165 cm

Napisano 12 lipiec 2010 - 22:00

Lodowiec czy pod dachem?
  • 0
Tadek
Forum narciarskie kochamnarty :-))

#10 fan

fan

TOEG

• Użytkownik
  • 454 postów

Napisano 12 lipiec 2010 - 22:53

zaklepana kwatera w Olang-Kronplatz....od 12 .02.2011 :thumbsup:
  • 0

#11 J@n

J@n
  • Administrator
  • 9522 postów

Napisano 13 lipiec 2010 - 13:19

Lodowiec czy pod dachem?

miałem nadzieję że lodowiec ale przy tych temperaturach prawdopodobnie będzie jakaś hala
postanowiłem przynajmniej raz w miesiącu jeździć gdziekolwiek na nartach,
do tej pory z wyjątkiem maja (szpital - wykręcanie śrubek) mi się udawało
  • 0
Dołączona grafika
pozdrawiam Jan narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Winterberg, Willingen, Neuss, Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , St. Anton, Zürs, St. Christoph, Stuben, Lech, Oberlech, Valluga, St. Jakob, Venet, Fiss, Ladis, Serfaus, Zams, Hochsölden, Kühtai, Hochoetz, Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Pozza di Fassa, Belvedere, Marmolada, Alpe Lusia, Bellamonte, Passo San Pellegrino, Falcade, Latemar, Obereggen, Catinaccio, Pera, Moena, Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Alagna Valsesia, Macugnaga, Monterosa, Gressoney, Zermatt , Saas Fee , Saas Grund, Hohsaas, Grächen , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Thyon 2000, Les Collons , Rosswald , Belalp , Leukerbad, Bettmeralp, Fiesch, Fiescheralp, Brig, Visp, Zinal, Grimentz, St. Luc,  Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Val Cenis, Termignon, Val Frejus, Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , Orelle, La Grave , Oz , Saint Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil, Galibier, Thabor, Valloire, Valmeiniere

#12 JarekS

JarekS

bezczelny dyletant

• Użytkownik
  • 922 postów
  • Narty:Fischer RC4 Race SC

Napisano 20 lipiec 2010 - 12:41

-napicie się bosmana fulla w butelce ciemnej, wreszcie po całym roku

Niepasteryzowanego spróbuj :thumbsup:
  • 0
pozdrawiam
Jarek

#13 skiman6

skiman6
  • Użytkownik
  • 619 postów
  • Imię :adam

Napisano 02 sierpień 2010 - 09:47

Janusz i ...?, jeśli byłeś gdzieś na śniegu, pokaż śnieg, by ukoić zmysły... chociaż tu niektórym przydałby się i na głowę...
Pozdrawiam- adam

...już znalazłem:http://www.kochamnar...8243#entry18243, /a szukając znalazłem też zapiaszczone perełki...ale to nie na temat/

Użytkownik skiman6 edytował ten post 02 sierpień 2010 - 21:30
sam znalazłem

• 0
Dołączona grafika

#14 o_andrzej

o_andrzej
  • Użytkownik
  • 4104 postów

Napisano 02 sierpień 2010 - 11:51

Nie wiem jak jest u Was, ale na razie zupelnie nie czuje narciarskiego zewu. Jest tyle pieknych rzeczy, ktore mozna robic latem. Np. chodzic i jezdzic rowerem po pieknych miejscach. Wlasnie wczoraj wyprobowalem moj "full", czyli w pelni amortyzowany rower na trudnym gorskim zjezdzie, BTW wiodacym do mojej chatki w gorach. Krotki, stromy, kamienisty, sliski lesny zjazd. Zawsze mam stracha, gdy tam zjezdzam, a od pewnego czasu zastanawiam sie, kiedy zjezdzac tam przestane (wiek i wyobraznia robia swoje) :thumbsup:. Zjezdzajac tam wczoraj (z powodzeniem :zab:) uswiadomilem sobie po raz kolejny, ze balans ciala, zachowanie rownowagi, drobne ruchy tulowiem, biodrami, kolanami bardzo przypomina jazde... na nartach. Zawsze twierdzilem, ze jazda rowerem po gorskich sciezkach i jazda na nartach po trudniejszych trasach, to dwie strony tego samego medalu. :D

Wracajac do adremu. Cos czuje, ze w tym roku bede celowal w kierunku Siestriere. Ewentualnie cos francuskiego, np. 2 Alpy. Jak zwykle, koniec lutego, poczatek marca.
  • 0

#15 Pit

Pit
  • Administrator
  • 5366 postów

Napisano 02 sierpień 2010 - 14:19

Po pobycie w Lipianach i Barlinku pozostały mi jeszcze następujące plany:

*wrzesień Turcja hahahaha, mniam :thumbsup:
*listopad, druga połowa lodowiec Stubai
*luty ferie w Szwajcarii, jeszcze dogrywamy szczegóły
*kwieceń lodowiec Austria, zlot KN w Alpach

Dodatkowo 2-3 wyjazdy na narty w kraju na ewentualne spotkania narciarsko-forumowe podobnie ja w zeszłym roku....

I po sezonie 10/11 :zab:
  • 0

#16 Doris35

Doris35
  • Użytkownik
  • 10 postów
  • Narty:biegowe
  • Imię :Dorota

Napisano 06 maj 2023 - 09:52

Mój plan na sezon 2023/2024, to wyjechać całą rodziną w góry na narty do Włoch

Użytkownik J@n edytował ten post 07 maj 2023 - 10:04
- spam

• 0

#17 J@n

J@n
  • Administrator
  • 9522 postów

Napisano 07 maj 2023 - 10:18

Mój plan na sezon 2023/2024, to wyjechać całą rodziną w góry na narty do Włoch

hej Dorotko, witam na forum KN i proszę nie spamuj bo nie jesteśmy na skiforum

Chcesz zareklamować swoją działalność to pisz relacje i wklejaj zdjęcia - tu jest na to miejsce

https://www.kochamna...orum/68-wlochy/

• 0
Dołączona grafika

#18 Mitek

Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 5019 postów
  • Imię :Mitek

Napisano 07 maj 2023 - 12:33

.........hej Dorotko, witam na forum KN i proszę nie spamuj bo nie jesteśmy na skiforum

........

Żałośnie wieśniacki ten tekst ze Skiforum.

Ja naprawdę chciałbym cię polubić ale się kurwa nie da.

• 1

#19 kordiankw

kordiankw
  • Użytkownik
  • 1981 postów
  • Narty:Elan SLX FIS, Dynastar GS Master Speed
  • Imię :Witek

Napisano 07 maj 2023 - 14:17

Co się dzieje w Vegas, zostaje w Vegas.
Też mnie irytują te przeważnie negatywne komentarze o innych forach, na których ktoś jest również aktywnym użytkownikiem.
  • 1
„Kto ma wartości ciągle w gębie, ma je także w pobliskim nosie”

#20 MaxiBaby

MaxiBaby
  • Użytkownik
  • 625 postów
  • Narty:Fischer Progressor F18
  • Ulubiony stok:Stock

Napisano 07 maj 2023 - 14:47

Ja nie jestem na skiforum. To chyba mogę ponarzekać? Chociaż nie wiem czy dalej udzielają się tam osobnicy typu Fred. Może już nie ma rynsztoku?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych