Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Co myślicie o Under Armour?

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 rajdon

• Użytkownik
  • 2 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 06 styczeń 2010 - 10:38

"Witam,
wybieram się niebawem na narty, ale brakuje mi odpowiedniej odzieży, w samym kombinezonie czasem zimno. Słyszałem, że warto kupić sobie jakąś odzież termoaktywną, nie znam zbyt wielu firm z taką odzieżą. Słyszałem, że dobre ciuchy robi np. Under Armour? Co sądzicie o tej firmie?
W Polsce jeszcze nie widziałem wielu sklepów z tą marką, jednak
znalazłem ostatnio taki produkt, czy ktoś może go używał?
http://www.sportelement.pl/Golf_Czarny_z_s...ip_Mock-23.html
Czy ta odzież faktycznie jest tak funkcjonalna jak o niej piszą?

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi!

#2 taki_sobie_narciarz

• Użytkownik
  • 84 Postów:
  • Narty:Kästle RX, Bogner Bamboo Bigmountain i inne niepopularne
Reputacja: 6
+

Napisano 06 styczeń 2010 - 10:40

Wyświetl postUżytkownik rajdon dnia 6.01.2010, 11:38 napisał

"Witam,
wybieram się niebawem na narty, ale brakuje mi odpowiedniej odzieży, w samym kombinezonie czasem zimno. Słyszałem, że warto kupić sobie jakąś odzież termoaktywną, nie znam zbyt wielu firm z taką odzieżą. Słyszałem, że dobre ciuchy robi np. Under Armour? Co sądzicie o tej firmie?
W Polsce jeszcze nie widziałem wielu sklepów z tą marką, jednak
znalazłem ostatnio taki produkt, czy ktoś może go używał?
http://www.sportelement.pl/Golf_Czarny_z_s...ip_Mock-23.html
Czy ta odzież faktycznie jest tak funkcjonalna jak o niej piszą?

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi!

Młoda, bardzo dynamiczna amerykańska firma. Mam cieńką letnią termokoszulkę i jest ok.
Dołączona grafika

#3 Pit

• Administrator
  • 3813 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 06 styczeń 2010 - 10:47

Witam na forum,
w opisie sprzętu który podałeś nie ma nic istotnego. Troszkę tekstu reklamowego i tyle. Nie wiele można się dowiedzieć o parametrach itd.
Jeśli cena nie gra dla Ciebie roli, to możesz sobie spokojnie to kupić i zapewne będzie dobrze spełniało swoją rolę. Golf, bielizna.
Nie jest to w sumie bardzo mocno techniczne zaawansowana część narciarskiego ubrania biorąc pod uwagę całość.

Natomiast równie dobrze mogę Ci polecić bieliznę, golfy Berknera, Odlo, które spełniają wszystkie wymagania techniczne a są o połowę tańsze.

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#4 rajdon

• Użytkownik
  • 2 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 06 styczeń 2010 - 11:24

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 6.01.2010, 11:47 napisał

Witam na forum,
w opisie sprzętu który podałeś nie ma nic istotnego. Troszkę tekstu reklamowego i tyle. Nie wiele można się dowiedzieć o parametrach itd.
Jeśli cena nie gra dla Ciebie roli, to możesz sobie spokojnie to kupić i zapewne będzie dobrze spełniało swoją rolę. Golf, bielizna.
Nie jest to w sumie bardzo mocno techniczne zaawansowana część narciarskiego ubrania biorąc pod uwagę całość.

Natomiast równie dobrze mogę Ci polecić bieliznę, golfy Berknera, Odlo, które spełniają wszystkie wymagania techniczne a są o połowę tańsze.

Witam!

Co istotnego powinien zawierać taki opis, aby stwierdzić, że to dobry produkt na narty? Bo nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź.
Pozdrawiam!

#5 Pit

• Administrator
  • 3813 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 06 styczeń 2010 - 12:58

Wyświetl postUżytkownik rajdon dnia 6.01.2010, 11:24 napisał

Co istotnego powinien zawierać taki opis, aby stwierdzić, że to dobry produkt na narty? Bo nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź.
Pozdrawiam!

Oczywiście nie napisałem nigdzie że po opisie stwierdzę że dany produkt jest dobry. Co istotnego ? Przykładowo brakuje mi takich danych jak z gaci Odlo:
Bielizna ODLO EVOLUTION X-WARM

Oczywiście jak znam życie to produkt spełni rolę, ale nie koniecznie za taką cenę. Dobra bielizna nie musi być droga ;)

Załączone pliki

• Załączony plik  odlo.jpg (39,24 KB)
    Ilość pobrań: 17

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,