Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Buty - opinia

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 narciarz007

• Użytkownik
  • 2 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 19 grudzień 2009 - 20:24

Chciałbym kupić buty narciarskie dla swojej kobiety (ja już mam lecz dalej się nie znam:) Spodobał jej się taki model, lecz nie chciałbym pochopnie ich kupować i wolę spytać kogoś kto już miał je na nogach.
Co o nich sądzicie?

#2 isia123

• Użytkownik
  • 298 Postów:
  • Narty:FISCHER RC4 Competition Pro
  • Imię :Paulina
  • Ulubiony stok:wszędzie tam, gdzie bezpiecznie
Reputacja: 41
+

Napisano 19 grudzień 2009 - 21:16

Wyświetl postUżytkownik narciarz007 dnia 19.12.2009, 21:24 napisał

Chciałbym kupić buty narciarskie dla swojej kobiety (ja już mam lecz dalej się nie znam:) Spodobał jej się taki model, lecz nie chciałbym pochopnie ich kupować i wolę spytać kogoś kto już miał je na nogach.
Co o nich sądzicie?

A jak sobie radzi na nartach?
Moim zdaniem jeżeli są wygodne i dobrze się w nich czuje to super, bo to najważniejsze. I nie ma co czekać na opinię innych. Każda noga inna! Jeżeli jeździ dobrze to w krótkim czasie mogą się okazać mało wystarczające (chodzi o Flex).

P.S. Polecam przeczytanie kontrowersyjnego postu, na naszym forum, o flexsie!:thumbsup: Wiele mądrych osób się tam wypowiadało.

#3 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 19 grudzień 2009 - 22:27

Zabierz swoja Pania do sklepu wcisnij ja w jak najwieksza liczbe butow,pozwol powybrzydzac i kupcie te najwygodniejsze.

#4 isia123

• Użytkownik
  • 298 Postów:
  • Narty:FISCHER RC4 Competition Pro
  • Imię :Paulina
  • Ulubiony stok:wszędzie tam, gdzie bezpiecznie
Reputacja: 41
+

Napisano 20 grudzień 2009 - 01:49

chyba właśnie chodzi o to, że już wybrała :thumbsup:

Użytkownik isia123 edytował ten post 20 grudzień 2009 - 01:58

#5 Pit

• Administrator
  • 3799 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 888
+

Napisano 21 grudzień 2009 - 07:55

narciarz007,
potrzeba więcej szczegółów. Za mało dałeś informacji.Poczytaj dwa tematy, podaj więcej "namiarów"

głownie:

"-Ile masz lat?
-Ile ważysz?
-Ile sobie liczysz wzrostu?"

oraz poziom umiejętności narciarskich:
http://www.kochamnarty.pl/Poziom-umiejetno...;p=387#entry387

pomogę

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,