Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

RANKING SZKÓŁ NARCIARSKICH

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 30 sierpień 2010 - 09:47

Wyświetl postUżytkownik Mitek dnia 30.08.2010, 10:36 napisał

Cześć

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 30.08.2010, 11:24 napisał

Mitek stawiałam na Ciebie..., nikt inny nie przychodzi mi do głowy... :lol: pomożesz witkowi?
Ola

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 26.08.2010, 10:55 napisał

Wyświetl postUżytkownik witek8 dnia 25.08.2010, 12:15 napisał

Odświeżenia tego co już umiem i zaznajomienie się ze zmianami jakie przez ostatnie lata weszły do terminologii szkoleń itp. Kiedyś - dawno, dawno temu miałem uprawnienia pomocnika instruktora. I chciałbym zobaczyć ile się zmieniło, bo z tego co się orientuję to od tamtego czasu zmieniła się cała terminologia i nie tylko.

Witek, kopalnią wiedzy dla Ciebie jest Mitek, który chwilowo chyba jeszcze bawi na wakacjach :hysterical: , ale jestem przekonana, że jak wróci, to z pewnością udzieli Ci wielu odpowiedzi.... to jego branża :hysterical: jest ekspertem w tej dziedzinie.

Pozdrawiam, Ola

Z przyjemnościa jak tylko dam radę. a jakis kontakt jest z Wiytkiem czy tylko priv forumowy?
Pozdro

Mitku, po co PW, tutaj mu pomóż, a i my laicy dzięki Tobie czegoś się dowiemy... poza tym, może jeszcze ktos jest zainteresowany tematem i znowu Twoja wiedza okaże się bezcenną :hysterical:

Ola

#22 Łysy

• Zbanowany
  • 806 Postów:
  • Imię :Roman-Alojzy-Ferdynand ..... do wyboru
  • Ulubiony stok:Wierchomla , Krynica , Palenica , Jurgów
Reputacja: 10
+

Napisano 30 sierpień 2010 - 10:03

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 30.08.2010, 10:47 napisał

Wyświetl postUżytkownik Mitek dnia 30.08.2010, 10:36 napisał

Cześć

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 30.08.2010, 11:24 napisał

Mitek stawiałam na Ciebie..., nikt inny nie przychodzi mi do głowy... :lol: pomożesz witkowi?
Ola

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 26.08.2010, 10:55 napisał

Odświeżenia tego co już umiem i zaznajomienie się ze zmianami jakie przez ostatnie lata weszły do terminologii szkoleń itp. Kiedyś - dawno, dawno temu miałem uprawnienia pomocnika instruktora. I chciałbym zobaczyć ile się zmieniło, bo z tego co się orientuję to od tamtego czasu zmieniła się cała terminologia i nie tylko.

Witek, kopalnią wiedzy dla Ciebie jest Mitek, który chwilowo chyba jeszcze bawi na wakacjach :hysterical: , ale jestem przekonana, że jak wróci, to z pewnością udzieli Ci wielu odpowiedzi.... to jego branża :zab: jest ekspertem w tej dziedzinie.

Pozdrawiam, Ola

Z przyjemnościa jak tylko dam radę. a jakis kontakt jest z Wiytkiem czy tylko priv forumowy?
Pozdro

Mitku, po co PW, tutaj mu pomóż, a i my laicy dzięki Tobie czegoś się dowiemy... poza tym, może jeszcze ktos jest zainteresowany tematem i znowu Twoja wiedza okaże się bezcenną :hysterical:

Ola

Jeśli nie w temacie CB -radio to ja bardzo chętnie :hysterical:

#23 Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 1910 Postów:
  • Narty:Różne
  • Imię :Mitek
Reputacja: 271
+

Napisano 30 sierpień 2010 - 12:11

Cześć

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 30.08.2010, 11:47 napisał

Mitku, po co PW, tutaj mu pomóż, a i my laicy dzięki Tobie czegoś się dowiemy... poza tym, może jeszcze ktos jest zainteresowany tematem i znowu Twoja wiedza okaże się bezcenną :lol:

Ola

W ten sposób moznaby napisac ksiązke o narciarstwie. Nie wiem przede wszystkim na jakim etapie kolega sie atrzymał, co wie, co chciałby wiedziec itd. Chetnie - jeżli tylko będę potrafił - odpowiem na konkretne pytania lub skomentuje nieścisłości ale co do całości to jest program nauczania i książki jak chocby omawiana książka Konrada.
Dla wszystkich zainteresowanych polecam www.sitn.pl
Pozdro

#24 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 30 sierpień 2010 - 12:30

Troszkę tego o co pytasz masz tutaj, szczególnie zwróć uwagę na linki tam załączone, program SITN itd.
To oczywiście namiastka, ale kilka pojęć tam możesz przyswoić przy pomocy gugla również :lol:
http://www.kursyinstruktorskie.edu.pl/kurs...narciarstwa.htm

Miciu,
zacznij łykać :

http://www.e-farm.pl.../53/Pamiec.html :hysterical:

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#25 Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 1910 Postów:
  • Narty:Różne
  • Imię :Mitek
Reputacja: 271
+

Napisano 30 sierpień 2010 - 13:09

Cześć

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 30.08.2010, 14:30 napisał

Miciu,
zacznij łykać :

http://www.e-farm.pl.../53/Pamiec.html :hysterical:

Załączony plik  7.JPG (82,8 KB)
Ilość pobrań: 13:lol::hysterical::hysterical:
POzdro

#26 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 30 sierpień 2010 - 13:10

A avatar: czad :lol:

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,