Białka tatrzańska
Napisano 03 kwiecień 2010 - 17:52
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 03 kwiecień 2010 - 18:30
Naprawdę, nie zapomnę Ci tego...
Dobra, fajnie dziś miałeś, nawet Ci dzięksa dałam, a wiele on mnie kosztował, oj wiele...
I żeby mi to było ostatni raz w tym sezonie, bo nie odpowiadam za siebie
Napisano 03 kwiecień 2010 - 18:36
Użytkownik Ewa dnia 3.04.2010, 19:30 napisał
Naprawdę, nie zapomnę Ci tego...
Dobra, fajnie dziś miałeś, nawet Ci dzięksa dałam, a wiele on mnie kosztował, oj wiele...
I żeby mi to było ostatni raz w tym sezonie, bo nie odpowiadam za siebie
Hehe spieszę uspokoić wszystkich. Mam mocno napięty grafik, Białka czynna jest podobno jeszcze do następnej niedzieli, warunki są luksusowe, ale tylko zaraz z rana, max do 12-stej
Co do dzięksa, to widzę, widzę!!! Mam listę zazdrośników co nie dzięksneli, mimo, że gapili się jak sroka w kość. Listę się użyje w odpowiednim momencie
P.S.
Jutro odwożę narty na przechowanie, więc zabezpieczam się przed głupotą - swoją - na maxa.
Użytkownik kiedar edytował ten post 03 kwiecień 2010 - 19:10
Napisano 03 kwiecień 2010 - 19:30
Użytkownik kiedar dnia 3.04.2010, 19:35 napisał
- droga na Ostrołękę pusta, do Białki również, żadnego korka, żadnych utrudnień, nic tylko nuda przez 1,5 godziny i to z tankowaniem
Niemozliwe. Do Ostroleki jest z Krakowa jakies 5-6 godzin, tyle samo z powrotem no i jeszcze jazda z Krakowa do Bialki. Razem ponad 13 godzin.
A kiedy koszyk poswieciles?
Napisano 03 kwiecień 2010 - 19:40
Użytkownik o_andrzej dnia 3.04.2010, 20:30 napisał
A kiedy koszyk poswieciles?
Andrzeju, zrobili to za mnie moi ludzie - korespondencyjnie
Napisano 06 kwiecień 2010 - 06:35
Użytkownik Osetia dnia 6.04.2010, 6:59 napisał
kolega niby....
Hahaha wstydu? kiełbasy? A kto miał sąsiadom grilem miał kadzić w święta??? I niby ja kiełbasom psa wnerwiam?
Hehehe nie ukrywam, że zrobiłem to z wyrachowania - pojechałem tylko po to, by wygrać w konkursie fotografcznym wyjazd do Austryji
Napisano 07 kwiecień 2010 - 12:26
Użytkownik kiedar dnia 6.04.2010, 7:35 napisał
Użytkownik Osetia dnia 6.04.2010, 6:59 napisał
kolega niby....
Hahaha wstydu? kiełbasy? A kto miał sąsiadom grilem miał kadzić w święta??? I niby ja kiełbasom psa wnerwiam?
Hehehe nie ukrywam, że zrobiłem to z wyrachowania - pojechałem tylko po to, by wygrać w konkursie fotografcznym wyjazd do Austryji
sąsiadów zaprosiliśmy i jedli kiełbaskę z nami
Ola
Napisano 07 kwiecień 2010 - 12:31
Użytkownik Osetia dnia 7.04.2010, 13:26 napisał
Ola
O wypraszam to sobie!! Ślizgi pokazałem