Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Białka tatrzańska

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
33 odpowiedzi w tym temacie

#21 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 03 kwiecień 2010 - 17:52

Nie ma na co czekać .

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#22 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
Reputacja: 243
+

Napisano 03 kwiecień 2010 - 17:53

Wyświetl postUżytkownik AdamSlask dnia 3.04.2010, 18:43 napisał

Można płakać? Albo lepiej walnąć głową o klawiaturę......

Pit, wal bana śmiało..... odechce się ludzi "nastrajać" na Święta!

Rozumie, że pijesz do "postu" i "wychowania"? :)
Masz rację to nie po katolicku :thumbsup: :taniec2: :zab:
Żegnam!

#23 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 03 kwiecień 2010 - 18:28

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 3.04.2010, 19:38 napisał

Chcesz bana ? Na tydzień.

Proponuje miesiac.Zrobmy glosowanie w tej sprawie.

#24 Ewa

• Użytkownik
  • 585 Postów:
Reputacja: 25
+

Napisano 03 kwiecień 2010 - 18:30

Wiesz co Darek....Ty to jesteś jednak małpa :thumbsup:
Naprawdę, nie zapomnę Ci tego...

Dobra, fajnie dziś miałeś, nawet Ci dzięksa dałam, a wiele on mnie kosztował, oj wiele...
I żeby mi to było ostatni raz w tym sezonie, bo nie odpowiadam za siebie :taniec2:

:) :zab:

#25 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
+

Napisano 03 kwiecień 2010 - 18:36

Wyświetl postUżytkownik Ewa dnia 3.04.2010, 19:30 napisał

Wiesz co Darek....Ty to jesteś jednak małpa :taniec2:
Naprawdę, nie zapomnę Ci tego...

Dobra, fajnie dziś miałeś, nawet Ci dzięksa dałam, a wiele on mnie kosztował, oj wiele...
I żeby mi to było ostatni raz w tym sezonie, bo nie odpowiadam za siebie :)

;) :zab:

Hehe spieszę uspokoić wszystkich. Mam mocno napięty grafik, Białka czynna jest podobno jeszcze do następnej niedzieli, warunki są luksusowe, ale tylko zaraz z rana, max do 12-stej :) więc mimo najszczerszych chęci sezon zamknięty dla mnie.

Co do dzięksa, to widzę, widzę!!! Mam listę zazdrośników co nie dzięksneli, mimo, że gapili się jak sroka w kość. Listę się użyje w odpowiednim momencie :)

P.S.
Jutro odwożę narty na przechowanie, więc zabezpieczam się przed głupotą - swoją - na maxa. :thumbsup:

Użytkownik kiedar edytował ten post 03 kwiecień 2010 - 19:10

Żegnam!

#26 o_andrzej

• Użytkownik
  • 1287 Postów:
Reputacja: 388
+

Napisano 03 kwiecień 2010 - 19:30

Wyświetl postUżytkownik kiedar dnia 3.04.2010, 19:35 napisał

Potem tak jak na wstępie - nuda:
- droga na Ostrołękę pusta, do Białki również, żadnego korka, żadnych utrudnień, nic tylko nuda przez 1,5 godziny i to z tankowaniem

Niemozliwe. Do Ostroleki jest z Krakowa jakies 5-6 godzin, tyle samo z powrotem no i jeszcze jazda z Krakowa do Bialki. Razem ponad 13 godzin. :taniec2:
A kiedy koszyk poswieciles? :thumbsup:

#27 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
+

Napisano 03 kwiecień 2010 - 19:40

Wyświetl postUżytkownik o_andrzej dnia 3.04.2010, 20:30 napisał

Niemozliwe. Do Ostroleki jest z Krakowa jakies 5-6 godzin, tyle samo z powrotem no i jeszcze jazda z Krakowa do Bialki. Razem ponad 13 godzin. :)
A kiedy koszyk poswieciles? :taniec2:

Andrzeju, zrobili to za mnie moi ludzie - korespondencyjnie :zab: :thumbsup:
Żegnam!

#28 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 06 kwiecień 2010 - 05:59

jedyne, co zdążę teraz napisać to.... wstydu nie masz :thumbsup:, jak można takie rzeczy wyprawiać, a potem jeszcze wypisywać. To jak stać za płotem i machać psu kiełbasą pod nosem..., a potem na jego oczach ją zjeść :taniec2:

kolega niby.... :zab:

#29 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
+

Napisano 06 kwiecień 2010 - 06:35

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 6.04.2010, 6:59 napisał

jedyne, co zdążę teraz napisać to.... wstydu nie masz :taniec2: , jak można takie rzeczy wyprawiać, a potem jeszcze wypisywać. To jak stać za płotem i machać psu kiełbasą pod nosem..., a potem na jego oczach ją zjeść :)

kolega niby.... :)

Hahaha wstydu? kiełbasy? A kto miał sąsiadom grilem miał kadzić w święta??? I niby ja kiełbasom psa wnerwiam? ;) :zab:

Hehehe nie ukrywam, że zrobiłem to z wyrachowania - pojechałem tylko po to, by wygrać w konkursie fotografcznym wyjazd do Austryji :) sądzę, że teraz po umieszczeniu w nim prawidłowej fotki, będę już liderem :) :thumbsup:
Żegnam!

#30 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
+

Napisano 07 kwiecień 2010 - 12:26

Wyświetl postUżytkownik kiedar dnia 6.04.2010, 7:35 napisał

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 6.04.2010, 6:59 napisał

jedyne, co zdążę teraz napisać to.... wstydu nie masz :) , jak można takie rzeczy wyprawiać, a potem jeszcze wypisywać. To jak stać za płotem i machać psu kiełbasą pod nosem..., a potem na jego oczach ją zjeść :zab:
kolega niby.... ;)

Hahaha wstydu? kiełbasy? A kto miał sąsiadom grilem miał kadzić w święta??? I niby ja kiełbasom psa wnerwiam? :) :)

Hehehe nie ukrywam, że zrobiłem to z wyrachowania - pojechałem tylko po to, by wygrać w konkursie fotografcznym wyjazd do Austryji :) sądzę, że teraz po umieszczeniu w nim prawidłowej fotki, będę już liderem :) :thumbsup:

sąsiadów zaprosiliśmy i jedli kiełbaskę z nami :) konkursu juz nie wygrasz z kilku powodów, a najważniejszy to taki, że nie pokazałeś ślizgów, a Mitek to właśnie oceniał :taniec2:

Ola

#31 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
+

Napisano 07 kwiecień 2010 - 12:31

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 7.04.2010, 13:26 napisał

konkursu juz nie wygrasz z kilku powodów, a najważniejszy to taki, że nie pokazałeś ślizgów, a Mitek to właśnie oceniał :thumbsup:

Ola

O wypraszam to sobie!! Ślizgi pokazałem :taniec2: prosze uważnie relacje przeglądać! Podpowiadam - 3 zdjęcie po słowie tańce :) :zab:
Żegnam!

#32 Bzyk

• Użytkownik
  • 406 Postów:
  • Narty:Fischer RX Fire
  • Imię :Rysiek
Reputacja: 53
+

Napisano 07 kwiecień 2010 - 12:38

Ślizgi wysuszone makabrycznie, zero smaru, zobaczysz ......odwdzięczy ci się, nie będzie chciała z tobą

#33 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
+

Napisano 07 kwiecień 2010 - 12:40

Wyświetl postUżytkownik kiedar dnia 7.04.2010, 13:31 napisał

Wyświetl postUżytkownik Osetia dnia 7.04.2010, 13:26 napisał

konkursu juz nie wygrasz z kilku powodów, a najważniejszy to taki, że nie pokazałeś ślizgów, a Mitek to właśnie oceniał :thumbsup:
Ola

O wypraszam to sobie!! Ślizgi pokazałem ;) prosze uważnie relacje przeglądać! Podpowiadam - 3 zdjęcie po słowie tańce :) :)

Darek nie rozluźniaj mnie :taniec2: jak juz zgapiasz od najlepszych, to chociaż dobrze :) tam jest na wprost, przy porządnym uniesieniu nogi, a Ty? jakiś pół wprost, pół ugięta noga... żenuła :)

nuda :zab:

#34 kiedar

..i..

• Użytkownik
  • 1771 Postów:
+

Napisano 07 kwiecień 2010 - 12:42

Wyświetl postUżytkownik Bzyk dnia 7.04.2010, 13:38 napisał

Ślizgi wysuszone makabrycznie, zero smaru, zobaczysz ......odwdzięczy ci się, nie będzie chciała z tobą

:thumbsup: Olka, czy narta???
Żegnam!