Życzenia świąteczne czas przekazać
Napisano 17 grudzień 2008 - 22:21
zdrowia,spokoju psychicznego,odpoczynku,karpia zamiast pangi,rozkręcenia tego naszego dziecka(forum),śniegu zawsze pod nartą i wielu wspaniałych narciarskich wyjazdów
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 22 grudzień 2008 - 16:46
nie stoją anioł z Bogiem
nie obserwują zdarzeć
i nie spełniają marzeć?...
?šwiąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia /te narciarskie też/,pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. A tym co na zdrowiu przed świętami "podupadli" szybkiego powrotu do formy:).
Dooobrych i białych ?šwiat!!!!
Marysia
Napisano 23 grudzień 2008 - 22:15
Wesołych ?šwiąt!!!
Moje taneczne-świąteczne pozdrowienia....
http://www.dancingsa.../?santa=2360607
Napisano 23 grudzień 2008 - 23:18
Wszystkim forumowiczom życzę jak najwięcej satysfakcji z tego co robimy,
By uśmiech gościł na waszych twarzach zawsze, bez względu na stan pokrywy śnieżnej
By wasi bliscy byli dla was osobistym wyciągiem narciarskim dającym szczęście i wyciągającym nawet
z najgłębszej doliny
Byśmy byli dla siebie wzajemnie kijkami - wiedząc że zawsze możesz się podeprzeć czyimś doświadczeniem
I oczywiście by nasze forum było jak Alpy w trzeciorzędzie, by wypiętrzało się i nie uległo zlodowaceniu
Wesołych ?šwiąt!
Napisano 24 grudzień 2008 - 08:43
Odwaliliscie kawal dobrej roboty, forum jest wspaniale.
Janusz

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil
Napisano 24 grudzień 2008 - 12:59
Napisano 24 grudzień 2008 - 13:56
...wspomnienie małe i dość odległe, z czasu gdy sam małym będąc, tuż przed Wigilią wślizgiwałem sie pod choinkę...tam leżąc na plecach snułem marzenia-życzenia...i wiele z tych marzonych życzeć mi się spełniło...I dzisiaj coś mnie znów naszło i co prawda, z niejakim trudem, wczołgałem się pod drzewko zielone, by może życzenie jakieś wymarzyć...i wierzcie mi, lub sprawdźcie to sami, pod tą choinką wszystko wyglada inaczej, jakby świat cały wszedł nam do domu...i życzę Wam tego...byście poznali rzeczy od środka...
-adam
/a zdjęcie z pod choinki mi się nie wkleiło/
Napisano 26 grudzień 2008 - 12:43
Dla pozytywnie wielce narciarzy forumowych i tych co wkrotce tu przydreptaja:
-dla zaczynajacych by sie jeszcze bardziej zaczyniali w bialym sniegu
-dla zaawansowanych maksymalnego, perfekcyjnego zaawnasowania
-dla trasowcow wysmienicie przygotowanych tras ze sniegiem jak najbardziej naturalnym
-dla pozatrasowcow puchu nad puchy i jak chca to lodu tez:)
I dla naszego dzieciatka...tego forum...aby przetrwalo w tak wysmienitej atmosferze nastepny roczek, a moze dwa, a moze ciut ciut dluzej
Alem sie rozleniwila...w lenistwie swiatecznym...
Ania
Napisano 09 kwiecień 2009 - 09:04
...święta po sobie następują za szybko, czas jak pociąg... i znowu stacja "Święta", i znowu życzenia: "by nam..." , "byście..." , "niech..." i coraz to większe życzenia wszystkiego większego, i coraz to więcej tych życzeń... i taka myśl mnie naszła, że może starczy tych pożyczeń ogromnych, że może wystarczy bym ja dla Was był dobry lub może choć trochę lepszy, i może to nic, lecz będę się starał, choć jeśli wolicie to mogę Wam życzyć lotu na księżyc... byłoby łatwiej...
-adam
Napisano 09 kwiecień 2009 - 12:55
"skiman6":1jd1z25f napisał:
...przy każdych świętach takie myśli mi przychodzą...i chciałabym oby tylko myślami nie zostały...
...a z tych "łatwiejszych" dróg również skorzystam...
Siły i mądrości płynącej z tajemnicy Zmartwychwstania Pańskiego
Zdrowych i pełnych spokoju Świąt Wielkanocnych Wam życzę
Radosnego Hallelujah!!!!
Marysia
Napisano 09 kwiecień 2009 - 13:20
Załączone pliki
-
ATT1.jpg (42,67 KB)
Ilość pobrań: 16
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 09 kwiecień 2009 - 19:49
Wiem co pisze, bo wlasnie wracam ze szpitala i sie sporo nasluchalem i napatrzylem na ludzkie nieszczescia. Jesli o mnie chodzi, skonczylo sie dosc niespodziewanie. Wykryto u mnie, czlowieka aktywnego fizycznie, zapalonego rowerzyste i narciarza, aktywnego ruchowo, powazne zwezenie jednej z tetnic wiencowych. Ponoc moglem sie przejechac na tamten swiat w kazdej chwili. Tetnica zostala skutecznie "naprawiona". Decyzja o odlozeniu nartowania w tym sezonie okazala sie wiec zbawienna. I choc nie spedzilem ani jednego dnia na nartach, znow pojawila sie nadzieja, ze nastepny sezon bedzie duzo lepszy. Serdecznie wszystkich pozdrawiam.