Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Wakacje Turcja 2009

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 17 wrzesień 2009 - 19:58

Relacja praktycznie żadna (opis), bo co tu opisywać hahahaha? Druga część wakacji letnich we wrześniu.

Laba, biba na całego, obijanie się i opalanie. Nie robienie niczego, albo robienie: nic!!

Krótkie dane:

Turcja, miejscowość Side, hotel alba Queen gwiazd 5

i wszystko jasne :crazy_pilot: :stres: :)

Gdyby ktoś ewentualnie chciał wiedzieć więcej, służę :)

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#2 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
Reputacja: 469
+

Napisano 18 wrzesień 2009 - 11:28

picasa z obrazkami się u mnie nie otwiera a napewno jest co pooglądać
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#3 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 18 wrzesień 2009 - 11:44

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 18.09.2009, 12:28 napisał

Wyczyść sobie cookies na forum, a tu masz w razie jakby co:

http://picasaweb.google.com/piotrk72/Turcj...feat=directlink

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#4 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
Reputacja: 278
+

Napisano 10 sierpień 2011 - 19:34

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 18 wrzesień 2009 - 11:44 napisał

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 18.09.2009, 12:28 napisał

Wyczyść sobie cookies na forum, a tu masz w razie jakby co:

http://picasaweb.google.com/piotrk72/Turcj...feat=directlink

Pit ja tam nic nie mogę zobaczyć. A cokies wyczyściłem rano bo treningu. :emesS:

Pokazuje mi się tylko tekst :

Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp.

. :o_tu:

#5 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 11 sierpień 2011 - 11:40

A bo widzisz kiedyś jak głupek zdjęcia wrzucałem na picasa. Nie było jeszcze wtedy galerii forumowej. I wiesz jak to jest: kiedyś mi zabrakło miejsca na picasa, popatrzyłem co mogę usunąć i poszły foty z Turcji w pi.... Zapomniałem że je wrzucałem (linkowałem) na forum.
Tak to czasami bywa. Natomiast jeśli chcesz mogę wrzucić galerię na forum raz jeszcze z Turcji , ale tym razem w naszej galerii forum KN.

Giełda narciarska