Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Snowdome Tamworth

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 16 maj 2009 - 18:50

Korzystajac z faktu ze skonczylem dzisiaj prace o godz 11 wybralem sie na dlugoplanowany wyskok na sztuczny zadaszony stok w malowniczej miejscowosci Tamworth.Dlugosc stoku to ok 170m choc mi sie wydal krotszy.Niestety czasu niewybralem najlepszego i tlum (ku mojemu zaskoczeniu) byl koszmarny.Obok ok 50 narciarzy srodkiem stoku chodzili sobie instruktorzy snowboardu ktorzy ze uzyje metafory prowadzili zajecia grupowe.Jezeli dodam ze stok ma ok 38m szerokosci to mozecie sobie wyobrazic co sie dzialo.Skorzystalem z promocji -buy one get one free-wiec spedzilem na stoku dwie godz i z ani jednego zjazdu nie jestem zadowolony.Jazda polegala raczej na pilnowaniu swoich plecow i wymijaniu lezacych Angoli ale i tak jestem zadowolony.Byl to moj pierwszy raz na wewnetrznym stoku i konkluzja jest tylko jedna nic ale to absolutnie nic nie zastapi gor,ich piekna,klimatu, uroku i naturalnosci.
P.S.Pierwszy raz jezdzilem w moich nowych butach Atomic b110,nie sadilem ze dobry but daje az taka roznice w jezdzie po starych rosignollach soft 2 czuje jakbym mial Rolls-Royce na nogach.
Pare fotek sory za jaksc ale robilem komorka.

Załączone pliki

#2 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 16 maj 2009 - 20:54

Super, by skigoląb zrobił taki stok w Karpaczu

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#3 Tadeusz T

• Użytkownik
  • 400 Postów:
  • Narty:Dynastar Legend 4800, Head isl
Reputacja: 8
+

Napisano 16 maj 2009 - 21:00

W Karpaczu miał być duuuuużo większy!
A jak by Bełchatów przykryć dachem..... Kawał góry! I blisko do Łodzi.
Tadek
Forum narciarskie kochamnarty :-))