To "oddziewiczę" temat .
Niektórzy już ten filmik znają. Jazda po FISie w Szczyrku dwa sezony temu.
http://pl.youtube.co...h?v=drSFvfJWMR4
Jak w tytule - trochę retro, ale od zeszłego sezonu powolutku robię postępy w technice bardziej współczesnej
Można wyświetlić w dużej rozdzielczości.
Tadek
Trochę retro, ale jak przyjemnie!
Rozpoczęty przez Tadeusz T, 14 gru 2008 23:39
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31 grudzień 2008 - 16:49
"Aniouk":2hddu3mz napisał:
Tadeuszu:) ... Ja swoj pokaze jak sie juz nie bede wstydzila ... jak jestem ubrana ...
Aniu!
Czy to znaczy, że masz film w stroju toples
Dawaj go. Na pewno nie musisz się wstydzić!!!
Tadek
PS. Wybacz tę małą manipulację Twoim tekstem i frywolność mojego, ale nie mogłem się oprzeć
PS 2. Dzięki za miłe słowa.
PS 3. Jazdy też nie musisz się wstydzić!!! A jej ocena na pewno Ci pomoże w dalszych postępach.
Tadek
Forum narciarskie kochamnarty :-))
Forum narciarskie kochamnarty :-))
Napisano 31 grudzień 2008 - 16:58
"Tadeusz T":113d4bez napisał:
Aniu!
Tadeuszu...topless to tylko na plazy;) i jak miejscowy obyczaj tego nie uwaza, za zlo A ze na plazy mnie nie bylo z 10 lat...to juz inna bajka Na nartach to moze bede w bikini jezdzila, ale to moze za 10 lat jak bede jakos takos jezdzila...a swoja droga dziewczyny na stoku w bikini bosko wygladaja...prawie jak Ty na tym zdjeciu
A moze kiedys moj filmik, ale zlej jakosci bo z aparatu tutaj zapodam, w koncu co mam sie wstydzic jak wtedy mialam 5 dzien narty na nogach W sumie bardziej to bym chciala, zebys ocenili jazde mojego kolegi...z ktorym robilam kurs...bo dla mnie to odlot, ze tak dobrze mu szlo, z drugiej strony on na lyzwach na torze jezdzil kiedys i chyba to mu pomoglo...
Ja to mala masakra i tyle
Pozdrawiam i sie nie urazam:)
Ania