Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

HEAD WORLD CUP iSL 2008/09

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Guest_pytek 23_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 15 marzec 2009 - 16:49

HEAD WORLD CUP SL 2008/09
Testowana dl 165 cm
Dołączona grafika
Druga polowe tygodnia w Kaprun spedzilem na tych slalomkach.Jezdzilem na nich we wszystkich warunkach poza idealnym sztruksem. Pierwszy zjazd i przerazenie:narta ma takiego kopa przy wyjsciu z zakretu ze mnie podrzucilo przy zmianie krawedzi.Niezwykle dynamiczna,agresywna idealne prowadzenie przy krotkim i srednim skrecie a i w dlugim nie zachowuje sie zle.Zrobilem nia nawet pare zjazdow w puchu i dala rade.Jedynymi slalomkami na ktorych jezdzilem wczesniej to Atomic sl12 I Fischer rc4 I w obu przypadkach Head wygrywa.Narta zdecydowanie za trudna na moje carvingowe umiejetnosci ale ze ambitny ze mnie czlek juz rozpoczalem poszukiwania w celu jej zakupu.

#2 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 15 marzec 2009 - 18:52

Mam Rc4 sc i Head Wc, jezdziłem i Head
Takie same odczucia

Cytat

Narta zdecydowanie za trudna na moje carvingowe umiejetnosci ale ze ambitny ze mnie czlek juz rozpoczalem poszukiwania w celu jej zakupu.

Można jeszcze spotkać w Interku z sezonu 07/08 w dobrej cenie!

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,