MIAŁAM WYPADEK-SZUKAM SPRAWCY!
Napisano 14 luty 2009 - 22:19
krzesełkowym miałam wypadek .Zostałam uderzona przez rozpędzonego
deskarza w głowę. Straciłam przytomność i zostałam przewieziona
śmigłowcem do Zakopanego. Tam okazało się ,ze mam wstrząs mózgu oraz
złamanie kości jarzmowej (ta pod okiem) oraz ogólne potłuczenie głowy. W
poniedziałek czeka mnie operacja w Warszawie na chirurgii
szczękowo-twarzowej .W tej chwili nie mogę mówić ani jeść, ale ogólnie
czuję się już dobrze.Chciałabym podziękować wszystkim , którzy okazali
mi pomoc i wezwali Topr .(młody narciarz, lekarz , pan który okrył mnie
kocem termicznym i wszystkim innym , którzy mi pomogli- niestety znam
ich tylko z opowieści).Jednocześnie szukam sprawcy wypadku- młodego
snowbordzisty w bordowej czapce. Zbiegł on z miejsca wypadku , jak tylko
zorientował się ,Że leżę nieprzytomna. Każdy , kto przyczyni się do
odnalezienia tego młodego uciekiniera być może zapobiegnie kolejnej
tragedii. Ktokolwiek zna, mieszkał na kwaterze w Małym Cichym ze
snowbordzistą , który nabił sobie guza ( podobno też bolała go głowa),
lub domyśla się kto jest sprawcą wypadku - proszę o kontakt. Mój nr tel
697312996.(nr gadu- gadu 11392210) Bardzo proszę pomoc- chciałabym , aby
został ukarany za nieudzielenie mi pomocy i ucieczkę z miejsca wypadku.
Mam nadzieję , Że jeśli go odnajdę uda mi się uratować inną głowę lub
inne Życie...Jeżeli istnieje ktoś , kto był na stoku 10 lutego ok 14-tej
(wtorek) i robił zdjęcia , bardzo proszę o przesłanie mi ich na skrzynkę
mailową. Mój mąż i nasi przyjaciele na pewno go rozpoznają. Mój adres:
kostromecka@wp.pl. Pozdrawiam wszystkich . Kasia.
Napisano 15 luty 2009 - 12:33
Jak już będziesz chciała, daj znak to odepnę !
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 15 luty 2009 - 16:03
Sukcesów poszukiwaniu !
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,