Witam,
zainteresowała mnie pewna sprawa, a właściwie usługa:
http://www.interspor...wis/jetbond/310
Czy ktoś z was miał już z tym do czynienia? Jak to wygląda w praktyce, czy jest sens sprawdzania(nigdy nikt tego nie robił kiedyś)
Czy to jest jakaś gwarancja a jeśli jest, to czego??
Czy warto?
Rozpoczęty przez Pit, 10 lut 2009 10:50
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 luty 2009 - 12:06
"pit":2muqzs8o napisał:
Czy ktoś z was miał już z tym do czynienia? Jak to wygląda w praktyce, czy jest sens sprawdzania(nigdy nikt tego nie robił kiedyś)
Zdecydowanie warto. Nie robilem, ale sie wybieram. Na pewno odezwie sie MirekN, ktory rzecz przecwiczyl. Rozbieznosci miedzy wskazaniem a faktyczna wartoscia moga siegac 1.5-2 podzialki!
#3 Guest_MirekN_*
Napisano 10 luty 2009 - 16:00
Warto i to nawet przy nowych wiązaniach. Są różnice. W niektórych krajach chcą wydruku z tej maszyny do ski-ubezpieczenia (wariant nie podstawowy). Kiedyś przez nie sprawdzenie nowych Axiali 100 race połamałem dziecku obojczyk (była różnica o 2,5 co przy ustawieniu na 5,5/6 przy 50kg spowodowało wypięcie przodu podczas natarcia na przody przy sytuacji podbramkowej "podbiło nartę w rynnie z giganta") , Ja osobiście robię to przed sezonem no i jak kupuję nowe narty.