Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Ktoś pomoże?

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 968
+

Napisano 13 luty 2012 - 13:05

http://www.facebook....16062460&type=3

Dla nieposiadających konta na fejsbuku:

UWAGA!!! PORZUCONO 2 PIESKI!!!!!!
Mój kolega był dziś świadkiem (12.02.2012) porzucenia 2 małych piesków na parkingu na Białym Krzyżu w Szczyrku. Temperatura w ciągu dnia wynosiła -15 stopni C. To suczki - mama (ok 5-6 lata, 30 cm wzrostu) i dziecko (ok 3 miesiące). Kundelki. Nie chcemy oddawać ich do schroniska, ale żadne z nas nie może ich zatrzymać. Proszę pomóżcie nam znaleźć dla nich dom.
Chcemy również zidentyfikować ludzi, którzy tak okrutnie obeszli się z pieskami.
UDOSTĘPNIAJCIE!!!

Karol Gancorz te psy są u mnie piszcie i dzwoncie! sa bardzo mile i potulne, bardzo grzeczne, Sa bardzo male i napewno nie beda sprawiac klopotow! Nie mam co z nimi zrobic bo mam juz 2 psy! Pomozcie!!!!
Możliwy jest również kontakt przez d_i
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 19 luty 2012 - 11:13

I jak się rozwija sytuacja?

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#3 bacteria

• Użytkownik
  • 226 Postów:
  • Narty:ELAN SL 09/10
  • Imię :Justyna
  • Ulubiony stok:ten na którym jest pusto
  • Instruktor:po prostu nie lubię instruktorów
Reputacja: 123
+

Napisano 19 luty 2012 - 21:11

Pieski są dalej u mojego kolegi, ponieważ nie ma serca oddać ich do schroniska. Dzisiaj pojechały z nim do Łodzi (on tam studiuje). Jeśli znalazby się ktoś chętny do przygarnięcia do Karol może dostrczyć je na trasie Bielsko-Łódź osobiście.

#4 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 968
+

Napisano 19 luty 2012 - 21:33

No faktycznie. Ma chłopak lekki kanał. Dwa psy w domu, do tego te dwa uratowane.

#5 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 20 luty 2012 - 12:47

Zarejestrowałem się na dużych psich forach i rozpuściłem informację. Może ktoś zareaguje pozytywnie:
http://www.dogomania...44#post18678644
http://www.psy.pl/fo...do-adopcji.html
http://www.forum-kyn...9237#post259237

Może to coś da!

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#6 bacteria

• Użytkownik
  • 226 Postów:
  • Narty:ELAN SL 09/10
  • Imię :Justyna
  • Ulubiony stok:ten na którym jest pusto
  • Instruktor:po prostu nie lubię instruktorów
Reputacja: 123
+

Napisano 20 luty 2012 - 16:17

Dzięki Piotruś!!!