Dla korzystających z sieci PLUSa - zniżki na karnet
Napisano 02 luty 2009 - 22:42
Plus dla "swoich" ma zniżki na karnet dzienny lub półdniowy, a chyba także na punkty, bo tak wynika z regulaminu.
Promocja trwa do 31 marca i obejmuje w sumie 8 ośrodków.
Szczegóły dostępne na stronie Simplusa, tam też jest regulamin.
Napisano 03 luty 2009 - 21:28
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 04 luty 2009 - 09:47
Mam ORANGE
Znalazłam taką reklamę (ze strony GATu jest wejście na nowe kamerki przypisane Simplusowi).
Sama najczęściej jestem w Szczyrku lub Korbielowie, niektórzy z nas odwiedzają dość systematycznie Wisłę...
Ja z tej oferty nie skorzystam (choć mój mąż - tak, firma ma abonament właśnie w PLUSie), ale dlaczego inni by nie mogli, jeśli mieliby ochotę?
TYLKO PODAŁAM INFORMACJĘ! NIKOGO NIE NAMAWIAM ANI NIE PRZEKONUJĘ!
DECYZJI ZA WAS TEŻ NIE PODEJMĘ, WIĘC...
... zupełnie nie rozumiem Twojego pytania.
Napisano 04 luty 2009 - 10:23
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 04 luty 2009 - 10:32
"pit":1zprdvaj napisał:
Na temat "czystości" (szeroko pojętej) jestem wręcz wyczulona, więc zareagowałam, jak zareagowałam...
Oczekiwałam - przyznam się bez bicia - więcej serca i zrozumienia w odpowiedzi, dostałam zimne "Więcej relaksu życzę"... No, cóż, kobiety zawsze chcą inaczej
Nie wiem, co chciałeś mi wyjaśnić tym linkiem, mnie się wyświetla krótko: "Brak filmu"
Ale dzięki.
Napisano 04 luty 2009 - 10:40
Napisano 04 luty 2009 - 12:26

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil