Tu spieramy się z kumplem (on jedzie a ja kręce), ja twierdze że to karwing a on że normalnie tak już jeźdzł 20 lat temu
[youtube:275l23qp][/youtube:275l23qp]
Na krawędzi czy stary styl?
Rozpoczęty przez jabol, 01 lut 2009 13:48
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 luty 2009 - 13:48

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil
#2 Guest_pytek 23_*
Napisano 01 luty 2009 - 16:48
Cos pomiedzy ale praca nog gora dol jak w klasyce wiem bo ja tak jezdze:
... re=related
to osla laczka bo nie mial kto filmowac na wiekszej gorce
... re=related
to osla laczka bo nie mial kto filmowac na wiekszej gorce
Napisano 01 luty 2009 - 22:41
"jabol":1209aq0f napisał:
Tu spieramy się z kumplem (on jedzie a ja kręce), ja twierdze że to karwing a on że normalnie tak już jeźdzł 20 lat temu
Jedzie na krawedzi. 20 lat temu nie mogl tak jechac, bo narty na to nie pozwalaly, w kazdym razie nie jemu.
Napisano 09 marzec 2009 - 12:15
Witam
To po prostu nrmalna jazda, trochę niedosterowany NW, porwadzony na krawędzi.
Jeżeli tak jeździł 20 lat temu to umiał jeździc całkiem nieźle. Niepotrzebnie mahca tak rekami co powoduje lekkie odchylenie i uciekanie pietek nart.
Ty zreszta Jabolu jeździsz bardzo podobnie, tylko masz inne narty i rekami tak nie machasz.
Pozdrawiam
To po prostu nrmalna jazda, trochę niedosterowany NW, porwadzony na krawędzi.
Jeżeli tak jeździł 20 lat temu to umiał jeździc całkiem nieźle. Niepotrzebnie mahca tak rekami co powoduje lekkie odchylenie i uciekanie pietek nart.
Ty zreszta Jabolu jeździsz bardzo podobnie, tylko masz inne narty i rekami tak nie machasz.
Pozdrawiam