Skocz do zawartości

Jazda rekreacyjna

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 jabol

• Moderator
  • 1781 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 372
+

Napisano 01 luty 2009 - 13:42

[youtube:bm1ye5ko][/youtube:bm1ye5ko]
Dołączona grafika
pozdrawiam narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jazioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun Janusz

#2 Pit

• Administrator
  • 3431 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
Reputacja: 824
+

Napisano 02 luty 2009 - 19:01

Normalnie rewelacja, ale powiedz Jasz czy to jakiś prywatny stok? No warunki rewelacyjne, jestem w szoku. Mam nadzieję że kiedyś będzie mi dane takie zjechanie

Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój...

#3 jabol

• Moderator
  • 1781 Postów:
+

Napisano 02 luty 2009 - 19:43

"pit":2vqndyu9 napisał:

Normalnie rewelacja, ale powiedz Jasz czy to jakiś prywatny stok? No warunki rewelacyjne, jestem w szoku. Mam nadzieję że kiedyś będzie mi dane takie zjechanie

Rano zawsze jest pusto a potem co 10 min z kolejki na Rothornie wysiada max 150 osób, mają do dyspozycji 5 tras przygotowanych i 3 do frirajdu, tłoku nigdy tam nie było.

a ten zjazd to tylko połowa tej trasy bo bateria się wyczerpała
Dołączona grafika
pozdrawiam narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jazioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun Janusz

#4 Pit

• Administrator
  • 3431 Postów:
+

Napisano 02 luty 2009 - 20:12

A czy możesz dać jakieś namiary na bazę noclegową?

#5 jabol

• Moderator
  • 1781 Postów:
+

Napisano 02 luty 2009 - 20:42

"pit":19ayibku napisał:

A czy możesz dać jakieś namiary na bazę noclegową?

bez wielkiego luksusu ale jeszcze do zapłacenia a przede wszystkim blisko do tunelu Sunegga, zjazd na nartach prawie pod sam dom co w Zermatt raczej jest rzadkością.

Apartament 2 osobowy
http://directory.dim...nung/12871.html
i kilka 4 osobowych
http://directory.dim...nung/13526.html

http://directory.dim...nung/13851.html

http://directory.dim...ment/13565.html
Dołączona grafika

#6 Pit

• Administrator
  • 3431 Postów:
+

Napisano 02 luty 2009 - 20:43

Dziękuję

#7 Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 1910 Postów:
  • Narty:Różne
  • Imię :Mitek
Reputacja: 268
+

Napisano 03 kwiecień 2009 - 10:52

Witam
Moja zona opisywała Mi ta trasęjako jedna z najpiekniejszych po jakiej jechała. Niestety Mnie nie było dane byc w tym rejonie - może kiedyś.
Dzieki