Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Sezon 2011/2012

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
35 odpowiedzi w tym temacie

#21 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 968
+

Napisano 25 grudzień 2011 - 22:53

Hmmm, uwidzimy. Liczę na szczęście i trochę doświadczenia. Relację w każdym razie zdamy.

#22 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
Reputacja: 278
+

Napisano 25 grudzień 2011 - 23:03

Ja w każdym bądź razie trzymam kciuki. Z góry dziękuję Wam za relację. :alegosc:

#23 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 469
+

Napisano 26 grudzień 2011 - 17:19

oj zazdroszcze Wam bo dzisiaj wprawdzie jechalem
kolejka linowa ale nie dalo sie zjechac na nartach
Dołączona grafika
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#24 AdamSlask

Nadworny Fotograf

• Junior-Mod
  • 1421 Postów:
  • Narty:Atomic GS9, Salomon Streetracer 600
  • Imię :Adam
  • Ulubiony stok:pusty i dobrze przygotowany
Reputacja: 530
+

Napisano 26 grudzień 2011 - 18:09

Nam w Grunikach podróżować koleją linową dane nie było, ale był za to orczyk - a nawet 2 :)
Warunki świetne, choć mokro, ludzi malutko, ceny przystępne, oscypek wyborny! Gdyby nie mżawka gdzieś od godziny 14, było by już idealnie.

Straszna szkoda, że ekipa skurczyła się nam do 5 osób - Jola, Justyna, Mirek, Maciek i ja, ale co zrobić - choroba - siła wyższa.

Oczywiście dalej podtrzymuję wersje, że z Deczkiem już nigdzie nie jadę, brzęczy to cały czas, wymaga i się mu nic nie podoba, ale to już niestety kwestia wieku....

Tyle z tej Świątecznej Lyzowack'y, mam nadzieję na dłuższy wyjazd już za niedługo :)

Załączony plik  PC260565.JPG (121,03 KB)
Ilość pobrań: 31 Załączony plik  PC260567.JPG (132,94 KB)
Ilość pobrań: 37 Załączony plik  PC260568.JPG (137,79 KB)
Ilość pobrań: 30

Użytkownik AdamSlask edytował ten post 26 grudzień 2011 - 18:10

#25 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
Reputacja: 890
+

Napisano 26 grudzień 2011 - 19:12

Bardzo ładne warunki śniegowe. Super że tak mało ludzi. Gratuluję wyjazdu narciarskiego.

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#26 AdamSlask

Nadworny Fotograf

• Junior-Mod
  • 1421 Postów:
  • Narty:Atomic GS9, Salomon Streetracer 600
  • Imię :Adam
  • Ulubiony stok:pusty i dobrze przygotowany
Reputacja: 530
+

Napisano 26 grudzień 2011 - 20:03

Piotr, myślmy już nad powtórką - tym razem w pełnym składzie :)

#27 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
+

Napisano 26 grudzień 2011 - 20:10

Fajny wyjazd zaczął się jak zobaczyłem rządek aut na znajomych rejestracjach jadących w zupełnie przeciwnym do naszego kierunku. Piękny widok. Warunki do jazdy były świetne.
Super widok gostka, który jeszcze mniej niż trzy lata temu nie dopuszczał myśli, że narty kiedyś przypnie, a teraz jeździ aż miło.
Rewelacyjny widok piankowych nart nienadających się do jazdy, które pojeździły mocno i jeszcze wróciły w jednym kawałku do Pawłowic.
Znowu nie zgubiłem kijka, reszta zresztą też.
Adam! Nie kumam żalów Twych do d_i, szczególnie jak czterech dorosłych ludzi nie rozumie co się do nich mówi :P
Zdjęcia marne bo obiektyw został zalany wodą deszczową z nieba.
Jako że to chyba koniec zimy, więc do przyszłego sezonu :lol:
Załączony plik  01.jpg (111,84 KB)
Ilość pobrań: 35 Załączony plik  02.jpg (69,95 KB)
Ilość pobrań: 44 Załączony plik  03.jpg (63,02 KB)
Ilość pobrań: 42 Załączony plik  04.jpg (53,81 KB)
Ilość pobrań: 40 Załączony plik  05.jpg (46,04 KB)
Ilość pobrań: 40 Załączony plik  06.jpg (69,36 KB)
Ilość pobrań: 38

#28 mig

• Użytkownik
  • 212 Postów:
  • Narty:Rożne kolorowe
  • Imię :Michał
  • Ulubiony stok:bliski
  • Serwisant:w piwnicy
  • Pracownik:U siebie
Reputacja: 102
+

Napisano 26 grudzień 2011 - 20:25

Kto będzie jutro w rejonie Wisły?

#29 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
+

Napisano 26 grudzień 2011 - 22:28

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 26 grudzień 2011 - 17:19 napisał

oj zazdroszcze Wam

A ja Tobie zazdroszczę. Kolanka wygrzane, plecki opalone, buźka uśmiechnięta. :zawstydzona: :lusterko:

#30 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
+

Napisano 26 grudzień 2011 - 22:31

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 26 grudzień 2011 - 19:12 napisał

Gratuluję wyjazdu narciarskiego.

Przecież byłeś spakowany????????????

#31 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
Reputacja: 890
+

Napisano 27 grudzień 2011 - 10:08

Wyświetl postUżytkownik AdamSlask dnia 26 grudzień 2011 - 18:09 napisał

ale co zrobić - choroba - siła wyższa.

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#32 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
+

Napisano 27 grudzień 2011 - 10:46

Mam nadzieję że to Ty (jestem wredny) a nie Twoje maleństwa. Pozostaje mi tylko życzyć zdrówka, zdrówka, zdrówka.

Dołączona grafika

#33 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 27 grudzień 2011 - 12:33

no niestety, ale dziecko numer jeden załapało jakieś świństwo..... zresztą chyba mamusia tego dziecko załatwiła zupką grzybową :)

Przepraszam, czy Maciek to narciarko jest już aktywny? prognozy lekarzy były, że albo do końca życia nie, albo za kilka lat :russian: , a na zdjęciu jak widzę on jakby okuty jest? :boogie:

Jak dobrze, że ja z Wami nie pojechałam.... znowu było fajnie, czyli.... nuda :alegosc: , no ale za rok to się widzimy na bąk :sarcastic_hand:

Ola

P.S. D_I, a co z wersją nocnej jazdy w Sylwestrową noc na Grunikach?

#34 bacteria

• Użytkownik
  • 226 Postów:
  • Narty:ELAN SL 09/10
  • Imię :Justyna
  • Ulubiony stok:ten na którym jest pusto
  • Instruktor:po prostu nie lubię instruktorów
Reputacja: 123
+

Napisano 27 grudzień 2011 - 12:36

Wyświetl postUżytkownik deczko inny dnia 26 grudzień 2011 - 20:10 napisał

Adam! Nie kumam żalów Twych do d_i, szczególnie jak czterech dorosłych ludzi nie rozumie co się do nich mówi :P

Załącznik 01.jpg Załącznik 02.jpg Załącznik 03.jpg Załącznik 04.jpg Załącznik 05.jpg Załącznik 06.jpg

Jak to było?
- "bleble bleble k..." Ja nadal nie wiem jaką czynność winniśmy byli wtedy wykonać.

No, Maciek cos tam niby się zesuwa. Boli, ale jakoś lepiej, żeby bolało na nartach niż w łóżku przed telewizornią (bo tam też boli).

Użytkownik bacteria edytował ten post 27 grudzień 2011 - 12:39

#35 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
+

Napisano 27 grudzień 2011 - 22:18

Wyświetl postUżytkownik bacteria dnia 27 grudzień 2011 - 12:36 napisał

"bleble bleble k..." Ja nadal nie wiem jaką czynność winniśmy byli wtedy wykonać.

Czyli ja seplenię i klnę. Czy dobrze zrozumiałem, czy może jeszcze jestem ślepy i głuchy? :fak:

Osetio! Sytuację pogodową monitoruję na bieżąco, ale raczej wyjazd dojdzie do skutku. Idzie front więc przed Sylwestrem może trochę dosypać i temperatura spadnie.

#36 bacteria

• Użytkownik
  • 226 Postów:
  • Narty:ELAN SL 09/10
  • Imię :Justyna
  • Ulubiony stok:ten na którym jest pusto
  • Instruktor:po prostu nie lubię instruktorów
Reputacja: 123
+

Napisano 27 grudzień 2011 - 22:25

Wyświetl postUżytkownik deczko inny dnia 27 grudzień 2011 - 22:18 napisał

Wyświetl postUżytkownik bacteria dnia 27 grudzień 2011 - 12:36 napisał

"bleble bleble k..." Ja nadal nie wiem jaką czynność winniśmy byli wtedy wykonać.

Czyli ja seplenię i klnę. Czy dobrze zrozumiałem, czy może jeszcze jestem ślepy i głuchy? :fak:

Ślepy to na pewno, bo w cytacie ani nie zasepleniłam, ani nie użyłam przekleństwa. Po prostu czterech dorosłych ludzi nie zrozumiało prostej komendy :laughing: , a ja tylko sobie wspominam.