Sezon 2011/2012
Napisano 26 grudzień 2011 - 17:19
kolejka linowa ale nie dalo sie zjechac na nartach

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil
Napisano 26 grudzień 2011 - 18:09
Warunki świetne, choć mokro, ludzi malutko, ceny przystępne, oscypek wyborny! Gdyby nie mżawka gdzieś od godziny 14, było by już idealnie.
Straszna szkoda, że ekipa skurczyła się nam do 5 osób - Jola, Justyna, Mirek, Maciek i ja, ale co zrobić - choroba - siła wyższa.
Oczywiście dalej podtrzymuję wersje, że z Deczkiem już nigdzie nie jadę, brzęczy to cały czas, wymaga i się mu nic nie podoba, ale to już niestety kwestia wieku....
Tyle z tej Świątecznej Lyzowack'y, mam nadzieję na dłuższy wyjazd już za niedługo
PC260565.JPG (121,03 KB)
Ilość pobrań: 31
PC260567.JPG (132,94 KB)
Ilość pobrań: 37
PC260568.JPG (137,79 KB)
Ilość pobrań: 30
Użytkownik AdamSlask edytował ten post 26 grudzień 2011 - 18:10
Napisano 26 grudzień 2011 - 19:12
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 26 grudzień 2011 - 20:10
Super widok gostka, który jeszcze mniej niż trzy lata temu nie dopuszczał myśli, że narty kiedyś przypnie, a teraz jeździ aż miło.
Rewelacyjny widok piankowych nart nienadających się do jazdy, które pojeździły mocno i jeszcze wróciły w jednym kawałku do Pawłowic.
Znowu nie zgubiłem kijka, reszta zresztą też.
Adam! Nie kumam żalów Twych do d_i, szczególnie jak czterech dorosłych ludzi nie rozumie co się do nich mówi
Zdjęcia marne bo obiektyw został zalany wodą deszczową z nieba.
Jako że to chyba koniec zimy, więc do przyszłego sezonu
01.jpg (111,84 KB)
Ilość pobrań: 35
02.jpg (69,95 KB)
Ilość pobrań: 44
03.jpg (63,02 KB)
Ilość pobrań: 42
04.jpg (53,81 KB)
Ilość pobrań: 40
05.jpg (46,04 KB)
Ilość pobrań: 40
06.jpg (69,36 KB)
Ilość pobrań: 38
Napisano 27 grudzień 2011 - 10:08
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 27 grudzień 2011 - 12:33
Przepraszam, czy Maciek to narciarko jest już aktywny? prognozy lekarzy były, że albo do końca życia nie, albo za kilka lat
Jak dobrze, że ja z Wami nie pojechałam.... znowu było fajnie, czyli.... nuda
Ola
P.S. D_I, a co z wersją nocnej jazdy w Sylwestrową noc na Grunikach?
Napisano 27 grudzień 2011 - 12:36
Użytkownik deczko inny dnia 26 grudzień 2011 - 20:10 napisał
Jak to było?
- "bleble bleble k..." Ja nadal nie wiem jaką czynność winniśmy byli wtedy wykonać.
No, Maciek cos tam niby się zesuwa. Boli, ale jakoś lepiej, żeby bolało na nartach niż w łóżku przed telewizornią (bo tam też boli).
Użytkownik bacteria edytował ten post 27 grudzień 2011 - 12:39
Napisano 27 grudzień 2011 - 22:18
Użytkownik bacteria dnia 27 grudzień 2011 - 12:36 napisał
Czyli ja seplenię i klnę. Czy dobrze zrozumiałem, czy może jeszcze jestem ślepy i głuchy?
Osetio! Sytuację pogodową monitoruję na bieżąco, ale raczej wyjazd dojdzie do skutku. Idzie front więc przed Sylwestrem może trochę dosypać i temperatura spadnie.