Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Jakie rękawiczki Kupić, jaką firmę polecacie, jakie wy macie

Jakie rękawiczki Kupić

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
26 odpowiedzi w tym temacie

#21 Myszoskoczek

• Użytkownik
  • 17 Postów:
  • Imię :Łukasz
  • Ulubiony stok:Pilsko/Korbielów
Reputacja: 1
+

Napisano 05 luty 2012 - 14:06

Wyświetl postUżytkownik Misza dnia 19 grudzień 2011 - 17:14 napisał

W decathlonie niby są jakieś rękawiczki ale znowu w dotyku niezbyt dobre są

Jakoś nie mam zaufania do rzeczy z supermarketów. Co do Decathlona, to słyszałem że to trochę loteria. Niektóre rzeczy mają dobre, ale inne są słabej jakości. Szczerze mówią nie wiem jak jest z rękawicami, ale na twoim miejscu kupiłbym coś lepszej marki. Ostatnio oglądałem takie rękawice. Cena zbliżona do tych z Decathlona.

#22 averon

• Użytkownik
  • 15 Postów:
  • Narty:Elan Speedwave 8 160
  • Imię :Dawid
Reputacja: 5
+

Napisano 13 luty 2012 - 18:39

Nie polecam rękawiczek firmy Rossignol, kupiłem rekawiczki bez gortexu i mi przemakają jak jeżdze we mgle.

Użytkownik averon edytował ten post 13 luty 2012 - 18:40

#23 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 13 luty 2012 - 21:13

Dawidzie, podaj dokładny model, może jakieś zdjęcie?

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#24 averon

• Użytkownik
  • 15 Postów:
  • Narty:Elan Speedwave 8 160
  • Imię :Dawid
Reputacja: 5
+

Napisano 14 luty 2012 - 09:09

Dokładnie coś takiego: http://www.rossignol...e-clothing.html

#25 web

• Użytkownik
  • 520 Postów:
  • Narty:RACETIGER SL RACING 165
  • Imię :Majka
  • Ulubiony stok:gdzieś w Alpach
  • Właściciel:+
  • Instruktor:kiedyś
Reputacja: 141
+

Napisano 14 luty 2012 - 09:39

to raczej nie mgła ci je przemacza, tylko ręce Ci się w nich pocą:)

#26 Guzzi

• Użytkownik
  • 10 Postów:
  • Narty:Atomic GS11
  • Imię :Tomek
  • Ulubiony stok:Soelden
Reputacja: 0
+

Napisano 25 luty 2012 - 21:20

A co sadzicie o rekawicach POC? Konkretnie model Palm X.
Drogie jak cholera, ale szukam modelu na lata, a wygladaja super porzadnie, no i cale skorzane.
Jakies doswiadczenia z firma?

#27 30BB

• Użytkownik
  • 154 Postów:
  • Narty:Kneissl RED STAR
  • Imię :Jakubek
  • Ulubiony stok:SZCZYRK
  • Właściciel:Hot-Sport
Reputacja: 90
+

Napisano 26 luty 2012 - 12:18

Kurcze a sprzedałem przed wczoraj ostatnia parę z Palm-X :) wiec tak POC firma Szwedzka bardzo dobrze wypromowana w PŚ. Promują się tym iz posiadają własne laboratorium bezpieczeństwa POC LAB i ich wyroby stanowią najlepszą ochronę dla narciarza. Ta rękawica bardzo dobrze leży na ręce lekko podkręcone wyprofilowane palce, pełna skóra z elastycznym wąskim mankietem rękawica bez membrany dodatkowo wzmocnienia na rękawicy od strony dłoni i górna segmentowa ochrona dłoni. Co do wytrzymałości trudno powiedzieć jaka jest zwg na to że POC w Polsce jest od 2lat produkcja jest Made In CHina. Cena 499zł ale w podobnej cenie masz Racing z innych firm Reush np kosztuje pod 600 Scott 400.