Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Biały Krzyż

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 marecki

• Użytkownik
  • 569 Postów:
  • Narty:HEAD
  • Imię :Marek
  • Ulubiony stok:Blisko Domu
Reputacja: 167
+

Napisano 12 grudzień 2011 - 16:47

Pit - jaja sobie robisz :paluszek: no ale niech będzie, choć w relacjach pisemnych mistrzem nie jestem - Biały Krzyż , ośla łączka, do nauki powiedzmy że tylko dobra ze względu na lekki trawers!!! tutaj w Szczyrku najczęściej zaczyna się pierwsze spotkanie ze śniegiem i tutaj również bywają zimowe ostatki. Dwa wyciągi orczykowe podwójne i jeden talerzyk. Niestety jeden podwójny na razie nieczynny. Ceny biletów i karnetów - porażka. Na talerzyku jeden wjazd 1,5 zł 10 przejazdowy karnet 12 zł a 30 przejazdowy 30 zł, na podwójnym jeden wjazd 2zł a 10przejazdowy 15 zł. a stoczek jak widać na zdjęciach nawet dwustu metrów nie ma. Jest to jednak bardzo ładne i urokliwe miejsce a gdy brak śniegu to .............!!!!! Jest również gdzie zjeść i się zakwaterować, niestety o tych elementach nie wiem wiele, z przyczyn ode mnie niezależnych nie korzystam ;) Generalnie miejsce do nauki bardzo fajne, a gdy wkoło brak śniegu to i starzy wyjadacze szczególnie na początku sezonu mają z tej górki frajdę :)

Pozdrawiam i do zobaczenia wreszcie na normalnych trasach :hysterical:

Użytkownik marecki edytował ten post 12 grudzień 2011 - 16:47

#2 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 12 grudzień 2011 - 19:48

Dorzucę link:
http://www.beskidsla...bialykrzyz.html

ps.
dziękuję za opis. Może troszkę wstydliwy taki, ale zawsze to relacja :)

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#3 marecki

• Użytkownik
  • 569 Postów:
  • Narty:HEAD
  • Imię :Marek
  • Ulubiony stok:Blisko Domu
Reputacja: 167
+

Napisano 13 grudzień 2011 - 09:43

Pit - to i tak dużo napisałem, a poza tym wiedziałem że na Ciebie można liczyć :cheers: