Andora
Napisano 09 grudzień 2011 - 09:22
Bo nie ma tam nic czego nie miałbym bliżej. A że jeszcze jestem na etapie poznawania Alp w Austrii, to jeszcze troszkę czasu upłynie nim zacznę szukać czegoś "innego" Ale rozumiem że ktoś może się znudzić Austrią, Francją, Włochami i szukać nowy wyzwań.
Gdybym miał szukać nowych wyzwań, to narty w byłym Związku Radzieckim lub inny kontynent.
Przykładowo narty w : Dizin, Shemshak.
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 09 grudzień 2011 - 23:24
Andora byla przez dlugi czas bardzo popularnym miejscem na wyjazdy dla poczatkujacych narciarzy z Angli.
Bylo tam tanio, stoki nie specjalne, gory tez nie, a jak pogoda/warunki nie dopisaly to zawsze mozna bylo sie bardzo tanio uchlac i nic nie pamietac z wyjazdu ze wzgledu ze to strefa bezclowa byla.
Dla prawdziwkow z Angli raj po prostu.
Czasy sie ostatnio troche zmienily.
Anglicy za duzo kasy nie maja, ci poczatkujacy wymiekli, a prawdziwy narciarz z Angli nie pojedzie do Andory tylko dlatego ze tam wodka tania.
Wiec Andora sie przestawila i stara sie byc exlusywnym miejscem i dla rodzin z dziecmi.
Zainwestowali w nasniezanie, w drogie hotele, w reklame gdzie sie da (infoski/skionlie) - patrz post Adriana.
Co im z tego wyjdzie to sie okaze...
Mnie napewno jak na razie tam nie zobacza:)
what we do in our leisure hours determines what we are. -George Eastman
Napisano 10 grudzień 2011 - 16:04
Napisano 10 grudzień 2011 - 17:13
Użytkownik jan koval dnia 10 grudzień 2011 - 16:04 napisał
Janku Ameryka Pln to takie moje marzenie na razie(oczywiscie pomijajac Alaske) poki co staram sie objezdzic na Europejskich gorkach.A za jeden wyjazd do Kanady musze zaplacic jak za dwa do Austrii.Po za tym jeszcze troche za slaby jestem na Amerykanskie gorki jescze duzo do nauki.
P.S.Jest kilkanascie editow z freeridu w Andorze wiec nie sadze ,ze wszystkie klamia.
Napisano 12 grudzień 2011 - 21:41
Napisano 03 styczeń 2012 - 14:45
niestety nie wybieram się w tym czasie do Andorry
ale bardzo proszę o obszerną relację po powrocie

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil
Napisano 03 styczeń 2012 - 15:16
Użytkownik pytek45 dnia 10 grudzień 2011 - 17:13 napisał
Użytkownik jan koval dnia 10 grudzień 2011 - 16:04 napisał
Janku Ameryka Pln to takie moje marzenie na razie(oczywiscie pomijajac Alaske) poki co staram sie objezdzic na Europejskich gorkach.A za jeden wyjazd do Kanady musze zaplacic jak za dwa do Austrii.Po za tym jeszcze troche za slaby jestem na Amerykanskie gorki jescze duzo do nauki.
P.S.Jest kilkanascie editow z freeridu w Andorze wiec nie sadze ,ze wszystkie klamia.
wiesz, nawety nie chodzi o falszowanie - chodzi o prawdopodobienstwo napotkania takich warunkow, ktore w europie jest stos niewielkie....
natoimiast co do skionline, zwlaszca tego osobnika o ktorym pisal adrian, mam nie najlepsze zdanie
Użytkownik jan koval edytował ten post 03 styczeń 2012 - 15:17