Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Pseudo oferty biur podróży

oferty biuro podróży wycieczka wyjazd autokar narty

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
35 odpowiedzi w tym temacie

#21 JolaF

• Użytkownik
  • 54 Postów:
  • Narty:SALOMON 3V RACE
  • Imię :Jola
  • Ulubiony stok:Jest ich wiele
  • Właściciel:Współwłaściciel Optim Travel
Reputacja: 25
+

Napisano 14 grudzień 2011 - 16:34

:D

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 01 grudzień 2011 - 20:28 napisał

Witam,
na wstępie chciałbym napisać, aby Jola, która ma niewątpliwie dobre chęci i zamiary nie brała do siebie tego wszystkiego co piszę, co napisałem :) :flowers: . Tutaj w tym temacie chciałem się skupić na ofertach, które mogą być lepsze niż są. Ogólnie napisałem o biurach podróży. Zastanawiałem się dziś nad tym na spokojnie i doszedłem do konsensusu iż faktycznie mogłem zostać źle odebrany, zrozumiany. Niech tam sobie każdy jedzie gdzie chce i robi co chce . W sumie to nie moja sprawa.
Joli życzę jak najwięcej wyjazdów! :)

P.S. dziś w 5 minut w sieci znalazłem mega wypasioną (pełną) ofertę na wyjazd narciarski, ale.... :ciisza:

Jednym słowem PAX :D .
Zapewniam Cię, że każde biuro podróży stara się żeby jego oferty były jak najlepsze. To jest oczywiste. Zwłaszcza, że konkurencja jest duża, a Klienci jak słusznie zauważyłeś mają bardzo prostą i łatwą możliwość porównania. Internet. Wybór należy do nich.
I jak widzisz zdania są podzielone, tak jak podzielone są potrzeby i możliwości narciarzy.
A jak już nikt nie będzie potrzebował biur podróży to się przekwalifikujemy :alegosc:. Albo pójdziemy na zasłużoną emeryturę, najlepiej wcześniejszą, ze względu na szkodliwe warunki pracy :) . Pozdrawiam.

#22 Loli

• Użytkownik
  • 71 Postów:
Reputacja: 8
+

Napisano 31 grudzień 2011 - 00:31

Jack- no chciałam to dokładnie napisać, ale nie miałam weny. Pięknie ubrałeś to w słowa. Poza tym Panowie patrzą na takie wyjazdy z typowo męskiego punktu widzenia... A gdzie prorodzinne zimowe wakacje? Gdzie zdanie matek, które również chciałby pojeździć i się zrelaksować, jednocześnie nie tracąc kontaktu z dzieckiem?

#23 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 13 styczeń 2012 - 14:41

Mama siedząca w namiocie z dzieckiem nie traci z nim kontaktu. A facet niech się męczy na stoku.

A wracając do tematu własnie dostałem na maila ofertę wyjazdu na tydzień do Francji za 626 zł razem z karnetem(wliczony), przytulne apartamenty...... Biuro podróży wydaje się być sprawdzone, dość popularne. Czy to w ogóle jest możliwe?

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#24 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
Reputacja: 469
+

Napisano 13 styczeń 2012 - 16:33

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 13 styczeń 2012 - 14:41 napisał

na tydzień do Francji za 626 zł razem z karnetem(wliczony), przytulne apartamenty...... Biuro podróży wydaje się być sprawdzone, dość popularne. Czy to w ogóle jest możliwe?

możliwe na samym początku albo końcu sezonu w mniejszych ośrodkach położonych dość mocno na południu Alp Francuskich
już kiedyś widziałem oferte Chamrousse za 99 euro na tydzień ze skipasem, naturalnie dojazd własny i bez wyżywienia
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#25 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
Reputacja: 419
+

Napisano 13 styczeń 2012 - 17:59

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 13 styczeń 2012 - 14:41 napisał

Mama siedząca w namiocie z dzieckiem nie traci z nim kontaktu. A facet niech się męczy na stoku.

A wracając do tematu własnie dostałem na maila ofertę wyjazdu na tydzień do Francji za 626 zł razem z karnetem(wliczony), przytulne apartamenty...... Biuro podróży wydaje się być sprawdzone, dość popularne. Czy to w ogóle jest możliwe?

Dostalem ta sama oferte.Fakt sa sprawdzeni szczegolnie przez SF.

#26 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 13 styczeń 2012 - 18:04

Może. Nie bywam tam, nie wiem. Może i tak jest. Bardziej mi chodzi o samą ofertę.

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#27 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
+

Napisano 13 styczeń 2012 - 18:16

Niezla mogliby cos takiego w Kwietniu zaproponowac.

#28 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 13 styczeń 2012 - 18:23

Strach się bać. Ciekawe jak to wygląda w realu.

Giełda narciarska

#29 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
+

Napisano 13 styczeń 2012 - 23:21

Wyświetl postUżytkownik pytek45 dnia 13 styczeń 2012 - 18:16 napisał

Niezla mogliby cos takiego w Kwietniu zaproponowac.

Valmeinier ?

pamiętajcie że ta cena to tylko przy
pełnym obłożeniu apartamentuczyli 2 osoby śpią w sypialni na łóżku oszerokości 140cm.
2 w salonie na rozkładanej wersalce i 2 w przedpokoju na łóżku piętrowym
apartament ma max. 30m kwadratowych więc napewno jest przytulnie
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#30 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
+

Napisano 14 styczeń 2012 - 08:30

Chodzilo mi bardziej o cene niz o lokalizacje,choc spac to ja moge w szalasie nawet pod warunkiem,ze bedzie tam internet.

#31 JarekS

bezczelny dyletant

• Użytkownik
  • 909 Postów:
  • Narty:Fischer RC4 Race SC
Reputacja: 55
+

Napisano 19 styczeń 2012 - 15:23

Eee, żadna rewelacja. Z tego biura czasem i po 3xx (znaczy: trzysta ileś) zł z karnetem za tydzień od osoby przysyłają. Ale tylko z Francji, i to dalekiej (jak dla mnie).
pozdrawiam
Jarek

#32 Loli

• Użytkownik
  • 71 Postów:
+

Napisano 23 styczeń 2012 - 22:16

Rodzina z dziećmi raczej się nie da skusić na taką ofertę. Wybaczcie, może jestem burżujem, ale mnie kuszą te hotele z 4* :D

#33 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
+

Napisano 24 styczeń 2012 - 05:51

Wyświetl postUżytkownik Loli dnia 23 styczeń 2012 - 22:16 napisał

mnie kuszą te hotele z 4*

czy możesz nam jakieś polecić ?
mamy na to nowootwarty dział forum
http://www.kochamnar...jsca-noclegowe/
Dołączona grafika

#34 Loli

• Użytkownik
  • 71 Postów:
+

Napisano 25 styczeń 2012 - 00:14

Mogłabym polecić wybrane apartamenty z poprzednich wyjazdów, ale niestety nie pamiętam nazwy ;/ W Livigno mieszkaliśmy chyba w Villa Rossa... Ale mogę się mylić...

W takim hotelu jeszcze nie byliśmy, ale planujemy w tym roku. Po wizycie nie omieszkam zamieścić fotorelację z wizytą.

#35 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
+

Napisano 25 styczeń 2012 - 08:47

Wyświetl postUżytkownik Loli dnia 25 styczeń 2012 - 00:14 napisał

Mogłabym polecić wybrane apartamenty z poprzednich wyjazdów, ale niestety nie pamiętam nazwy

spróbuj sobie przypomnieć bo fajnie by było gdybyśmy mogli stworzyć na forum
"bank sprawdzonych noclegów"
Dołączona grafika

#36 Loli

• Użytkownik
  • 71 Postów:
+

Napisano 27 styczeń 2012 - 21:25

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 25 styczeń 2012 - 08:47 napisał

Wyświetl postUżytkownik Loli dnia 25 styczeń 2012 - 00:14 napisał

Mogłabym polecić wybrane apartamenty z poprzednich wyjazdów, ale niestety nie pamiętam nazwy

spróbuj sobie przypomnieć bo fajnie by było gdybyśmy mogli stworzyć na forum
"bank sprawdzonych noclegów"

Nie ma takiej opcji. Wspomnień dot. nazwy brak :) Pusta i cierpienie :) Ale mogę wkleić fotkę i może ktoś skojarzy :D

A czy założymy również watek dla recenzji hoteli??