Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Dzień dobry

13 odpowiedzi w tym temacie

#1 ski maciek

• Użytkownik
  • 5 Postów:
  • Narty:Atomic
  • Imię :Maciek
  • Ulubiony stok:Skrzyczne
Reputacja: 4
+

Napisano 29 listopad 2011 - 11:03

Witam wszystkich Forumowiczów. Może to nie wiarygodne ale do wczoraj nie wiedziałem o istnieniu forów narciarskich. Po prostu jeździłem na nartach nieświadomy że są w sieci takie miejsca jak To. Trochę mi głupio, ale zarazem i miło.
Na nartach jezdżę od najmłodszych lat, ponieważ mieszkam u stóp Skrzycznego w Lipowej. Odwiedzam również inne pobliskie ośrodki polskie i słowackie. Jeśli finanse pozwalają bywam też w Alpach.
Pozdrawiam i życzę udanej zimy. Jeśli w miarę wolnego czasu będę mógł pomóc w tematach narciarskich będzie mi miło :)

#2 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 29 listopad 2011 - 11:11

Witaj serdecznie Macieju. A może byłeś na jakiś wyjazdach narciarskich? Masz zdjęcia? Może zamieścisz w wolnej chwili kilka relacji
np. tutaj:

http://www.kochamnar...owrocie-z-nart/
lub tutaj:
http://www.kochamnar...owrocie-z-nart/
Raz jeszcze: witaj!

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#3 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 469
+

Napisano 29 listopad 2011 - 14:36

cześć Maciek
z Lipowej na Skrzyczne to w zimie chyba ze 3 godziny trzeba podchodzić?
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#4 30BB

• Użytkownik
  • 154 Postów:
  • Narty:Kneissl RED STAR
  • Imię :Jakubek
  • Ulubiony stok:SZCZYRK
  • Właściciel:Hot-Sport
Reputacja: 90
+

Napisano 29 listopad 2011 - 14:51

Cześć Maciek skoro z Lipowej to mamy na pewno wspólnych znajomych ;)

Latem w godzinkę spokojnie podejdziesz od Ostrego na Skrzyczne ,zimą zdarza się że to nie wykonalne Skuterem lepiej ;)

Użytkownik 30BB edytował ten post 29 listopad 2011 - 14:55

#5 ski maciek

• Użytkownik
  • 5 Postów:
+

Napisano 29 listopad 2011 - 17:45

Dziękuję za odzew :)
To trochę głupie z mojej strony, ale ostatnie zdjęcie na nartach zrobiłem chyba 6 lat temu. To zazwyczaj ktoś robi zdjęcia potem obiecuje przysłanie czy danie na płytce i dotychczas nie mam żadnego, ale Pit dałeś mi do myślenia.
Tak jak 30BB napisał, z Ostrego na Skrzyczne w lecie na rowerze będzie godzinka jazdy z oglądaniem widoków. W zimie to już wyprawa, 3 godzinki zejdą jak nic, a jeśli śniegu dużo to może być kłopot.
30BB świat jest mały, a nasz kolo Skrzycznego jeszcze mniejszy, więc na pewno :) Hot-Sport w Szczyrku? Chyba kojarzę, jak będę przejazdem to zapukam
Pozdrawiam.

#6 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
Reputacja: 278
+

Napisano 29 listopad 2011 - 20:27

Witam Maćku tu Adrian.
Cieszę się że mamy następnego kolegę. :)

#7 ski maciek

• Użytkownik
  • 5 Postów:
+

Napisano 29 listopad 2011 - 21:10

Cześć Adrian :)

#8 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
+

Napisano 29 listopad 2011 - 21:26

Maciek możesz zapisać się po książkę : http://www.kochamnar...ki/page__st__40

Jak masz zdjęcia ośrodków to można zrobić fajne fotorelacje.

Pozdrawiam

#9 ski maciek

• Użytkownik
  • 5 Postów:
+

Napisano 30 listopad 2011 - 10:47

Niestety ze zdjęciami u mnie krucho, zresztą jakbym nawet jakieś miał to gdzie mi do zdjęć z galerii :dry:
Adrian, dziękuję za wskazanie miejsca losowania książki. Nie będę się zapisywał bo na pewno jest sporo chętnych, którym zmniejszyłbym szansę wylosowania. :)

#10 marecki

• Użytkownik
  • 569 Postów:
  • Narty:HEAD
  • Imię :Marek
  • Ulubiony stok:Blisko Domu
Reputacja: 167
+

Napisano 30 listopad 2011 - 13:10

Witaj Maciku, prawdopodobieństwo wspólnych znajomych coraz większe :hi:

Pozdrawiam Marek

#11 RSQ

• Użytkownik
  • 29 Postów:
  • Narty:Voelkl
  • Imię :Roman
  • Ulubiony stok:Planai, Wagrain, Radstadt, FIS Skrzyczne
  • Instruktor:emerytowany PI
Reputacja: 13
+

Napisano 30 listopad 2011 - 18:01

Cześć Maciek !

Witaj na forum.

#12 30BB

• Użytkownik
  • 154 Postów:
  • Narty:Kneissl RED STAR
  • Imię :Jakubek
  • Ulubiony stok:SZCZYRK
  • Właściciel:Hot-Sport
Reputacja: 90
+

Napisano 30 listopad 2011 - 18:20

Wyświetl postUżytkownik ski maciek dnia 29 listopad 2011 - 17:45 napisał

Dziękuję za odzew :)
To trochę głupie z mojej strony, ale ostatnie zdjęcie na nartach zrobiłem chyba 6 lat temu. To zazwyczaj ktoś robi zdjęcia potem obiecuje przysłanie czy danie na płytce i dotychczas nie mam żadnego, ale Pit dałeś mi do myślenia.
Tak jak 30BB napisał, z Ostrego na Skrzyczne w lecie na rowerze będzie godzinka jazdy z oglądaniem widoków. W zimie to już wyprawa, 3 godzinki zejdą jak nic, a jeśli śniegu dużo to może być kłopot.
30BB świat jest mały, a nasz kolo Skrzycznego jeszcze mniejszy, więc na pewno :) Hot-Sport w Szczyrku? Chyba kojarzę, jak będę przejazdem to zapukam
Pozdrawiam.

Macku zapraszam jak na razie w weekendy bo niestety w tyg pustawo :( i nie otwieramy

#13 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
+

Napisano 30 listopad 2011 - 18:30

Wyświetl postUżytkownik ski maciek dnia 30 listopad 2011 - 10:47 napisał

Niestety ze zdjęciami u mnie krucho, zresztą jakbym nawet jakieś miał to gdzie mi do zdjęć z galerii :dry:
Adrian, dziękuję za wskazanie miejsca losowania książki. Nie będę się zapisywał bo na pewno jest sporo chętnych, którym zmniejszyłbym szansę wylosowania. :)

Nie krępuj się bo inaczej Pit zgarnie wszystkie. :)
Ja jak wylosuję (obiecane to mam :) ) to przekażę ją najmilszej osobie na forum. Więc suma sumarum nie zmniejszymy szansy wylosowania.
Ja też nie robię zdjęć.Wydaje mi się że na stoku to się jeździ a nie robi show. :russian: :stres: :laughing: :hysterical: :hysterical:

#14 ski maciek

• Użytkownik
  • 5 Postów:
+

Napisano 30 listopad 2011 - 21:21

Jeszcze raz, tak hurtowo dzięki za wszystkie "czechy" i zaproszenie od 30BB :)
Dobra Adrian, zgłoszę zapotrzebowanie na książkę, choć na nartach umiem jeździć, a i tak z książki trudno się nauczyć jazdy na nartach.
Pozdrawiam.