I co wy na to?
na 1 dzień w Alpy! i kto tu jest zakręcony ?
Napisano 24 listopad 2011 - 16:06
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 24 listopad 2011 - 16:08

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil
Napisano 25 listopad 2011 - 12:11
Dla mnie pomysł troche chory z ta jednodniowa Preseną ale chyle czoła przed fantazją.
Użytkownik Adrian dnia 24 listopad 2011 - 19:34 napisał
Ostatnio czytałem kilka postów gdzie ludzie pod byle pozorem wciskają towar i jeszcze linkują do swoich stron.
Tu się nie wywala. To nie skidupine.
Założymy sie Adrian, że mnie wywalą w jeden dzień?
Pozdro serdeczne
Użytkownik Mitek edytował ten post 25 listopad 2011 - 12:12
Napisano 25 listopad 2011 - 15:36
Pozdrawiam Marek
Napisano 25 listopad 2011 - 15:51
Użytkownik JolaF dnia 24 listopad 2011 - 15:53 napisał
z ciekawości, dlaczego tam?
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 19 styczeń 2012 - 15:02
Użytkownik JolaF dnia 24 listopad 2011 - 15:53 napisał
I co wy na to?
Przebiliście mnie. Ja tak tylko do Czech raz pojechałem, raptem 400 km w jedną stronę. Ale za to wyjeżdżałem rano i tego samego dnia wieczorem wróciłem, ze skrzynką czeskiego piwa w bagażniku (oprócz nart oczywiście)
Jarek
Napisano 19 styczeń 2012 - 15:40
6.00 Pobudka
6.30 Wyjście z domu
6.45 Odjazd autobusu nr 1 (można było od razu w nr 8 po drugiej stronie ulicy, ale i tak się nie zatrzymywał na przystanku, bo po co)
7.00 Próba wejścia do ósemki, pierwsza zazwyczaj nie udana bo za mały byłem.
7.20 Odjazd kolejnej ósemki (nie wpuszczali na dach i zderzaki)
7.40 Olszówka
7.50 Ustawienie się w kolejce pod dolną stacją kolejki na pozycji nr 450-500 (w odległości 50 m. od budynku)
8.00 Rusza kolejka
10.30 Moja kolej
10.50 Górna stacja
11.00 Podchodzenie na Szyndzielni (kolejka do wyrwirączki dłuższa niż stok)
12.00 Jazda Saharą, a potem nartostradą na Dębowiec (tu kolejka podobna jak na Szyndzielni)
12.30 Stajemy w kolejce do kolejki na Szyndzielnię (zmalała i kończy się przy wejściu)
13.30 Wyjazd na Szyndzielnię
14.00 Zjazd nartostradą na Dębowiec
14.30 Podchodzenie na Dębowcu
15.30 Zjazd (na nartach) w kierunku domu
16.30 Jestem w domu
i tak co niedzielę. Odległość między domem, a stokiem w linii prostej ok. 4 kilometrów. Dla jasności: było to za Gierka
Napisano 19 styczeń 2012 - 16:46
Piątek Do 18 w pracy, potem pakowanie, Deczkowa informacja: "macie Pitowych gości na noc", więc akcja odgromienie posiadłości
O 21 odebranie prowiantu od babci, oczywiście trzeba się z ekipą przywitać, więc wyjad dopiero o 22 (po informacji że goście jednak nie skorzystają
Sobota 8.05 wjazd na parking pod Sztubaj
16 zjazd na parking pod Billą (muszę dodać, że wyjazd reszty ekipy Deczko się opóźnił, więc ponieważ nie my nie mięliśmy kluczy i naweto zielonego pojęcia gdzie śpimy, więc kimneliśmy się na parkingu, gdzie nas reszta odnalazła)
potem oczywiście
Niedziela - jazda
Poniedzialek - jazda do 16 - Maciek szybki obiad i do Bielska
Wtorek 4.30 w domu, a na 9 do pracy
Użytkownik bacteria edytował ten post 19 styczeń 2012 - 16:46
Napisano 19 styczeń 2012 - 16:52
Użytkownik o_andrzej edytował ten post 19 styczeń 2012 - 16:53
Napisano 19 styczeń 2012 - 18:46
6:00 Pobudka po dobrej imprezie
6:10 Hmm co by tu dzisiaj robic
6:12 Jade do Szkocji na narty
6:30 Rozpoczecie poszukiwania wypozyczalni samochodow(wlasny sprzedalem tydzien wczesniej)
9:15 Rezerwacja ostatniego compacta(Renault Clio) w Leicester
13:00 Odbior fury
14:30 Wyjazd
Okolo siedemnastu godzin pozniej Szkocja i drzemka na kompletnie zasypanym parkingu pod dolna stacja
9:00-12:00 Oczekiwanie na obsluge stacji,ktora nie byla w stanie dojechac do miejsca pracy(cieniasy)
12:30-14:30 Jazda
15:00 Wracam
Melduje sie w domu ok 4 nad ranem.
11:00 Zwrot auta
18:00 Wigilia przed kompem danie typowo polskie siedmiodaniowe-kielbasa i szesciopak piwa.
Użytkownik pytek45 edytował ten post 19 styczeń 2012 - 18:46