Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Bielizna termoaktywna, warto?

bielizna oasi 99shop.pl

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 marcinek

• Użytkownik
  • 4 Postów:
  • Imię :Marcin
Reputacja: 0
+

Napisano 09 luty 2012 - 10:52

Hej,

A macie jakieś opinie o firmie Berkner, Cena jest dość wysoka (ok 200zł komplet), ale czy jakość jest wystarczająca. Mam możliwość kupienia i zastanawiam się, czy berkner lub brubecka. Smieszne nawet nazwa podobna. Są wpodobnej cenie, a więcej nie chciałbym przepłacać.

#22 mig

• Użytkownik
  • 212 Postów:
  • Narty:Rożne kolorowe
  • Imię :Michał
  • Ulubiony stok:bliski
  • Serwisant:w piwnicy
  • Pracownik:U siebie
Reputacja: 102
+

Napisano 09 luty 2012 - 11:39

Co to jest wystarczająca jakosć?

Z Berknera mam tylko spodnie ze swietnym ociepleniem - wczoraj uzywałem przy -18 i nie było zimno nawet na kanapie. Przy +10 też nogi nie ociekaja potem.... .
A bielizna? Uzywam czasem koszulki z dekatlonu za 70 zł - na rower doskonała.... Na narty wystarcza mi pojedyncza pod kurtkę- firma? Ktoś wyszył na niej HiMontain-może to nazwa? coś ze 2 stówki. Robi za koszulkę i polar równoczesnie. (pojedyncza warstwa pod kurtke)

Pozdrawiam
Michał

#23 Narciarz

• Użytkownik
  • 465 Postów:
  • Narty:Kneissl, Duel, Kessler, ZAI
Reputacja: 95
+

Napisano 09 luty 2012 - 14:13

200zł. za komplet to raczej niska cena jak za bieliznę termoaktywną.
Każda bielizna jest dobra pod warunkiem, że dobrze ją dobierzesz do swojego ciała i do warunków w których chcesz ją użytkować.
Nie ma uniwersalnego produktu pod nazwą bielizna termoaktywna.
Jeżeli chcesz dyskutować czy jest dobra dana bielizna termoaktywna to raczej pod kątem wykonania, wykończenia szwów, trwałości podczas użytkowania i prania.

#24 marcinek

• Użytkownik
  • 4 Postów:
  • Imię :Marcin
Reputacja: 0
+

Napisano 14 luty 2012 - 10:52

Wyświetl postUżytkownik Narciarz dnia 09 luty 2012 - 14:13 napisał

Każda bielizna jest dobra pod warunkiem, że dobrze ją dobierzesz do swojego ciała i do warunków w których chcesz ją użytkować.

Cz koszulkę mam mieć mocno dopasowaną, czy powinna być luźiejsza. Pani, która to sprzedaje doradza mi wziąć rozmiar dopasowany. Ja sam nie wiem. Chciałem kupić kolekcję TERMO:

http://www.to-sport....o-z-golfem.html

Proszę o opinie. Szwy są płaskie, to chyba dobrze?

#25 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 469
+

Napisano 14 luty 2012 - 11:00

Pani ma rację,
ma być mocno dopasowana a nawet bardzo mocno
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#26 FH_ESPO

• Użytkownik
  • 37 Postów:
  • Przedstawiciel:FH_ESPO
Reputacja: 5
+

Napisano 17 luty 2012 - 14:28

Inaczej mówiąć : ma ściśle przylegać do ciała,nie może być zbyt luźna. Dlatego przed zakupem rtrzeba dokąłdnei przymierzyć,taniej możesz zamówić w sklepie internetowym lub na allegro- pod warunkiem,że to faktycznie dobra firma.
FH_ESPO - nasze produkty znajdziecie Państwo na allegro