Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Lidl narciarski

narty narciarski lidl odzież spodnie kurtki

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 01 listopad 2011 - 11:52

Nie wiem czy to było w zeszłym roku, ale wydaje mi się że nie. Lidl, postanowił nas zaskoczyć ofertą ciuchów na sezon narciarski. Ciekawe czy to jest coś warte? I jaka będzie sprzedaż? Czy będzie widać na stokach? Zobaczymy.
Oferta narciarska Lidla

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#2 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
Reputacja: 278
+

Napisano 01 listopad 2011 - 12:08

Super sprawa, jutro zamówię dla Mamy na mikołaja.

Dołączona grafika

#3 airborn

• Użytkownik
  • 35 Postów:
  • Narty:Tigershark 10 Feet, W12,
  • Imię :Krzysiek
  • Ulubiony stok:Chyba jednak Solden
Reputacja: 15
+

Napisano 01 listopad 2011 - 17:52

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 01 listopad 2011 - 11:52 napisał

Nie wiem czy to było w zeszłym roku, ale wydaje mi się że nie. Lidl, postanowił nas zaskoczyć ofertą ciuchów na sezon narciarski. Ciekawe czy to jest coś warte? I jaka będzie sprzedaż? Czy będzie widać na stokach? Zobaczymy.
Oferta narciarska Lidla

Gogle narciarskie - 39,99 :) dobra cena. Jeżeli mają double lens, supravision i antifog - kupuję :zeby:
W poprzedni roku - zakupiłem sobie polarek w Lidlu, który super się sprawdza pod kurteczką, zwłaszcza jak jest mroźno.
Co do ciuszków - nie ma się co więc uprzedzać.

#4 gajowy01

• Użytkownik
  • 167 Postów:
  • Narty:Kneissl WS SL, ZAI Classic, Scott SDR, Volkl RC, Atom Metron i SX
  • Imię :Krzysztof
  • Ulubiony stok:...alpejski ;)
  • Właściciel:+
  • Instruktor:+
Reputacja: 65
+

Napisano 02 listopad 2011 - 00:41

Tak na oko bardzo dość przeciętne rzeczy za to w bardzo niskich cenach. Spodziewam się, że ludzie kupią - w końcu nie każdy musi mieć wszystko tip-top za kilka kilo złotych.
Pewnie się przejdę w czwartek popatrzyć na to z bliska :)
Na google też popatrzę - piszą, że podwójnie oszklone, anti-fog też jest :)
Do tego może jakaś bluza, polarek czy skarpety - drogo nie jest - trzeba zbadać :)

Przy okazji - w przyszłym tygodniu jest też narciarski tydzień w Tchibo - dość solidne produkty, średniej jakości w przyzwoitych cenach. Kolorystyka czy wzornictwo może nie powalają, ale w ub. roku kupiłem parę drobiazgów, m.in. softshella, rękawice - i oceniam, że warte były tej kasy - dobra relacja jakości do ceny.
http://www.tchibo.pl...t400004452.html
Można przez internet, można w ich sklepie - pewnie w każdym większym mieście mają gdzieś taki, chyba na ogół w dużych centrach handlowych. W Krakowie są 2-3?

BTW - te sklepy Tchibo to swoista ciekawostka, kawa owszem też jest ale wg tego artykułu sprzedaż kawy to połowa dochodów - reszta to ciuchy itp. :)
http://wyborcza.biz/...datkami,,5.html

#5 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 02 listopad 2011 - 11:15

Klienci z pewnością będą. Ceny są bardzo atrakcyjne, to spowoduje zakupy. Tylko obawiam się o trwałość tych produktów.
Może się okazać że kupowanie gogli co rok po 40 pln spowoduje wydanie więcej złociszy niż jednorazowo za markowy produkt.
Jakoś nie mam do tego przekonania, choć też nie mam wszystkiego z półki Top!
Mogliby przekazać kilka sztuk do przetestowania dla forumowiczów ;)

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#6 tedy

• Użytkownik
  • 92 Postów:
  • Narty:Progressor 8+, K2 Hellfire
  • Imię :Tadeusz
  • Ulubiony stok:Kitzs, Stub
  • Pracownik:Tak
Reputacja: 51
+

Napisano 04 listopad 2011 - 08:19

Byłem, widziałem, dotykałem, totalne dziadostwo.
pozdr. tadek

#7 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 04 listopad 2011 - 08:36

Idę dzisiaj zobaczyć, choć Twój post nie zachęca. Można się było spodziewać takiej sytuacji. W końcu gogle za 15 pln nie mogą zachwycać.
Dzięki za info ;)

Giełda narciarska

#8 FH_ESPO

• Użytkownik
  • 37 Postów:
  • Przedstawiciel:FH_ESPO
Reputacja: 5
+

Napisano 17 grudzień 2011 - 11:21

Kilka rzeczy można by wybrać,tylko pytanie czy jest większy sens. Gogle za 40 zł.. No cena jak najbardziej,ale zawsze pozostaje pytanie o ich jakość i tutaj mam wielkie zastrzeżenia.
FH_ESPO - nasze produkty znajdziecie Państwo na allegro