Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Spotkanie w Jaworzu

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 16 październik 2011 - 10:27

Miło mi poinformować iż wczoraj wieczorem doszło do pierwszego spotkania, nieformalnego, kilku członków naszego forum. Było to spotkanie przy grillu zorganizowane przez Państwa Deczków Innych :)
Było troszkę wspomnień, wspaniałe jedzenie z grilla, herbata góralska...przepyszna. Super spotkanie.
Również rozmawialiśmy o spotkaniu użytkowników naszego forum, zlocie. Wstępnie padło na Tux`a w kwietniu 2012 roku.
Będziemy do tego tematu wracać na forum i dopracowywać zlot, ale to dopiero w grudniu.....
Dziękuję za super spotkanie i do następnego! A poniżej tradycyjnie foto-relacja. Nie było tym razem nart, ale narty to nie wszystko!

ps.
nie ukrywam również, że zdjęcia pysznego jedzenia na grillu zostały zrobione specjalnie dla Pytka, naszego moderatora :D :lol: !

Załączone pliki

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#2 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
Reputacja: 419
+

Napisano 16 październik 2011 - 16:35

Widze,ze znecanie sie nad zyjacym angielska ochydna strawa moderatorze stalo sie tradycja choc rybki tym razem nie bylo.A mialem wczoraj dzwonic do DI z pewna sprawa ale nie znalazlem czasu tak chociaz telekomunikacyjnie bylbym obecny.
P.S.Male pytanko na temat zdjecia.
Załączony plik  ma2.jpg (139,69 KB)
Ilość pobrań: 11
Ten Pan to tak od Kwietnia ta galaz lamie :hysterical: ?

#3 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
Reputacja: 278
+

Napisano 16 październik 2011 - 16:40

Takim to dobrze, piękne kobiety i masa pysznego jedzonka. Zazdroszczę.

PS. sprawdzałem dzisiaj wszystkie skrzynki pocztowe, nawet te jednorazowe, ale zaproszenia na zlot nie dostałem. Pewnie podpadłem Deczkowi.;-)

#4 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 968
+

Napisano 16 październik 2011 - 21:06

Wyświetl postUżytkownik ROSSIGNOL dnia 16 październik 2011 - 16:40 napisał

Pewnie podpadłem Deczkowi.;-)

Hmmm, ciekawe komu ja podpadłem, że mnie tam nie zaproszono? Dobrze, że zdjęcia mogę sobie chociaż pooglądać Dołączona grafika

#5 jan koval

• Użytkownik
  • 257 Postów:
  • Narty:volkl
  • Imię :kuba
  • Ulubiony stok:jackson hole, fernie, chugach
Reputacja: 142
+

Napisano 17 październik 2011 - 01:39

Wyświetl postUżytkownik deczko inny dnia 16 październik 2011 - 21:06 napisał

Wyświetl postUżytkownik ROSSIGNOL dnia 16 październik 2011 - 16:40 napisał

Pewnie podpadłem Deczkowi.;-)

Hmmm, ciekawe komu ja podpadłem, że mnie tam nie zaproszono? Dobrze, że zdjęcia mogę sobie chociaż pooglądać Dołączona grafika

jaki dzien/dnie w kwietniu????????????? WAZNE!!!!!!!!

#6 AdamSlask

Nadworny Fotograf

• Junior-Mod
  • 1421 Postów:
  • Narty:Atomic GS9, Salomon Streetracer 600
  • Imię :Adam
  • Ulubiony stok:pusty i dobrze przygotowany
Reputacja: 530
+

Napisano 17 październik 2011 - 07:41

8 kwietnia jest Wielkanoc, więc pozostaje ustalić czy przed Wielkanocą czy po :)

#7 bacteria

• Użytkownik
  • 226 Postów:
  • Narty:ELAN SL 09/10
  • Imię :Justyna
  • Ulubiony stok:ten na którym jest pusto
  • Instruktor:po prostu nie lubię instruktorów
Reputacja: 123
+

Napisano 17 październik 2011 - 08:20

Adaś, po co czekać do kwietnia, jak przecież ustaliliśmy, że co sobotę grila robimy :) Najlepiej smakują np duszonki jak jest -10 stopni.

#8 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 17 październik 2011 - 15:09

Wyświetl postUżytkownik pytek45 dnia 16 październik 2011 - 16:35 napisał

Widze,ze znecanie sie nad zyjacym angielska ochydna strawa moderatorze stalo sie tradycja choc rybki tym razem nie bylo.A mialem wczoraj dzwonic do DI z pewna sprawa ale nie znalazlem czasu tak chociaz telekomunikacyjnie bylbym obecny.
P.S.Male pytanko na temat zdjecia.
Załącznik ma2.jpg
Ten Pan to tak od Kwietnia ta galaz lamie :hysterical: ?

nawet rodzinna tradycja :hysterical: :hysterical: , bo jak tylko pojawia się jedzenie, to od razu klik wrrrr Pytek, a nie ma, a niech chłopak popatrzy choć trochę :nalesnik:

co do Pana łamacza, to cóż zawód taki obrał i wykonuje :hysterical: , a tak na marginesie ma nosa do miejsc z drewnem, bo tylko Maciek z lasu wychodził z gałązkami, a reszta szła i nic nie łowiła :zemdlal:

bardzo dziękuję za super spotkanie, które ( tu info dla Adriana) było mega spontaniczne, stąd brak info , ale następnym razem :uklon2:

pozdrawiam, Ola