Mam 22lata i chcę się nauczyć jeździć pomocy!!
Napisano 09 październik 2011 - 20:09
Napisano 09 październik 2011 - 20:28
http://www.kochamnar...e-nas-ucieszyc/
W sylwestra zbankrutujecie.
Napisano 09 październik 2011 - 20:50
Poszukaj w swoim środowisku, może są jacyś śmigający na dechach, zawsze będzie łatwiej.
Wyjazdy w okresie świąteczno - noworocznym, tak jak pisał ROSSI są dość kosztowne.
Napisano 10 październik 2011 - 09:58
za moich młodych czasów sporo ludzi nauczyło się jazdy na nartach
w czasie pobytu w chatkach studenckich
godna polecenia jest Skalanka w Zwardoniu - niedaleko do wyciągów łatwych tras
http://www.chatkaskalanka.pl/
i Karkoszczonka w Szczyrku - tu też zjedziesz na nartach pod wyciąg ale górka trochę bardziej wymagająca
http://www.chatki.yo...koszczanka.html

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil
Napisano 10 październik 2011 - 22:43
Napisano 11 październik 2011 - 07:28
Użytkownik milutka89 dnia 10 październik 2011 - 22:43 napisał
spóźnione ale szczere
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
szybkiej nauki na nartach by jazda była rozkoszą
no i powodzenia w nauce by przez następne lata była kasa na szalone wyprawy narciarskie

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil
Napisano 11 październik 2011 - 18:34
Napisano 11 październik 2011 - 20:43
Użytkownik milutka89 dnia 11 październik 2011 - 18:34 napisał
milutka89, a nie chcesz nas też wkręcić, co?
http://www.skiforum....4493#post374493
Napisano 12 październik 2011 - 21:51
Napisano 17 październik 2011 - 01:30
ja bym tam sie udal do dziadkow po raz kolejny i wybral bym dobre miejsce w alpach - wiem ze to brzmi balwochwalczo, ale jeden dzien w alpach = co njmniej 2 dni w poslce - chyba , ze sie cos zmienilo ( np usypano prawdziwe gory w polsce)_…….. - troche jestem zlosliwy, ale nic na to nie poradze
Napisano 17 październik 2011 - 09:21
Użytkownik jan koval dnia 17 październik 2011 - 01:30 napisał
ja bym tam sie udal do dziadkow po raz kolejny i wybral bym dobre miejsce w alpach - wiem ze to brzmi balwochwalczo, ale jeden dzien w alpach = co njmniej 2 dni w poslce - chyba , ze sie cos zmienilo ( np usypano prawdziwe gory w polsce)_…….. - troche jestem zlosliwy, ale nic na to nie poradze
Daj spokój Janie - koleżanki raczej do to tego nie przekonasz :)
Milutka vel Ada (Majeczka?) rejestruje się na różnych forach - i po paru zdaniach przechodzi do promowania stale tego samego portalu :)
Może przypadkiem akurat upodobała sobie tej jeden portal i zupełnie przypadkiem chcę się tym podzielić ...ale obawiam się, że ona wcale nie chce się uczyć na nartach :)
W sumie dziwne to :) Można przecież w wielu miejscach dać zwykłą informację, typu polecam... wtedy może bym tam nawet kliknął :)
Napisano 02 listopad 2011 - 11:24
Użytkownik gajowy01 dnia 17 październik 2011 - 09:21 napisał
nie warto, nic nie straciłeś. Strona nie zachęca do zakupów, wręcz odstrasza. Brak profesjonalizmu.
Takich stron jest setki i trzeba umieć się wyróżnić, by zdobyć klientów. Ale to kosztuje dużo pracy przede wszystkim.
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,