Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Gdzie na narty?

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 mlody_narciarz

• Użytkownik
  • 1 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 09 październik 2011 - 17:10

Witam

Jestem nowy ale proszę o poważne potraktowanie sprawy. Otóż serfując po internecie spotkałem się z nartywpolsce.pl a planuję wyjazd na narty. W związku z czym mam pytanie czy ktoś z was coś kolwiek słyszał o tej firmie czy może mi polecić jakieś urolkiwe miejsce. Nie chcę jechać w ciemno. Proszę o opinie i porady. A może jakieś wasze ulubione ośrodki? Pozdrawiam i z góry dziękuję.

#2 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
Reputacja: 278
+

Napisano 09 październik 2011 - 17:21

Wyświetl postUżytkownik mlody_narciarz dnia 09 październik 2011 - 17:10 napisał

Witam

.... czy ktoś z was coś kolwiek słyszał o tej firmie czy może mi polecić jakieś urolkiwe miejsce. Nie chcę jechać w ciemno. Proszę o opinie i porady.

O firmie przeczytałem od Ciebie, by Ci doradzić muszę znać parę danych.

Np. : czy jedziesz sam, czy z dziećmi?, jakie masz narty?, co to znaczy urokliwe według Ciebie?, preferencje co do stoku?, itd.

#3 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 10 październik 2011 - 09:21

...więcej szczegółów proszę :)

Wyświetl postUżytkownik mlody_narciarz dnia 09 październik 2011 - 17:10 napisał

A może jakieś wasze ulubione ośrodki? Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Mój ulubiony to Szczyrk, a jak znam życie to pewnie Cię nie interesuje. W takim razie jak widzisz ulubiony to kwestia bardzo dyskusyjna. Musisz podać więcej szczegółów, tego co Cię interesuje, stoki, jakie koszty możesz ponieść, czy jedziesz sam, czy z dziećmi, zagranica, Polska... etc.

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#4 Loli

• Użytkownik
  • 71 Postów:
Reputacja: 8
+

Napisano 06 grudzień 2011 - 22:15

Moje ulubione miejsce to Białka byle nie w sezonie. Mam ogromny sentyment do Krynicy Górskiej. Nie znoszę okolic Szklarskiej Poręby.

A czemu Pit uważasz, że komuś Szczyrk może się nie podobać?

#5 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 07 grudzień 2011 - 08:52

Wyświetl postUżytkownik Loli dnia 06 grudzień 2011 - 22:15 napisał

nie tylko uważam, ale wiem. Czytałem wypowiedzi wielu osób oraz osobiście rozmawiałem z ludem który gardzi Szczyrkiem.
Wiesz każdy ma do tego prawo, nie musi się wszystkim podobać to samo.
Jednak wiem że Szczyrk za kilka sezonów mocno zaskoczy, bo potencjał ma ogromny. I wreszcie pojawiły się tam prywatne pieniądze,
a to podstawa sukcesu.

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#6 Tarifasurf

• Użytkownik
  • 98 Postów:
  • Narty:Voelkl
  • Imię :Stanisław
  • Ulubiony stok:Dwie Doliny
  • Serwisant:www.funboard.pl
  • Pracownik:tarifasurf.com.pl
  • Instruktor:żeglarstwa
Reputacja: 37
+

Napisano 14 grudzień 2011 - 09:46

A ja wszystkim polecam Dwie Doliny najbardziej przyjaźni ludzie jakich spotkałem w górach.

#7 Loli

• Użytkownik
  • 71 Postów:
Reputacja: 8
+

Napisano 17 grudzień 2011 - 00:41

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 07 grudzień 2011 - 08:52 napisał

Wyświetl postUżytkownik Loli dnia 06 grudzień 2011 - 22:15 napisał

nie tylko uważam, ale wiem. Czytałem wypowiedzi wielu osób oraz osobiście rozmawiałem z ludem który gardzi Szczyrkiem.
Wiesz każdy ma do tego prawo, nie musi się wszystkim podobać to samo.
Jednak wiem że Szczyrk za kilka sezonów mocno zaskoczy, bo potencjał ma ogromny. I wreszcie pojawiły się tam prywatne pieniądze,
a to podstawa sukcesu.

Wśród moich znajomych są miłośnicy Szczyrku na weekend i bardzo sobie tą miejscówkę chwalą. To tez dobra rozgrzewka przed wyjazdem dalszym :)

#8 Inka_2901

• Użytkownik
  • 3 Postów:
  • Imię :Inka
  • Ulubiony stok:Tobołów/Koninki i Chełm/Myślenice
Reputacja: 2
+

Napisano 29 grudzień 2011 - 12:06

Polecam Koninki, jeżdżą od 26.12, wczoraj szusowałam mimo dodatniej temperatury i naprawdę dobrze się jeździ. Plusy miejsca to to, że stacja nie jest zatłoczona, z dala od typowych, komercyjnych kurortów zimowych, odległość od Krakowa 60 km, więc można jechać rano i wrócić wieczorem a karnet całodzienny (9-21)to koszt 85zł więc też nie miażdży

Dołączona grafika

Trasu oświetlone, ratrakowane i naśnieżane. Od tego sezonu dodatkowo opcja wspólnego karnetu w Myślenicach !!! Czyli kupujesz w jednym miejscu a jeździsz na obu stacjach!!!

Jeśli w grę wchodzi opcja weekendowa to na miejscu jest ośrodek wypoczynkowy z pełną usługą hotelowo-gastronomiczną.

Polecam, warto!!!

Załączone pliki

#9 o_andrzej

• Użytkownik
  • 1287 Postów:
Reputacja: 388
+

Napisano 29 grudzień 2011 - 12:29

Wyświetl postUżytkownik Inka_2901 dnia 29 grudzień 2011 - 12:06 napisał

Polecam Koninki, jeżdżą od 26.12, wczoraj szusowałam mimo dodatniej temperatury i naprawdę dobrze się jeździ. Plusy miejsca to to, że stacja nie jest zatłoczona, z dala od typowych, komercyjnych kurortów zimowych, odległość od Krakowa 60 km, więc można jechać rano i wrócić wieczorem a karnet całodzienny (9-21)to koszt 85zł więc też nie miażdży

Dołączona grafika

Trasu oświetlone, ratrakowane i naśnieżane. Od tego sezonu dodatkowo opcja wspólnego karnetu w Myślenicach !!! Czyli kupujesz w jednym miejscu a jeździsz na obu stacjach!!!

Jeśli w grę wchodzi opcja weekendowa to na miejscu jest ośrodek wypoczynkowy z pełną usługą hotelowo-gastronomiczną.

Polecam, warto!!!

Wszystko pieknie tylko to archaiczne krzeslo. Ale trasa wydaje sie niezla. Bylem tam ostatnio w lecie i podziwialem... zabloconych rowerzystow, ktorzy zabawiali sie wyjezdzaniem na krzesle i zjezdzaniem na rowerze. Pozdrow tez czarna288. :)