Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Dwa rożne zdania na ten sam temat

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 01 czerwiec 2011 - 12:27

Zaczynają się emocje i wyścigi związane z imprezami zimowymi w naszym kraju, w przyszłym sezonie. Sami poczytajcie jak to wygląda. Wisła kontra Zakopane w sezonie 2011/12
Waszym zdaniem, warto dzielić te imprezy?

Załączone pliki

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#2 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
Reputacja: 419
+

Napisano 01 czerwiec 2011 - 13:04

Ja kibicuje Wisle.Im sie to przyda bedzie jakas kasa z tego a Zakopane straci monopol na takie imprezy i moze cos zacznie robic np z droga dojazdowa.

#3 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
Reputacja: 278
+

Napisano 01 czerwiec 2011 - 14:09

Ja uważam że powinni się dogadać i zrobić wspólnie coś dobrego dla naszego sportu.

#4 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
Reputacja: 278
+

Napisano 02 grudzień 2011 - 18:01

Wyświetl postUżytkownik Adrian dnia 01 czerwiec 2011 - 14:09 napisał

Ja uważam że powinni się dogadać i zrobić wspólnie coś dobrego dla naszego sportu.

Adrian jak zwykle masz rację. :zawstydzona: :flowers: :flowers: :flowers: :przytul: :buziak:

#5 mig

• Użytkownik
  • 212 Postów:
  • Narty:Rożne kolorowe
  • Imię :Michał
  • Ulubiony stok:bliski
  • Serwisant:w piwnicy
  • Pracownik:U siebie
Reputacja: 102
+

Napisano 03 grudzień 2011 - 11:29

Wyświetl postUżytkownik Adrian dnia 02 grudzień 2011 - 18:01 napisał

Wyświetl postUżytkownik Adrian dnia 01 czerwiec 2011 - 14:09 napisał

Adrian jak zwykle masz rację. :zawstydzona: :flowers: :flowers: :flowers: :przytul: :buziak:

1.Obudz sie, i nie gadaj sam z soba.... ;)
2. Podziwiam optymizm w sprawie dogania sie o COKOLWIEK z Zakopanem.... :stres:

--
Pozdrawiam
mic

#6 Dominik456.99

• Użytkownik
  • 8 Postów:
  • Imię :Dominik
  • Ulubiony stok:Szczuczyn
Reputacja: 1
+

Napisano 04 grudzień 2011 - 19:08