Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Stubai kwiecień 2011

39 odpowiedzi w tym temacie

#21 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
Reputacja: 419
+

Napisano 20 kwiecień 2011 - 19:47

No chyba nie oskarzasz mnie o fotomontaz :D ?

#22 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 968
+

Napisano 20 kwiecień 2011 - 21:15

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 19 kwiecień 2011 - 12:31 napisał

-dało się zjachać Wilde Grubben aż na dół ?

Załączony plik  001.jpg (124,46 KB)
Ilość pobrań: 40Załączony plik  002.jpg (100,35 KB)
Ilość pobrań: 48Załączony plik  004.jpg (97,86 KB)
Ilość pobrań: 47Załączony plik  005.jpg (120,67 KB)
Ilość pobrań: 42Załączony plik  006.jpg (97,14 KB)
Ilość pobrań: 45Załączony plik  007.jpg (109,7 KB)
Ilość pobrań: 40
Załączony plik  008.jpg (135,17 KB)
Ilość pobrań: 42Załączony plik  010.jpg (132,92 KB)
Ilość pobrań: 56Załączony plik  009.jpg (143,64 KB)
Ilość pobrań: 46

#23 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
+

Napisano 20 kwiecień 2011 - 21:40

Załączony plik  007.jpg (109,7 KB)
Ilość pobrań: 34
A tego momentu to Ci nigdy nie wybacze.Pomylic mnie z wiadomo kim wstydz sie :hysterical:

#24 AdamSlask

Nadworny Fotograf

• Junior-Mod
  • 1421 Postów:
  • Narty:Atomic GS9, Salomon Streetracer 600
  • Imię :Adam
  • Ulubiony stok:pusty i dobrze przygotowany
Reputacja: 530
+

Napisano 20 kwiecień 2011 - 22:52

Wyświetl postUżytkownik pytek45 dnia 20 kwiecień 2011 - 21:40 napisał

Załącznik 007.jpg
A tego momentu to Ci nigdy nie wybacze.Pomylic mnie z wiadomo kim wstydz sie :hysterical:

Z tego co wiem łachtung już się zakończył :D

#25 Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 1910 Postów:
  • Narty:Różne
  • Imię :Mitek
Reputacja: 271
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 00:03

Cześć

Załącznik 007.jpg

A to jest stok czy poza stokiem?
Pozdro

#26 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 07:29

Zdjecie zostalo zrobione podczas zjazdu trasa nr 14 na sam dol,roznica pomiedzy trasa a poza praktycznie nie istniala.

#27 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 968
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 09:50

Ciągle płaczę po nocach, bo mam przed oczami tą żenującą sytuację. Ukojenia nie przynosi mi nawet myśl o kolorze blue ostatnio tak popularnym wśród KN-owców. Szczęście, że wtedy Pit jeszcze z nami nie jechał, bo bym się musiał chyba pochlastać. :hysterical::aaaaa:

#28 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 469
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 09:58

Wyświetl postUżytkownik pytek45 dnia 21 kwiecień 2011 - 07:29 napisał

trasa nr 14 na sam dol,roznica pomiedzy trasa a poza praktycznie nie istniala.

czy w czasie Waszego pobytu tej trasy nigdy nie ratrakowali ?
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#29 AdamSlask

Nadworny Fotograf

• Junior-Mod
  • 1421 Postów:
  • Narty:Atomic GS9, Salomon Streetracer 600
  • Imię :Adam
  • Ulubiony stok:pusty i dobrze przygotowany
Reputacja: 530
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 10:10

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 21 kwiecień 2011 - 09:58 napisał

Wyświetl postUżytkownik pytek45 dnia 21 kwiecień 2011 - 07:29 napisał

trasa nr 14 na sam dol,roznica pomiedzy trasa a poza praktycznie nie istniala.

czy w czasie Waszego pobytu tej trasy nigdy nie ratrakowali ?

Ha! Właśnie ratrakowanie zniszczyło tą trasę. Przed ratrakowaniem podobno było dużo lepiej niż po, przejazd ratraka wyciągnął kamienie, trawę i ziemię. I trasa przez narciarzy przesunęła się niżej.

#30 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 11:23

Nie ratrakowali bo trasa byla oficjalnie zamknieta.

#31 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
Reputacja: 890
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 11:43

Wyświetl postUżytkownik pytek45 dnia 21 kwiecień 2011 - 11:23 napisał

Nie ratrakowali bo trasa byla oficjalnie zamknieta.
a jak już wyratrakowali, to tym bardziej była do zamknięcia :w00t:
Jasiu, a co Ty tak ciągle o tę trasę pytasz? Zakochałeś się w kobiecie jadąc tą trasą, czy może 2 Euro zgubiłeś 5 lat temu i chcesz nieśmiało zapytać: czy ktoś nie znalazł?

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#32 WaldekP

• Użytkownik
  • 12 Postów:
Reputacja: 2
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 11:55

Pit jesteś Mistrzem Świata w sarkażmie :thumbsup: a Ty zaliczyłeś tą 14? bo ja w 2006 ja zaliczyłem co prawda na raty(4 przystanki) ale jednak i było warto choć znajomi na mnie czekali ze 20 minut,albo i lepiej :goraco:

#33 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 20:35

Sorry, raz jeszcze, bo napisałem z konta testowego :)
Nie nie zaliczyłem, ale moja misia zaliczyła i powiedziała że lipa. A jak misia powie że lipa, to jest to lipa bezapelacyjnie :)

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#34 WaldekP

• Użytkownik
  • 12 Postów:
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 21:25

Też mam misię,której nie zawsze się słucham :zeby:

#35 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 21 kwiecień 2011 - 21:27

Wyświetl postUżytkownik WaldekP dnia 21 kwiecień 2011 - 21:25 napisał

której nie zawsze się słucham
:ciisza:

Giełda narciarska

#36 bacteria

• Użytkownik
  • 226 Postów:
  • Narty:ELAN SL 09/10
  • Imię :Justyna
  • Ulubiony stok:ten na którym jest pusto
  • Instruktor:po prostu nie lubię instruktorów
Reputacja: 123
+

Napisano 22 kwiecień 2011 - 10:29

Wyświetl postUżytkownik Pit dnia 21 kwiecień 2011 - 20:35 napisał

Sorry, raz jeszcze, bo napisałem z konta testowego :)
Nie nie zaliczyłem, ale moja misia zaliczyła i powiedziała że lipa. A jak misia powie że lipa, to jest to lipa bezapelacyjnie :)

Hehe może i lipa była ale po fakcie ile śmiechu: Marian ratujący swoje życie, Deczko wrzeszczący po Pytku, Ostetia w połowie drogi(brak możliwości cofki) strwierdzająca, że ten zjazd to w sumie zły pomysł , nie odzywający się na temat warunków trasy Adaś...

Ale wszyscy dzielnie zjechali :D

#37 ManiekSlask

• Użytkownik
  • 2 Postów:
  • Narty:od siostry
  • Imię :Maria
  • Ulubiony stok:górka pająka
  • Instruktor:Prezes
+

Napisano 24 kwiecień 2011 - 20:40

Hehe może i lipa była ale po fakcie ile śmiechu: Marian ratujący swoje życie, Deczko wrzeszczący po Pytku, Ostetia w połowie drogi(brak możliwości cofki) strwierdzająca, że ten zjazd to w sumie zły pomysł , nie odzywający się na temat warunków trasy Adaś...

Oj tam zaraz marian ratujący życie, że raz czy dwa wpadłam do szczeliny i prawie wpadłam do rwącego potoczku to nic nie znaczy.

#38 bacteria

• Użytkownik
  • 226 Postów:
  • Narty:ELAN SL 09/10
  • Imię :Justyna
  • Ulubiony stok:ten na którym jest pusto
  • Instruktor:po prostu nie lubię instruktorów
Reputacja: 123
+

Napisano 24 kwiecień 2011 - 20:51

OOO!!! Cześć Maniuś :hi:

#39 ManiekSlask

• Użytkownik
  • 2 Postów:
  • Narty:od siostry
  • Imię :Maria
  • Ulubiony stok:górka pająka
  • Instruktor:Prezes
+

Napisano 24 kwiecień 2011 - 20:52

Bondżiorno Princzipessa! :uklon2:

#40 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
+

Napisano 24 kwiecień 2011 - 21:02

Maniek dobrego instruktora w profilu masz.Podstawa to dobry gust.