Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Kto to i co robi ?

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
22 odpowiedzi w tym temacie

#21 Mitek

zwykły narciarz

• Użytkownik
  • 1910 Postów:
  • Narty:Różne
  • Imię :Mitek
Reputacja: 271
+

Napisano 25 marzec 2011 - 12:50

Cześć

Wyświetl postUżytkownik deczko inny dnia 24 marzec 2011 - 19:40 napisał

Ja tam nie mam zielonego pojęcia, ale za to mam pojęcie, że przesadziłem z tym płaskim dołem. Zobaczyłem sobie jeszcze raz film i się połapałem iż filmowane z tyłu i z góry zamuliło mi odczucia wzrokowe, więc sorki za wcześniejszy niesprawiedliwy wpis.

Mysle, że bardzo trudno zrobic dobry film sprzedający naprawdę to jak dana osoba jeździ. Zmiana odlegośći od toru jazdy o pare metrów juz powoduje wyciągniecie pewnych cech sylwetki a ukrycie innych. Do tego dochodzi asymetria patrzenia z boku. Najlepsze filmy z jazdy wychodzą w ruchu lub jeżeli ujęcie jest robione z przodu lekko z góry ale to ciezko osiągalna pozycja dla filmującego. Do tego dochodzi efekt spłaszczający oraz zwalniający i nawet niezły dynamiczny przejazd wygląda jak zwykłe zwożenie. Nie mam jeszcze filmu, z którego byłbym zadowolony. Żeby takie zadowolenie osiągnąc trzeba spędzic troche czasu na próbach a kamerzyści zazwyczaj tez chcą pojeździć.
Pozdrawiam

#22 bocian74

• Użytkownik
  • 304 Postów:
  • Imię :Marcin
Reputacja: 127
+

Napisano 25 marzec 2011 - 12:57

Wyświetl postUżytkownik Mitek dnia 25 marzec 2011 - 12:50 napisał

Nie mam jeszcze filmu, z którego byłbym zadowolony. Żeby takie zadowolenie osiągnąc trzeba spędzic troche czasu na próbach a kamerzyści zazwyczaj tez chcą pojeździć.

A ja, Mitku, muszę powiedzieć że z tego mojego pierwszego i jedynego na razie filmu jestem dość zadowolony. Spodziewałem się że będzie dużo gorzej a najbardziej się bałem że będę miał jakieś trudne do wyplenienia maniery. Tych okazało się nie być wcale tak dużo, popracuje nad rękami a może przy okazji mi się sylwetka przesunie do przodu :)
Pozdr
Marcin

#23 Adrian

• Użytkownik
  • 1346 Postów:
Reputacja: 278
+

Napisano 02 czerwiec 2011 - 17:44

Odpowiem jak Paulina.

Super, tak mięciutko-leciutko! :) Bardzo mi się podobało!

Dziękuję :uklon2: