Użytkownik pytek45 dnia 10 marzec 2011 - 18:05 napisał
Tak wygląda kłutnia o dudki która tam trwała od lat - ale chyba podkreślam chyba się skończyła- bo z Polakami ( z całym szacunkiem nigdy nie wiadomo)
Wybrażasz sobie nocować na polu namiotowym i bulić jak w x-gwiazdkowym hotelu full -wypas?\
No sory ale gdzie bulenie - całodniowa karta z nocnymi jazdami i ze zniżką plusa kosztowała mnie 50PLN ( słownie piędziesiąt złotych) - no bez przesady.
co do hotelu za 2+ 2 plus pełne żarcie ( na serio dobre) bo z racji zawodu wykonywanego jestem pod tym względem nie tylko rozpuszczony ale nawet już zblazowany wraz z wypożyczeniem sprzętu na 7 dni dla mnie i małżonki( młody ma swoje) zaplacilem 2000 pln za apartament 40m2 z piękną łazienką dwoma pokojami i tego typu bajerami-- czy to kosmiczne ceny.Do przystanków busików około 100 metrów 7-8 minut i Solisko.Do Czyrnej jakieś 600- 700 metrów
Oczywiście że trzeba tam poprawić wiele rzeczy - ale niech nie szaleją - bo zrobią drugą wyciągalnie kasy i szpanerski miejsce - i będzie jeszcze gorzej dla wszystkich - dlaczego
Bardzo proste - wzrost ilości ludzi o 200% spowoduje na tamtejszych drogach korek gigant od początku Bielska - Bialej - i będzie jeszcze gorzej
Bo 95% ludzi po dojeżdzie z Bielska do Szczyrku który zajmie im 6 godzin każdym środkiem transportu ----- już nigdy tam nie wróci - i mamy wielki ZOONK
Mam nadzieję że ktoś pomyśli - i nie zdrobi kolejnej szpanerskiej miejscowości .
Ale to tylko moje zdanie i każdy ma prawo się z moją opinią nie zgadzać.
Pozdro -- jadę poudawać że jeżdżę -- sprawdzałem Gubałówka chodzi
A i na tym forum już też jest podobna opinia na temat wyciągów w Szczyrku - tylko dokumentnie w innym dziale - i tylko na temat samych orczyków
Użytkownik ganski edytował ten post 12 marzec 2011 - 15:23