Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Kamery sportowe

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 przemcus

• Użytkownik
  • 4 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 19 luty 2011 - 09:49

Kamera sportowa, czy korzystał ktoś z Was z takiego cuda techniki? W najbliższym czasie mam zamiar pojeździć trochę na nartach i zastanawiam się, czy warto?

#2 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 967
+

Napisano 19 luty 2011 - 19:12

Używam Contura 720 i 1080 oraz GoPro Hero. Z tych dwóch polecam Hero. Jeśli interesuje Cię więcej, to w poniedziałek jak będę miał lepszy zasięg, :)

#3 MCD

• Użytkownik
  • 17 Postów:
  • Narty:fajne
  • Ulubiony stok:Krynica
Reputacja: 7
+

Napisano 23 luty 2011 - 18:50

Ostatnio miałem okazję się zaznajomić z GoPro Hero. Polecam

#4 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 23 luty 2011 - 21:27

Wyświetl postUżytkownik MCD dnia 23 luty 2011 - 18:50 napisał

Ostatnio miałem okazję się zaznajomić z GoPro Hero. Polecam

...napisz coś więcej.

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#5 JarekS

bezczelny dyletant

• Użytkownik
  • 909 Postów:
  • Narty:Fischer RC4 Race SC
Reputacja: 55
+

Napisano 24 luty 2011 - 12:43

Ja może nie tyle o kamerach, ale na Penken w Zillertalu (w okolicy górnej stacji gondolki Horbergbahn, trochę poniżej) zauważyłem budkę, w której wypożyczają kamery zakładane na kask - oczywiście o ile dobrze zrozumiałem napisy :stres:
pozdrawiam
Jarek

#6 kaja45

• Użytkownik
  • 14 Postów:
  • Narty:Blizzard G-Power Full Suspension IQ 7.2
  • Imię :Jacek
  • Serwisant:Serwisant amator
Reputacja: 1
+

Napisano 08 kwiecień 2011 - 12:09

Jeżeli kamerka to ja polecam Go Pro (jakość w Full HD Super). :thumbsup:
Jacek login kaja45 i jego porady serwisowe

#7 Narciarz

• Użytkownik
  • 465 Postów:
  • Narty:Kneissl, Duel, Kessler, ZAI
Reputacja: 95
+

Napisano 11 kwiecień 2011 - 10:26

Ja ze swojej strony polecam kamerę GoBandit.
Ta kamera ma rozdzielczość w HD i dodatkowo ma wbudowanego GPS.

#8 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 469
+

Napisano 11 kwiecień 2011 - 10:37

Wyświetl postUżytkownik Narciarz dnia 11 kwiecień 2011 - 10:26 napisał

i dodatkowo ma wbudowanego GPS.

jaki jest sens posiadania GPS w kamerze ?
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#9 bocian74

• Użytkownik
  • 304 Postów:
  • Imię :Marcin
Reputacja: 127
+

Napisano 11 kwiecień 2011 - 11:38

Wyświetl postUżytkownik jabol dnia 11 kwiecień 2011 - 10:37 napisał

Wyświetl postUżytkownik Narciarz dnia 11 kwiecień 2011 - 10:26 napisał

i dodatkowo ma wbudowanego GPS.

jaki jest sens posiadania GPS w kamerze ?

Zwykle nie jestem fanem pakowania GPSa do wszystkiego, ale tu widzę sens- można zrobić film z prezentacją w którym miejscu góry kamerzysta aktualnie się znajduje.
Pozdr
Marcin

#10 SnowSport

• Użytkownik
  • 10 Postów:
  • Pracownik:sklepu narciarskiego
Reputacja: 0
+

Napisano 24 sierpień 2011 - 18:23

Fajna sprawa,dużo czytałem o takich kamerach sportowych,ale sam nigdy jej nie miałem,wiec nie wiem jak sprawdza się w praktyce. A ile kosztuje?

#11 FH_ESPO

• Użytkownik
  • 37 Postów:
  • Przedstawiciel:FH_ESPO
Reputacja: 5
+

Napisano 17 grudzień 2011 - 11:24

No właśnie to jest podstawowe pytanie: w jakiej cenie jest ta kamera sportowa? Bo w sumie to fajna rzecz i napewno się przydaje się podczas kręcenia filmików na stoku.
FH_ESPO - nasze produkty znajdziecie Państwo na allegro