Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Powitanie

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mishale

• Użytkownik
  • 1 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 01 luty 2011 - 11:18

Witam wszystkich których już znam bardzo ciepło i tych których jeszcze nie miałam okazji poznać również :-)
Staram się ogarnąć i zorientować jak to działa, niestety mój mąż nie ma czasu mnie przyuczyć. Być może napiszę coś nie w temacie lub nie tam gdzie trzeba hahahahaaa
Przy okazji dziękuję Andrzejowi za miłe słowa :-)
Mam na imię Ewa - prywatnie żona Decenta czyli Radka, który mnie zaraził miłością do nartowania :-) AVE MISTRZU
To mój drugi sezon i miło mi słyszeć opinie forumowiczów, że radzę sobie nieźle - to podnosi mnie na duchu i zachęca do nauki, choć jak niektórzy wiedzą (Łysy pozdrawiam Cię bardzo) stroniłam jeszcze w grudniu od instruktorów ;D

#2 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
Reputacja: 419
+

Napisano 01 luty 2011 - 11:26

Witam serdecznie.Rodzinnie nam sie robi na forum,niedlugo single w mniejszosci beda(chociaz chyba juz sa) :D .

#3 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 01 luty 2011 - 11:28

Witam również serdecznie. Powodzenia na forum :uklon2:

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,