Witam wszystkich. Jestem studentem turystykę i rekreację i obecnie jestem w trakcie gromadzenia materiałów i prowadzenia badań, które wykorzystam w swojej pracy magisterskiej dotyczącej narciarstwa i snowboardingu w Tatrach. Zwracam się do was z prośbą o wypełnienie mojej ankiety.
A oto jest link pod którym znajduje się ankieta:
http://www.ankietka....oardzistow.html
Pozdrawiam i z góry dzięki
Ankieta dla narciarzy i snowboardzistów
Rozpoczęty przez gelo, 19 sty 2011 13:19
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 styczeń 2011 - 15:31
Użytkownik gelo dnia 19 styczeń 2011 - 13:19 napisał
Witam wszystkich. Jestem studentem turystykę i rekreację
witam studenta, ankieta wypełniona choć przy pytaniu o 5 ośrodków zastanawiałem się
czy piszesz pracę o całych Tatrach łącznie z Niżnymi (Jasna ?)
sam jeździsz na nartach czy na desce ?

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil