Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Narciarz nr 1 naszego kraju

• Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 890
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:19

Poznajecie kto to ? Jeden z najważniejszych ludzi, narciarzy naszego kraju. Na nartach we Włoszech. Myślę że każdy może jezdzić ? A Wy ?

Załączone pliki

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#2 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
  • Narty:Fisher Rx8
  • Imię :Radek
  • Ulubiony stok:Brak :((
Reputacja: 195
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:26

Po primo brak kasku więc lobby kaskowe go nie dopadło drugie zdjęcie zrównoważona pozycja dobre trzymanie kijków jest potencjał

Pozdrawiam

#3 AdamSlask

Nadworny Fotograf

• Junior-Mod
  • 1421 Postów:
  • Narty:Atomic GS9, Salomon Streetracer 600
  • Imię :Adam
  • Ulubiony stok:pusty i dobrze przygotowany
Reputacja: 530
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:27

Dołączona grafika
(Fot. PAP/Andrzej Grygiel )

I jeszcze Pan Prezydent ;)

#4 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:32

Troszkę popracować powinien, choć nie musi....bo kto go zmusi ? ;)

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#5 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 967
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:35

Oj Adam Wszystko muszę za Ciebie robić? Dajesz jak pozdrawia wiwatujące tłumy, zamiast technicznego :zab:

Dołączona grafika

#6 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:37

Wygląda jak by spał :hysterical: stanowczo brak dynamiki

Pozdrawiam

#7 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:42

Wyświetl postUżytkownik decent dnia 18 styczeń 2011 - 21:37 napisał

spał :hysterical:

p czy r

#8 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:46

Czyli nie jest dobrze z naszym państwem, Panowie ? :)

Giełda narciarska

#9 decent

• Użytkownik
  • 372 Postów:
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:50

Jak nie jest dobrze - prezydent potrafi wykonywać kilka czynności "p" i "r" i jeszcze jedzie premier trenuje grę w piłkę więc ma większy potencjał szkoda że nie jest zapalonym narciarzem może zamiast boisk postawił by kryty stok :) znalazłem jeszcze kilku innych polityków ale nuda zero akcji http://www.fakt.pl/P...ria,1536,1.html

Pozdrawiam

#10 AdamSlask

Nadworny Fotograf

• Junior-Mod
  • 1421 Postów:
  • Narty:Atomic GS9, Salomon Streetracer 600
  • Imię :Adam
  • Ulubiony stok:pusty i dobrze przygotowany
Reputacja: 530
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 21:56

Wyświetl postUżytkownik deczko inny dnia 18 styczeń 2011 - 21:35 napisał

Oj Adam Wszystko muszę za Ciebie robić? Dajesz jak pozdrawia wiwatujące tłumy, zamiast technicznego :zab:

Deczko, ja się po prostu nie podejmowałem tematu.... bo myślałem że B.K po prostu źle ręce układa...

Dołączona grafika

Czyżby 360cm?

#11 pytek45

• Moderator
  • 1029 Postów:
Reputacja: 419
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 22:24

Dla mnie jest dwoch narciarzy nr1 Deczko i Maniaq choc i Marecki ponoc daje rade ale nie widzialem wiec cicho siedze.I taki powinnismy miec rzad.

#12 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
+

Napisano 18 styczeń 2011 - 23:43

Cześć Prezes. W coffee shopie klepiesz przez WiFi, czy se towar do domu załatwiłeś? :hysterical:
Maniaqa i spółkę widziałem kiedyś w Andrychowie. Narciarze, że hej. Marek vel 8 Minut Piechotą Do Wyciągu, jak sama nazwa wskazuje, bez komentarza, widać, że pół życia przekatował po muldach Golgoty i Bieńkuli, Szczyrkowianin i tyle :D
Mógłbym jeszcze powymieniać paru gostków z forum z którymi jeździłem, ale mogę kogoś pominąć......
Był kiedyś na KN koleś, który się podpisywał Patek, czy Pytek, chyba z liczebnikiem dwajścia trzy. Zacny narciarz, ale gdzieś go wcięło :zab:
Oczywiście są wyjątki. Widziałem filmik z Jurgowa gdzie pewien wybitny forumowy znawca technik wszech, oraz tester i serwisant pokazał niebywały techniczny wodotrysk :hysterical:
że o mało z krzesła nie spadłem oglądając jego slalomowe popisy :hysterical::zeby::eek:

Użytkownik deczko inny edytował ten post 29 marzec 2011 - 22:41