Rossignol T-Power Viper SX
Napisano 13 styczeń 2011 - 19:25
Jestem początkujący a w skali podanej na forum oceniam się na 3. Mam ok. 185 cm wzrostu i ważę 80 kg, jest to mój 2 sezon. Więc tu rodzi się moje pytanie... ponieważ narty te maja 155 cm, czy to odpowiednia długość w stosunku do moich parametrów ?
Z góry dzięki za pomoc.
Napisano 13 styczeń 2011 - 19:31
Użytkownik UncleWoo dnia 13 styczeń 2011 - 19:25 napisał
Jestem początkujący a w skali podanej na forum oceniam się na 3. Mam ok. 185 cm wzrostu i ważę 80 kg, jest to mój 2 sezon. Więc tu rodzi się moje pytanie... ponieważ narty te maja 155 cm, czy to odpowiednia długość w stosunku do moich parametrów ?
Z góry dzięki za pomoc.
Zdecydowanie , te narty są dla Ciebie za krótkie .
Wzrost - 10cm , dopuszczalne jest max -15cm , ale -10cm będzie w sam raz .
Napisano 13 styczeń 2011 - 19:36
nie jeździłem nie znam ale z tego co wyczytałem ma dobre opinie wśród internetowych narciarzy - nie tylko w Polsce
Pozdrawiam
Napisano 13 styczeń 2011 - 19:47
Napisano 13 styczeń 2011 - 20:01
Warto też byś poczytał:
http://www.kochamnar...rty-przeczytaj/
Ps. witaj na forum
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 13 styczeń 2011 - 20:25
ale cena niczego sobie ....
Pozdrawiam