Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Powitanie

600 odpowiedzi w tym temacie

#61 Osetia

"Królowa Trolka"

• Administrator
  • 1981 Postów:
  • Narty:Heady biało-czerwone i Volki z paniusią
  • Imię :Trolka
  • Ulubiony stok:odkryty i nieodkryty, ale pokryty białą warstwą tego na eś
Reputacja: 166
+

Napisano 16 styczeń 2009 - 22:41

Witam wszystkich tych, którzy dołączyli do forum i witam tez tych, którzy podglądają i się przymierzają!
Pozdrawiam.

#62 Ksysiek

• Użytkownik
  • 21 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 18 styczeń 2009 - 18:44

Długo to trwało i w końcu nastąpiło ! Witojcie !!!!

Tak to się kończy jak się Ewę (chyba ją co niektórzy znają) na narty zaciągnie... Od lekko ponad roku to ona jest Główny Nartownik w naszym domu...

Więc nie miałem wyjścia - po tygodniach "zachęcania" w końcu się zarejestrowałem...

Pozdrawiam,
Ks(rz)ysiek
Krzych

#63 jabol

• Moderator
  • 2024 Postów:
  • Narty:Rossignol 9X
  • Imię :Jan
  • Ulubiony stok:Szczyrk
Reputacja: 469
+

Napisano 18 styczeń 2009 - 21:43

"Ksysiek":298s87l9 napisał:

Długo to trwało i w końcu nastąpiło ! Witojcie !!!!

witaj witaj, taka Ewa to skarb w domu
Dołączona grafika
pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil

#64 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
  • Narty:Dynastar Course 178
  • Imię :Piotr
Reputacja: 890
+

Napisano 29 styczeń 2009 - 19:27

Witam tych których nie miałem przyjemności powitać z powodu zalatania
Czołem i miłego przebywania Wam życzę.

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#65 Guest_jarek_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 04 luty 2009 - 08:59

Dzień dobry

Mam na imię .... jarek.

Użytkownik Pit edytował ten post 05 listopad 2009 - 15:43

#66 Guest_MirekN_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 04 luty 2009 - 09:04

witamy cię jarku bardzo serdecznie

#67 HisToriA

• Użytkownik
  • 573 Postów:
  • Imię :Kasia
Reputacja: 5
+

Napisano 04 luty 2009 - 09:52

"jarek":hv61y85m napisał:

Mam na imię .... jarek.

Mam bardzo dobre skojarzenia z... tym imieniem, więc tym serdeczniej Cię witam

#68 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 04 luty 2009 - 13:53

Witam i życzę miłego przebywania

Giełda narciarska

forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,

#69 Ewa

• Użytkownik
  • 585 Postów:
Reputacja: 25
+

Napisano 04 luty 2009 - 14:16

Czołem Jarek

#70 o_andrzej

• Użytkownik
  • 1287 Postów:
Reputacja: 388
+

Napisano 04 luty 2009 - 14:22

"jarek":32hieqij napisał:

Dzień dobry

Mam na imię .... jarek.

Nareszcie.

#71 SYLWIAS

• Użytkownik
  • 77 Postów:
+

Napisano 04 luty 2009 - 14:50

no nareszcie witamy Cie bardzo serdecznie
Dołączona grafika

#72 axyz

• Użytkownik
  • 406 Postów:
Reputacja: 4
+

Napisano 04 luty 2009 - 19:33

I sie rzucilo grono niewiast na szyje Jarkowi, cmokajac w policzki oba:) A Panowie radosne reke sciskaja...Ja takze sie dolaczam, po kobiecemu:) Cmok, cmok:)
Witaj Jarku na pokladzie, a moze raczej witaj na dwoch deskach tego pokladu, czyli nartach:)
Ania

#73 rosa

• Użytkownik
  • 157 Postów:
Reputacja: 16
+

Napisano 04 luty 2009 - 19:45

To jeszcze jedna niewiasta z radości krzyczy: welcome Jarek:boogie:
Dołączona grafika

#74 Królowa Śniegu

• Użytkownik
  • 26 Postów:
Reputacja: 1
+

Napisano 04 luty 2009 - 20:24

"rosa":20tpgwlg napisał:

To jeszcze jedna niewiasta z radości krzyczy: welcome Jarek:boogie:

I jeszcze jeden niewiast Cie wita

Dołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafika

#75 Guest_jarek_*

• -->
  • GUESTS

Napisano 04 luty 2009 - 22:45

Tyle zamieszana narobiłem, że aż mi głupio.

Użytkownik Pit edytował ten post 05 listopad 2009 - 15:45

#76 HisToriA

• Użytkownik
  • 573 Postów:
  • Imię :Kasia
Reputacja: 5
+

Napisano 04 luty 2009 - 23:02

"jarek":12ki05ii napisał:

Tyle zamieszana narobiłem, że aż mi głupio.

Powodem zamieszania to była Twoja nieobecność, teraz już jest dobrze!

#77 JarekS

bezczelny dyletant

• Użytkownik
  • 909 Postów:
  • Narty:Fischer RC4 Race SC
Reputacja: 55
+

Napisano 06 luty 2009 - 21:12

No to i ja witam - tych, których znam z innych miejsc w Sieci, lubię i szanuję, i tych, których jeszcze nie znam lub nie potrafię zidentyfikować
pozdrawiam
Jarek

#78 Pit

• Administrator
  • 3815 Postów:
+

Napisano 06 luty 2009 - 21:20

Czołem Jarosławie ES

Giełda narciarska

#79 ginal

• Użytkownik
  • 9 Postów:
+

Napisano 23 luty 2009 - 22:34

Witam serdecznie:)
Dzieki dwom Paniom z Waszego forum - poznanym na pewnym kursie w Szczyrku:)- postanowilam sie przylaczyc:) i przywitac.

#80 rosa

• Użytkownik
  • 157 Postów:
Reputacja: 16
+

Napisano 23 luty 2009 - 22:37

"ginal":26fwi97x napisał:

Witam serdecznie:)
Dzieki dwom Paniom z Waszego forum - poznanym na pewnym kursie w Szczyrku:)- postanowilam sie przylaczyc:) i przywitac.

No nareszcie Witaj Lidka:)
Dołączona grafika