słowacja, stok dla początkujących
Napisano 02 styczeń 2011 - 19:54
w styczniu wybieram się na słowację, mam jednak problem, który stok wybrać. jest wielki plan, by jechać do oravicy, ponieważ ja z tatą mamy zamiar jeździć a mama moczyć się w ciepłych źródłach, tyle że wyczytałam że stoki przy oravicy są ogólnie strome, a że ja jestem OSTRO początkująca potrzebuję ŁAGODNEGO stoku, polecicie mi coś gdzieś w pobliżu?
Napisano 02 styczeń 2011 - 20:19
Sprzedaj lub kup. Sprawdź!
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 02 styczeń 2011 - 21:40
http://www.meandersk.../page.php?id=32
zawsze możecie pojechać do Zuberca,ale tam tylko orczyki no i jeszcze http://www.tatrawest...ndex.php?page=2 i w każdym z tych miejsc są trudniejsze trasy i łatwiejsze z myśla o początkujący adeptach narciarstwa...wszędzie jest miejsce do nauki i doskonalenia juz nabytej techniki....reszta to chęci i trochę odwagi
Napisano 13 grudzień 2011 - 14:25
Początkujący mogą spróbować na łagodnych trasach w Jasnej Chopok. Teraz jest fajna promocja. Ja niestety nie skorzystam, bo jak byłem w miniony weekend, to jakoś nie było takiej promocji. Może jednak ktoś się teraz wybiera, to jest spoko motyw. Skipass do Jasnej Chopok i w Tatry Wysokie za 5 euro. Tam jeszcze jest coś takiego, że jak się rozda takie tanie skipassy znajomym, to można weekend w hotelu wygrać. To sobie już zainteresowani muszą obadać.
Szczegóły na ich fan pagu na fb "O Yeti" lub tutaj:
https://www.facebook...cjapl?sk=app_16 4571963641088
Napisano 13 grudzień 2011 - 14:29
Użytkownik gizm00 dnia 13 grudzień 2011 - 14:25 napisał
ostatnio o tym pisałem:
http://www.kochamnar.../2648-promocja/
forum narciarskie, narty, narciarstwo, narciarskie,carving, ski, narty, narty forum, ski-forum, forum narty, dobór nart, ośrodki narciarskie, narciarstwo klasyczne, kaski, freeride, forum narciarskie, artykuły górskie, fotki z gór, gogle narciarskie, urazy, lodowce alpejskie, porady, Tatry, kijki narciarskie, wyjazdy na narty, opinie, stoki narciarskie, Dolomity, skoki narciarskie, orczyki, race, bielizna termiczna, muldy. Porady ekspertów i instruktorów szkół narciarskich. Skala umiejętności narciarskich, kurtki narciarskie, Adam Małysz, buty, zawody, freestyle, dziecko na stoku, zawody Pucharu Świata alpejskiego., wiatr, foki, porady w doborze nart, okulary z filtrem, Beskidy, nauka jazdy na nartach, Podhale, wyciągi, relacje, wiązania narciarskie, rękawiczki narciarskie, kamery, dekalog FIS, śnieg, Sudety, Alpy, górskie wyprawy, Kamil Stoch, portal narciarski, skocznie narciarskie, skipass, wspinaczka, dyskusje narciarskie, kontuzje, opady śniegu, Karkonosze, gondole, ubezpieczenia narciarskie, narty,
Napisano 13 styczeń 2012 - 15:49
http://www.jasna.sk/...ebcams/pl/zima/
A śniegu masz do 80 cm z dnia dzisiejszego. Jednak tak czy inaczej nie ma się co martwić i można śmiało jechać, tam już prawdziwa zima jest.
Napisano 13 styczeń 2012 - 16:02
Użytkownik FH_ESPO dnia 13 styczeń 2012 - 15:41 napisał
pojedź koniecznie
i prosimy o relację ze zdjęciami po powrocie

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil