Skocz do zawartości

Giełda narciarska

Sprzedaj lub kup. Sprawdź!

Kupno nart

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 zezima

• Użytkownik
  • 2 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 29 grudzień 2010 - 18:34

Ile masz lat?
16

Ile ważysz?
70 kg

Ile sobie liczysz wzrostu?
180 cm

Określ swój poziom:
Jeżdżę od małego, więc myślę, że dosyć zaawansowany.

Określ swoją płeć
Mężczyzna

Napisz do jakiego stylu jazdy będą Ci narty potrzebne
Pfff... Nie wiem co tutaj napisać ;P

Chcę za narty razem z butami i kijami jakoś 1200zł max wydać. Co możecie polecić? Możecie polecać i narty i buty i kije ;) Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

#2 Pazur

TOEG

• Użytkownik
  • 422 Postów:
Reputacja: 71
+

Napisano 29 grudzień 2010 - 19:46

Proponuję
Narty Fischer Superlight Wax NIS - cytat"Lekka, szybka i dynamiczna narta sportowa z gładkim ślizgiem, potrafiąca zaprezentować swe atuty. Swą niewielką wagę model ten zawdzięcza technologii Air Core Basalight zastosowanej w konstrukcji rdzenia. Ślizg typu World Cup Pro z wykończeniem Ultra Finish sprawia, że jest to sprzęt bardzo wszechstronny, rzeczywiście sprawdzający się w każdych warunkach."

Wiązania Fischer Racing R3 Combi Black - cytat:" Specjalnie skonstruowane wiązania zawodnicze przeznaczone do biegania techniką klasyczną i łyżwową."

Buty Fischer RC5 Classic - cytat " Wysokiej klasy model wyczynowy przeznaczony do biegu techniką klasyczną, doskonale dopasowujący się do kształtu stopy i zapewniający efektywny transfer sił. Podeszwa typu R3 Classic pozwala na dynamiczne odbicie. "

Kijki Fischer RC7 - cytat: "Wykonane z włókien tworzywa powietrzno - węglowego (40% Air Carbon); doskonale spiszą się podczas zawodów. Posiadają wykonany z naturalnego korka uchwyt, nowy pasek Race Strap, duży talerzyk Racelite oraz utwardzaną końcówkę. "

Mój brat na tym jeździ i sobie chwali.

#3 zezima

• Użytkownik
  • 2 Postów:
Reputacja: 0
+

Napisano 29 grudzień 2010 - 19:57

Kurczę zapomniałem dopisać, że chodzi o narty zjazdowe ... :D Ale dzięki za odpowiedź. A co ze zjazdówek polecisz?

#4 deczko inny

• Użytkownik
  • 1264 Postów:
  • Narty:tanie
Reputacja: 967
+

Napisano 29 grudzień 2010 - 20:41

http://narty.onet.pl...54,artykul.html

#5 Pazur

TOEG

• Użytkownik
  • 422 Postów:
Reputacja: 71
+

Napisano 29 grudzień 2010 - 20:55

Wyświetl postUżytkownik zezima dnia 29 grudzień 2010 - 19:57 napisał

Kurczę zapomniałem dopisać, że chodzi o narty zjazdowe ... :D Ale dzięki za odpowiedź. A co ze zjazdówek polecisz?

Przepraszam, zagalopowałem się choć biegówki szczerze polecam. Natomiast co do zjazdówek to niestety nie potrafię czytać z fusów.
Post powyżej wszystko Ci wyjaśni.