Witajcie!
Chciałbym polecić wam stronę internetową na której możecie sprawdzić sobie warunki na stokach, kamerki i pisać/czytać opinie o stokach: stoki narciarskie.
Mam nadzieję, że dzięki tej stronie będziecie w stanie znaleźć interesujący was stok :-)
Nie traktujcie tego tematu jako reklamy. Bardziej jako chęć pomocy wszystkim tym, którzy co roku stoją przed dylematem "na jaki stok się udać".
Pozdrawiam!
Pomoc przy wyborze stoku
Rozpoczęty przez the, 08 gru 2010 09:47
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 grudzień 2010 - 09:47
Kompleksowy spis stoków narciarskich: www.stok-narciarski.pl
Napisano 08 grudzień 2010 - 10:05
hej The (imie by się przydało - będzie milej)
fajna stronka
, spodobał mi się tekst o Kasprowej Górze:
"Zjeżdzanie na nartach czy snowboardzie jest przeżyciem niezwykle specyficznym, bowiem całość tras i nartostrad znajduje się na terenie Tatrzańskiego Parku Narodowego"
skąd ten widoczek na 1 stronie portalu ?
fajna stronka
"Zjeżdzanie na nartach czy snowboardzie jest przeżyciem niezwykle specyficznym, bowiem całość tras i nartostrad znajduje się na terenie Tatrzańskiego Parku Narodowego"
skąd ten widoczek na 1 stronie portalu ?

pozdrawiam Janusz narciarki i narciarzy, początkujących i zaawansowanych, a także ośrodki narciarskie: Szczyrk , Wisła , Istebna , Ustroń , Zwardoń , Koniaków , Korbielów , Zawoja , Rabka , Zakopane , Bukowina Tatrzańska , Krynica , Karpacz , Szklarska Poręba , Czarna Góra , Tatrzańska Łomnica , Szczyrbskie Jezioro , Stary Smokovec , Jasna , Zell am See , Saalbach , Hinterglemm , Mayrhofen , Tux , Hintertux , Stubai , Sölden , Obergurgl , Ischgl , Obertauern , Livigno , Wolkenstein , Selva , Santa Christina , Sankt Ulrich , Arabba , Colfosco , Canazei , Cortina , Sulden , Gressoney , Cervinia , Kronplatz , Coumayeur , Sestriere , Zermatt , Saas Fee , Grächen , Bettmeralp , Aletsch , Crans Montana , Verbier , Les Collons , Rosswald , Belalp , Samnaun, Serre Chevalier, Vialattea, Val dIsere , La Mongie , Montgenevre , Alpe dHuez , Les Duex Alpes , Sybelles , Tignes , Val dIsere , Les Arcs , La Plagne , Champagny , Courchevel , Meribel , Les Menuires , Val Thorens , La Grave , Oz , Sain Sorlin , Chamonix , Megeve , Flaine , Morzine , Les Portes du Soleil
Napisano 13 grudzień 2010 - 12:01
Cześć!
Wybaczcie, że nie odpisywałem, ale byłem po za zasięgiem... otwarcie sezonu narciarskiego, otwarcie portalu i takie tam zimowe sprawy
Widok na pierwszej stronie raczej nie jest jakimś konkretnym stokiem... ot wariacja dowolna na temat gór :-)
Po za tym bardzo się cieszę, że mój post został - bądź co bądź - ciepło przyjęty (+4 do reputacji)! Mam nadzieję, że znajdzie interesujące was informacje.
Gdybyście mieli jeszcze jakieś pytania - piszcie śmiało!
Wybaczcie, że nie odpisywałem, ale byłem po za zasięgiem... otwarcie sezonu narciarskiego, otwarcie portalu i takie tam zimowe sprawy
Widok na pierwszej stronie raczej nie jest jakimś konkretnym stokiem... ot wariacja dowolna na temat gór :-)
Po za tym bardzo się cieszę, że mój post został - bądź co bądź - ciepło przyjęty (+4 do reputacji)! Mam nadzieję, że znajdzie interesujące was informacje.
Gdybyście mieli jeszcze jakieś pytania - piszcie śmiało!
Kompleksowy spis stoków narciarskich: www.stok-narciarski.pl